Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geç geldim çünkü iş yaptım

Kahvaltı, beslenme hazırladım
Yatakları düzelttim
Evi dağıtmışlar topladım
Elde yıkanacakları yıkadım , bulaşık makinesini çalıştırdım
Mutfak çöpünü değiştirdim
Yatak örtülerini attım kısa programda yıkandı astım
Banyo lavabosunu ovdum,klozeti temizledim muslukları parlattım,aynayı sildim, çöp kovalarını çamaşır susadım değiştirdim,havluyu değiştirdim
Wc yine temizledim ,çöp kovalarını çamaşır suladım değiştirdim, terliklere çamaşır suyu sıktım
Duş aldım
Kuran okudum, tefsir okudum
Kendime yumurtalı ekmek kızarttım

Kahvaltımı yapayım. Dünden beri başım ağrıyor

Sağolasın canım allah razı olsun

Bölgesel oldu zAten 2 ayılığa genel olmuyormuş özelde bulduk bizde yoksa İnan kalıyordu

Parolun kendine mi hayrı varda bana olaun
İzmirde miydin jes nerde yaptırdın eşimin bi semineri var onaylanırsa bi iki haftaya İzmir’e gidebiliriz gitmişken yaptırırız sünneti çıksın aradan

Oyy yesin onu teyzesi iyi yapmışsınız hemen iyileşir. Allah daha da güzel günlerini görmek nasip etsin
Niye ağlattın ki sabah sabah Onun senin gibi annesi var ,babası var siz birbirinize yetersiniz
Ne mutlu bana yazamıycam bir şey çok duygulandım...

Ağlama be sünneti İzmir’de yaparsak sen de benim yanıma gel benim de kimsem yok

Amin negommm amiiiiiiiin allah razı olsun teyzesi

Ağlama negom seviyorum seni çoook çoook hemde. Allah yardım ediyor şükürler olsun, o varsa zaten yalnız değiliz dediğin gibi. Ne mutlu sana bence ne mutlu ki insanın yüreğine dokunuyorsun, rabbim seni de senin gibilere denk düşürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…