- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Sağlıklı huzurlu şekilde yaşayin inşallah canımOturma odam salonum beklemede şuan
Onu en sona koydum o ara eşya görmekten bunalıp bıraktım kv ben eltim taşınınca kafam alak bulak oldu sakin kafamla yapacağım dedim
Orayı beraber döşeriz
Ben avangart sevemiyorum hiç gözüm yoruluyorBen avagardın zarif detaylarını severim çok ince cizgiler olacak
Avangartın abartı abartı sevmem
O kadar gösterdim nerem saray
Ben iskandinavcıyım.Country ingiliz tarzının da gideri var.
En yakın olduğum iskandinav sanki derken teşekkür ederim beni bu çukura sürükleyenlere
At at at atBen yatak odamı size göstermedim demi
Bence görmeyin dilinizden kurtulamam
Gayet hoş yeni takım niye alıyorsun ki?
Dediğim gibi yerinde çok güzel olurBen avangart sevemiyorum hiç gözüm yoruluyor
Ben iskandinavcıyım.
At at at at
Herkes evini paylaşsın challange yapalım
Hoş görünüyor bu kısmı benceDediğim gibi yerinde çok güzel olurince narin zarif şeyleri severim ama çok abartı beni bayıyor
Zaten evim çok sadeyi kaldırmıyor bende sade şık bir tarz arıyorum ufak dokuşları severim
Ufak bir detay vereyim
Sende bugün değerlendir canımKızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyorya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum
Şu Erzurumlulara bak hele dışardan da çok mütevazı bi izlenim veriyor.Sizden bunları duymasak inanmazdımErzurumlularin avangard meraki yuzunden mobilya fiyatlari diger sehirlere gore daha fazla burda
Vardır bir hayır öyle düşün . Bugünde olur :)Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyorya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum
Kocamı aradım çabuk eve gel diye ama bakalım, ovulasyon dünden bile silik. Hiçbir şey yokVardır bir hayır öyle düşün . Bugünde olur :)
O hiç belli olmaz Allah ol desin yeterKocamı aradım çabuk eve gel diye ama bakalım, ovulasyon dünden bile silik. Hiçbir şey yok
Piki değerlendirdim olursa olur heralde, nasip diyorum artıkO hiç belli olmaz Allah ol desin yeter
Tabii hayırlısıPiki değerlendirdim olursa olur heralde, nasip diyorum artık
Tavan benim hoşuma gitti.Koltuklarda gayet spor duruyor hiç abartı bişey yok.Avangartla ne alakası var
Yahu bu nasıl ince bi espridir..Gold görsellerle seni ele geçirmeye kalkarsa gümüş tepsi falan tut
Yahu bu nasıl ince bi espridir..İnce esprisi olan kişilere bayılırım Nego başkanda da var fark ettiriyor mesajlarda.
O kadar yıkadığın ıspanağı kimse yapmasını şahsen kimseye elletmem yapsınlarCanım ıspanaklı poğaça istesede yapmadım çünkü neden kendim yaparsam iştahım kapanıyor, biri yapsa yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?