Hayır ya o sofranın enerjisi başka, hastayken bile hazırlarım.Bi tek sofra kuran benim galibabizde böyle alışmışız yayıla yayıla kahvaltı yapıyoruz oğlumla.E şimdi bebekten dolayı daha hızlı yapıyorum.Çaysız asla ben de bu alışkanlığımı değiştirsem mi diyodum bi servis tabağına alıp yesem sofra kurmaya gerek yok diye.
Kahvaltısız yapamamBu nasıl yaşamayı seviyorum kahvatısıdır yatek başıma asla yumurta ve çay yapmıyorum
Bu da hayattan nefret ediyorum kahvaltısı
ben de hiç yapmasam da olurKahvaltısız yapamambu konuda anneme çekmişim oda kahvaltısını tekte olsa hazırlar tabağı catalı hatta pecetesi ıslak bezine kadar yanında olur öyle oturur
Doktora gidememişsin de yine de gitmeye çalış Allah korusun plasenta parçası kalmış olabilirYok valla hala kanama var birşey anlamadım ben
Umarım değildir ya bu kış çok hastalandınBi dışarı çıktım geldim çok yoruldum 1 sattir dinleniyorum.
Boğazım gıdıklanıyodu sanki artıyo gibi bi garip başımda ağrıyo
Ne sünneti ayol
Ohoooo günaydın loreNe sünneti ayol
Onun bugün telaşı var
biz düğüne geçtikOhoooo günaydın lore
YOk yavrum gittim ultrason ile içi temizdi 40 ım da. Ben yazdım doktora korkma sorun yok diyor anlamadımDoktora gidememişsin de yine de gitmeye çalış Allah korusun plasenta parçası kalmış olabilir
Umarım değildir ya bu kış çok hastalandın
Ne sordun be canım valla yeni gördüm yazdım aşağı
Vay benim canım bonusum yaOnun bugün telaşı var
Yaydın senBen de oğlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Benim küçük kız öyle öğleden direk başlıyorben de hiç yapmasam da olur
Regl olmaya başlamıştırsın sen lohusalık devam etmezNe sordun be canım valla yeni gördüm yazdım aşağıgittim 40 ında temiz di ultrason içinde birşey yok dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?