- 12 Haziran 2019
- 19.728
- 121.661
- 598
- 37
Çocuklardan gelen yoğun istek üzerine patates kızartması varKayfaltıda ne var
Efser cuk oturmuş görevler çocuğlarımızı pistten alalımÇırağın sarayında yaparız
Kavurma pilav veririz,çoçuklarada paylanco tutarızpistten uzak tutalım
Sen sarayın merdivenlerinde belirsin böyle gelinlikten halice bir beyaz elbise kafanda görümce topuzu,kocaman bir taç oğlunuda şehzade gibi giydirirz sonra vur batlasın cal oynasın
Nego denetleme memuru (misafirleri kaçırtır pasaklı geldiniz diye kapının önüne koyar )
Bonus orkestrandan sorumlu (sagola başlar 90lara atar pası gerisi Allah kerim )
C Capanin Gururu Teyom Takı sandığı memuru(oda sandığı bağrına basar oturur artık sonu ne olur bilinmez )
U UcanSupurge çoçuklara göz kulak olsun kendi bebesiyle birlikte ("oğlummmmm oynama oynama "diye çoçukları köşelerde sıkıştırır )
Biride kim ne taktı kaç celenk geldi onu yazsın
Tamam buldum @sudem34
Çok sevindim canım hayırlı olsun bölgesel anestezi ile yapan hastane bulamadık yoksa biz de istiyorduk yaptırmayıOldu teyzesi oldu elhamdulillah atlattık bunu da
Parol kesmiyor değil miBilmiyorum ki bacım valla anlamadım bende kafam fena ağrı kesicisiz durmayacak içince de sütü sağıp döküyorum mecbur
Benimkiler gittiÇocuklardan gelen yoğun istek üzerine patates kızartması var
Günaydın hayırlı cumalar
Teşekkür ederim bonusumİyi ki doğdun tuutluuk iyi ki doğdun tuutluuk hepi börtdey sa na
hayırlı olsun jesim. Damatlığını görmek de nasip olsun.Canlar sabahtır giremedim bizim sıpa sünnet oldu öğleden sonra
Bırakın üleyn ben toto kesiciyim pıçağımda var dedim hatta. Ben panik yapınca, çocuk hisseder diye kolumdan tutup patates çuvalı gibi çıkardılar odadan
Rabbime bin şükür atlattıkağlıyordu sabahtır daha yeni uyudu çünkü işedikçe yanar ora doktor söylediydi.
İnşallah sorunsuz, sağlıkla olmuştur sünneti
burda da kutlamam gerekiyr muTeşekkür ederim bonusum
Tutuluk oğlakmısınGünaydın hayırlı cumalar
OğlakımTutuluk oğlakmısın
Hayırlı sağlıklı huzurlur yaşların olsun
Sünnet düğünümüze doğum günüde eklendi
Dogum günün kutlu olsun :)Günaydın hayırlı cumalar
Geçmiş olsun jes sıkmışsındır kendini :/Yarabbi halime bin şükür asla şikayetçi değilim. Birde şu çekiçle kafama vuruluyormuş gibi mübarek ağrı da beni 10 güne bir yoklamasa ne güzel olurdu yaw
Oyyy bebiş büyümüşte adam mı olduCanlar sabahtır giremedim bizim sıpa sünnet oldu öğleden sonra
Bırakın üleyn ben toto kesiciyim pıçağımda var dedim hatta. Ben panik yapınca, çocuk hisseder diye kolumdan tutup patates çuvalı gibi çıkardılar odadan
Rabbime bin şükür atlattıkağlıyordu sabahtır daha yeni uyudu çünkü işedikçe yanar ora doktor söylediydi.
İnşallah sorunsuz, sağlıkla olmuştur sünneti
Vaaaay fesleğen teyzemiz kelle taktı galiba
Oooo bana da takı taktı efo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?