- 12 Haziran 2019
- 19.849
- 122.476
- 598
- 37
Keşke baştan okusaydım ya sildimCanım rutubeti asla silme daha çok alana yayılır, sadece çamaşır suyunu sulandır sprey şişeye koy ve o bölgeye sık bırak, camı aç havalansın iyice. Kendi kendine silmeden geçiyor küf ama iki hafta civarı tekrar çıkar
Allah razı olsun canım hepimize inşallahYaa kocam olcak adam bende akil fikir birakmiyo ki,artik saglikli dusunemez oldum..misal bulasii makinesine elde yikama deterjanla aspiratorun tellerini yikatmaya kalkmam gibi.. dusunce yetimi kaybediyom sanirim
Rabbim safii ismiyle sifa versin ,cok gecmis olsun terliksim
Ross koltuklarini makineyle mi yikadin?Bugün koltukları yıkadım
Evin her yerini supurdum
Sildim
Çamaşır yıkadım astım
:)
Evet canm halı yıkama makinesi var tabi koltukta yıkıyorRoss koltuklarini makineyle mi yikadin?
Ya rahat mi? Annemde vardi da cok guc kullanmak gerekiyordu. Seninki nasil? Markasi neEvet canm halı yıkama makinesi var tabi koltukta yıkıyor
Şimdi aklıma şu geldi, hafta içi kahvaltı yapılcak dışarıda ben kesin birşey demedim. Akşamdan saat vs konuşulurken kusura bakmayın oğlan rahatsız,siz planlara artık beni katmayın desem nasıl olur? Birde şu huyları var birşey soruyor biri ben daha ağzımı açıp cevap verirken hemen diğer kadına dönüp muhabbete dalıyorlar. Ne sordu neden sordu anlamadan sözümü kesiyorum.Ben olsam, bir davete katılıp vedalaşma faslında durumu anlatırdım. Kusura bakmayın çocuklarım çok küçük katilamiycam aranıza.sizinle olmak bana da iyi geliyordu ama yetisemiyorum,derdim canım. Kalp kirmayim dersen yani.
Ben bu tür durumlarda topu eşime atıyorum. " eşim istemiyor, kızıyor, sevmiyor, " gibi. Öyle de demek istemezsen " eşim eve gelince sofrasını hazır istiyor, buraya gelince yemek yapamıyorum, çocukların ödevi kalıyor " gibi şeyler söyleyebilirsin.Hanımlar hayırlı akşamlar. Aklımı meşlul eden bir konu var akıl verin lütfen.
Şimdi bizim ağartmanda ev sahibi dahil 3 komşuyuz. Birkez emirvaki yaptılar apartman grubu kurdular çıkamadım. Sonra biri davet etti,oğlan hasta olmasına rağmen kaçkez kaçmak istedim,yok ikram hazırladım,yok çay koydum diye diye gittim,gitmek zorunda kaldım. Orada hemen gün yapalım her hafta birimiz yapsın diye uzattılar muhabbeti ben bakarız dedim. O günden sonra defalarca davet ayarladılar geri çevirdim. Ben bunlardan nasıl kurtulayım? Kalp kırmadan,kibirli dedirtmeden arkamdan nasıl keseyim ilişkiyi? Ne edilen muhabbet nede farklı konular bana hitap etmiyor. Yalnız olmayı,evde çocuklarımla zaman geçirmeği seven birisiyim. Sürekli baskı altında kalıyorum,pat diye birşey atıyorlar ortaya. Sürekli yok diyen taraf nazlanan taraf olarak görülmekte istemiyorum.
Nego
Feslegen Kokulu Nane
Bonus
Limonsuzzcay
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Ben çok rahat ediyorm kuzumYa rahat mi? Annemde vardi da cok guc kullanmak gerekiyordu. Seninki nasil? Markasi ne
Eşim izin vermedi diyim en iyisi ne düşünürlerse düşünsünler değilmi? Eşi bizle gezmeğe izin vermiyor diye düşünürlerse birdaha aralarınada almak istemezlerBen bu tür durumlarda topu eşime atıyorum. " eşim istemiyor, kızıyor, sevmiyor, " gibi. Öyle de demek istemezsen " eşim eve gelince sofrasını hazır istiyor, buraya gelince yemek yapamıyorum, çocukların ödevi kalıyor " gibi şeyler söyleyebilirsin.
Bende aynen eşime atıyorum topu çocuklarımla ilgilenmem lazım eşim çalıştığı için çocuklarla kaliteli zaman geçirmek bana kalıyor diyorum ama muhabbet hoşsa fazla samimi olmadan görüşüyorum.Hanımlar hayırlı akşamlar. Aklımı meşlul eden bir konu var akıl verin lütfen.
Şimdi bizim ağartmanda ev sahibi dahil 3 komşuyuz. Birkez emirvaki yaptılar apartman grubu kurdular çıkamadım. Sonra biri davet etti,oğlan hasta olmasına rağmen kaçkez kaçmak istedim,yok ikram hazırladım,yok çay koydum diye diye gittim,gitmek zorunda kaldım. Orada hemen gün yapalım her hafta birimiz yapsın diye uzattılar muhabbeti ben bakarız dedim. O günden sonra defalarca davet ayarladılar geri çevirdim. Ben bunlardan nasıl kurtulayım? Kalp kırmadan,kibirli dedirtmeden arkamdan nasıl keseyim ilişkiyi? Ne edilen muhabbet nede farklı konular bana hitap etmiyor. Yalnız olmayı,evde çocuklarımla zaman geçirmeği seven birisiyim. Sürekli baskı altında kalıyorum,pat diye birşey atıyorlar ortaya. Sürekli yok diyen taraf nazlanan taraf olarak görülmekte istemiyorum.
Nego
Feslegen Kokulu Nane
Bonus
Limonsuzzcay
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Almayi dusunuyorum. Biktim surekli yikatmaya vermektenBen çok rahat ediyorm kuzum
Çok da güç harcamiyorsun aslında normal süpürür gbi oluyor
İhlas bizimki :)
Yok canımya muhabbet hoş olan ailecek görüştüklerimiz var yetiyor bana. Bende eşime atayım bari topu.Bende aynen eşime atıyorum topu çocuklarımla ilgilenmem lazım eşim çalıştığı için çocuklarla kaliteli zaman geçirmek bana kalıyor diyorum ama muhabbet hoşsa fazla samimi olmadan görüşüyorum.
Aynen öyle yap sende bide muhabbetleri güzel degilmis boşverYok canımya muhabbet hoş olan ailecek görüştüklerimiz var yetiyor bana. Bende eşime atayım bari topu.
Sadece onlara özel biseymis gibi söyleme ama. Çünkü yüzyüze bakıyorsunuz. Genel olarak sanki herkese karşı böyleymiş gibi anlat canımEşim izin vermedi diyim en iyisi ne düşünürlerse düşünsünler değilmi? Eşi bizle gezmeğe izin vermiyor diye düşünürlerse birdaha aralarınada almak istemezler
Aynen ya alışkın değilim emirvakilere biran önce bitsin darlanıyorum yok diye diyeAynen öyle yap sende bide muhabbetleri güzel degilmis boşverbende ailecek görüşme taraftarıyım öyle daha iyi bence.
Evet zaten civardan kimseye gitmem gelmem bilirler. Oğlanın huyunuda gördüler yalands değil anasına çekmiş kimseyi istemiyorSadece onlara özel biseymis gibi söyleme ama. Çünkü yüzyüze bakıyorsunuz. Genel olarak sanki herkese karşı böyleymiş gibi anlat canım
Geçmez kuzumAlmayi dusunuyorum. Biktim surekli yikatmaya vermektenyikattim gecen ay salon halimi. Cimcime yemek yerken cok heyecanlaniyor. Babasinin eline bi vurdu heyecanlanip. Bir kase corva oldugu gibi halida Koltuklar desen her yere elini surmus. Daha gecen yikattim onlari da. Mandalina yapmis her yerini Gecmiyo ha mandalina lekesi bi de
He yav minicik. 1 yasina girecek az kaldi teyzesi 4 gun kaldiGeçmez kuzum
Ben halilarimi yikatmaya veriyirm genelde
Ama masada yiyorlar bnm çocuklar hep o yüzden mutfak halısı vbatar genelde o da çok nadir
Ama senin minik daha çok minik :) çok normal.kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?