Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oturma odam salonum beklemede şuan
Onu en sona koydum o ara eşya görmekten bunalıp bıraktım kv ben eltim taşınınca kafam alak bulak oldu sakin kafamla yapacağım dedim
Orayı beraber döşeriz
Sağlıklı huzurlu şekilde yaşayin inşallah canım döseriz tabi

Ben avagardın zarif detaylarını severim çok ince cizgiler olacak
Avangartın abartı abartı sevmem
O kadar gösterdim nerem saray
Ben avangart sevemiyorum hiç gözüm yoruluyor
Country ingiliz tarzının da gideri var.

En yakın olduğum iskandinav sanki derken teşekkür ederim beni bu çukura sürükleyenlere
Ben iskandinavcıyım.
Ben yatak odamı size göstermedim demi
Bence görmeyin dilinizden kurtulamam
At at at at

Herkes evini paylaşsın challange yapalım

Gayet hoş yeni takım niye alıyorsun ki?

eski evin oturma odası bu takımı bende çok severek aldım eşim burda pencerenin önüne berjer koy diye tuturduduvar tarafına L kanepe alayım pencerenin önüne berjer koyarız diye düşündük bana kalsa küçük kız biraz daha büyümesini beklerim

Salon ayrı onu daha döşemedim perdesi ,halısı,avizesi koluduk ve yemek takımı duruyor Gecen sene herşey çok abartıydı ve kaba üretimler vardı beğenmedim kafamda karışınca hata yapıp almak için almak istemedim bıraktım

Ben avangart sevemiyorum hiç gözüm yoruluyor

Ben iskandinavcıyım.

At at at at

Herkes evini paylaşsın challange yapalım
Dediğim gibi yerinde çok güzel olur ince narin zarif şeyleri severim ama çok abartı beni bayıyor
Zaten evim çok sadeyi kaldırmıyor bende sade şık bir tarz arıyorum ufak dokuşları severim

Ufak bir detay vereyim

Eklentiler

• 54A88EEC-4E78-4608-8FE1-BCA56CCF920A.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyor ya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum

Sende bugün değerlendir canım Çatlamanın bi gün öncesi ve sonrasını da değerlendir riske atma.

Vardır bir hayır öyle düşün . Bugünde olur :)

Avangartla ne alakası var
Tavan benim hoşuma gitti.Koltuklarda gayet spor duruyor hiç abartı bişey yok.Senin mutfağı ve balkonu çok beğenmiştim.Benim köşe koltuk çok spor duruyor ama dezavantajlarıda var çekemiyorsun odada farklılık çok yapamıyorsun.Tv izlerken süper karşısında keyif yapıp tv izleyesin geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…