- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
elmas değil mi
Özel tasarım yakutla süslenmiş altın bezelielmas değil mi
Sizi kaşıkçı elması paklar anacımÖzel tasarım yakutla süslenmiş altın bezeli
Çıkarken çırağınıda satın alır çıkarız
En sevdiğim ödev.7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
O dedmindiSizi kaşıkçı elması paklar anacım
Uykusuzluktan oYarabbi halime bin şükür asla şikayetçi değilim. Birde şu çekiçle kafama vuruluyormuş gibi mübarek ağrı da beni 10 güne bir yoklamasa ne güzel olurdu yaw
İzmirde miydin jes nerde yaptırdın eşimin bi semineri var onaylanırsa bi iki haftaya İzmir’e gidebiliriz gitmişken yaptırırız sünneti çıksın aradanSağolasın canım allah razı olsun
Bölgesel oldu zAten 2 ayılığa genel olmuyormuş özelde bulduk bizde yoksa İnan kalıyordu
Parolun kendine mi hayrı varda bana olaun
Oyy yesin onu teyzesiCanlar sabahtır giremedim bizim sıpa sünnet oldu öğleden sonra
Bırakın üleyn ben toto kesiciyim pıçağımda var dedim hatta. Ben panik yapınca, çocuk hisseder diye kolumdan tutup patates çuvalı gibi çıkardılar odadan
Rabbime bin şükür atlattıkağlıyordu sabahtır daha yeni uyudu çünkü işedikçe yanar ora doktor söylediydi.
İnşallah sorunsuz, sağlıkla olmuştur sünneti
Niye ağlattın ki sabah sabahNego bugün ne oldu biliyor musun? Çok duygulandığım bir an oldu oğlum içerdeyken. Tabi herkes cümbür cemaat gelmiş çocuğu için bizim kimse yok. Ben bekleme salonunda öyle koltukta oturdum titriyordu ellerimi kavuşturup içimden dualar ediyorum. O an keşke nego burda olsaydı dedim la. Ülen 28 sene devirmişim şu zalım dünyada ve benim o an sesini nefesini yüzünü gözünü cismini bildiğim anam da dahil hayatımdaki kimse değil sen geldin aklıma negooooooooooo
Bizim burda tek özel hastane var orası da 6 aydan sonra genel anestezi ile yapıyorBölgesel oldu zAten 2 ayılığa genel olmuyormuş özelde bulduk bizde yoksa İnan kalıyordu
Ben çay yapmıyorum eşim yoksa kahve ile geçiştiriyorum çay olsa yayıla yayıla kahvaltı yaparım ona da fırsat yokBu nasıl yaşamayı seviyorum kahvatısıdır yatek başıma asla yumurta ve çay yapmıyorum
Bu da hayattan nefret ediyorum kahvaltısı
Ağlama be sünneti İzmir’de yaparsak sen de benim yanıma gel benim de kimsem yokNego bugün ne oldu biliyor musun? Çok duygulandığım bir an oldu oğlum içerdeyken. Tabi herkes cümbür cemaat gelmiş çocuğu için bizim kimse yok. Ben bekleme salonunda öyle koltukta oturdum titriyordu ellerimi kavuşturup içimden dualar ediyorum. O an keşke nego burda olsaydı dedim la. Ülen 28 sene devirmişim şu zalım dünyada ve benim o an sesini nefesini yüzünü gözünü cismini bildiğim anam da dahil hayatımdaki kimse değil sen geldin aklıma negooooooooooo
Bilmeden ödevi yapmışım. Çok mutlu oldum7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
En özendiğim kendime hazırladığım çay bile yapmayanlara öyle hayret ediyorum kiBu nasıl yaşamayı seviyorum kahvatısıdır yatek başıma asla yumurta ve çay yapmıyorum
Bu da hayattan nefret ediyorum kahvaltısı
Amin negommm amiiiiiiiin allah razı olsun teyzesiOyy yesin onu teyzesiiyi yapmışsınız hemen iyileşir. Allah daha da güzel günlerini görmek nasip etsin
Niye ağlattın ki sabah sabahOnun senin gibi annesi var ,babası var siz birbirinize yetersiniz
Ne mutlu bana yazamıycam bir şey çok duygulandım...
Vaaaaay negoooooooo bana kelepçeyi kocam bile takmadı be
Yanlış olmasın altın bileklik olan kelepçeVaaaaay negoooooooo bana kelepçeyi kocam bile takmadı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?