Nego benn zaten 45. Gün regl oldum 10 gün önce kesildi dün yibe başladı. Ben birşey anlamadım. Namaz kılayım mı yani lohusalık bitti mi diyorsun ?Regl olmaya başlamıştırsın sen lohusalık devam etmez
yok canım ya 16 ocak, partime beklerim. Eşim bey böyük bir organizasyon yapar kesin, her yıl yapmadığı gibiYaydın sen
Lohusalık 40. Gün bitter 40.dan sonra devam Edersede özüre girer diye biliyorumNego benn zaten 45. Gün regl oldum 10 gün önce kesildi dün yibe başladı. Ben birşey anlamadım. Namaz kılayım mı yani lohusalık bitti mi diyorsun ?
Tamam geliyorumyok canım ya 16 ocak, partime beklerim. Eşim bey böyük bir organizasyon yapar kesin, her yıl yapmadığı gibi
Amin inşallahHayırlı cumalar
Allah, haberimiz yokken bizim için dua eden insanlar ile karşılaştırsın.
Eki Görüntüle 2983282
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
Selizay
Kem gözlü şevketBu neydi ben göremedim yaa
40 günde biter. Reglde 10 günden sonrası özür. İki regl arası 15 günden azsa o da özür.Nego benn zaten 45. Gün regl oldum 10 gün önce kesildi dün yibe başladı. Ben birşey anlamadım. Namaz kılayım mı yani lohusalık bitti mi diyorsun ?
Dilara kim ?Dilara gitmiş ne muhteşem bir haber
İzmirde miydin jes nerde yaptırdın eşimin bi semineri var onaylanırsa bi iki haftaya İzmir’e gidebiliriz gitmişken yaptırırız sünneti çıksın aradan
Bizim burda tek özel hastane var orası da 6 aydan sonra genel anestezi ile yapıyor
Yukardaki mesajlarımı yazmıştım canım biraz internetten arattım izmirde baya özel klinik var sünnet ile ilgili , özel hastanelerin de birçoğu yapıyormuş bakalım bi belli olsun da gidersek sünneti de yaptırırız inşallahNe sordun be canım valla yeni gördüm yazdım aşağıgittim 40 ında temiz di ultrason içinde birşey yok dedi bana
Yani ne anlamadın Nego okuyayım mı kılayım mı ?40 günde biter. Reglde 10 günden sonrası özür. İki regl arası 15 günden azsa o da özür.
Yok Yavrum ben İzmir’de değilim hatta ömrümde 1 defa geldimYukardaki mesajlarımı yazmıştım canım biraz internetten arattım izmirde baya özel klinik var sünnet ile ilgili , özel hastanelerin de birçoğu yapıyormuş bakalım bi belli olsun da gidersek sünneti de yaptırırız inşallah
O kim negoooDilara gitmiş ne muhteşem bir haber
En son ne zaman oldun ,şimdikiyle arasında kaç gün var yaniYani ne anlamadın Nego okuyayım mı kılayım mı ?
Dilara kim ?
Masterchef batağıO kim negooo
10 gün negooooEn son ne zaman oldun ,şimdikiyle arasında kaç gün var yani
15 günden önce olursan özür oluyor işte canım. Bir iki gün daha dur bakalım.10 gün negoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?