Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego benn zaten 45. Gün regl oldum 10 gün önce kesildi dün yibe başladı. Ben birşey anlamadım. Namaz kılayım mı yani lohusalık bitti mi diyorsun ?
40 günde biter. Reglde 10 günden sonrası özür. İki regl arası 15 günden azsa o da özür.

Dilara gitmiş ne muhteşem bir haber

İzmirde miydin jes nerde yaptırdın eşimin bi semineri var onaylanırsa bi iki haftaya İzmir’e gidebiliriz gitmişken yaptırırız sünneti çıksın aradan

Bizim burda tek özel hastane var orası da 6 aydan sonra genel anestezi ile yapıyor

Ne sordun be canım valla yeni gördüm yazdım aşağı gittim 40 ında temiz di ultrason içinde birşey yok dedi bana
Yukardaki mesajlarımı yazmıştım canım biraz internetten arattım izmirde baya özel klinik var sünnet ile ilgili , özel hastanelerin de birçoğu yapıyormuş bakalım bi belli olsun da gidersek sünneti de yaptırırız inşallah

Yok Yavrum ben İzmir’de değilim hatta ömrümde 1 defa geldim

Görmemişim kusura bakma

Bu arada ne yap et hemen hallet sünnet işini
Bak eğer gidersen süper olur İzmir’de imkan çok. Fakat sana tavsiyem iyice araştır. Lokal olsun birde dikişsiz yapanı bul. Yeni teknik varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…