Yav Nego kurban olam fıtık oldum15 günden önce olursan özür oluyor işte canım. Bir iki gün daha dur bakalım.
Hayırlı işler bol güneşlerKızlar bugün çatlama iğnesi olacaktım, kontrole gittim az önce çatlamış bileben doktora beklemez cumaya kadar çatlar demiştim ama dinlememişti beni.
Asistanı da gelmiş yanıma, nasıl anladın çatladığını diyorKızlar bugün çatlama iğnesi olacaktım, kontrole gittim az önce çatlamış bileben doktora beklemez cumaya kadar çatlar demiştim ama dinlememişti beni.
Seni öpem de kendine gel negoooooBugün neler yaptım ayyyy yerde mi gökte mi belli değilim üstümde aşırı bir ağırlık, gerginlik var
Jesigaaaaa gelme üstümeeeee bak bu mooddayım yavruYav Nego kurban olam fıtık oldum
Özür ne yav neeeeee yani kılayım mı kılmayım mı
İyi değerlendirmiştiniz zatenKızlar bugün çatlama iğnesi olacaktım, kontrole gittim az önce çatlamış bileben doktora beklemez cumaya kadar çatlar demiştim ama dinlememişti beni.
Piki değerlendirdim ama silikleştiği gün enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. İnşallah tutar yaİyi değerlendirmiştiniz zaten
Tutar tutar nasipte varsa üç gün önceden bile tutar :)Piki değerlendirdim ama silikleştiği gün enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. İnşallah tutar ya
Gel ağzını öpem shdhdTutar tutar nasipte varsa üç gün önceden bile tutar :)
Yok ora olmazGel ağzını öpem shdhd
TakamadınBugün bir çılgınlık yapıp fırın kapağını söktüm. İç camını falan bir güzel temizledim. Ama bilin bakalım sonra ne oldu
Patladimi benm geçen sene öyle olduBugün bir çılgınlık yapıp fırın kapağını söktüm. İç camını falan bir güzel temizledim. Ama bilin bakalım sonra ne oldu
TakamadınBugün bir çılgınlık yapıp fırın kapağını söktüm. İç camını falan bir güzel temizledim. Ama bilin bakalım sonra ne oldu
BendensinBen bugün hicbir sey yapmadim dersten başka tüm gün saksi gibi oturdumdüzelicez inşallah
Ben niyeyse seni İzmir’de oturuyorsun sanmışımYok Yavrum ben İzmir’de değilim hatta ömrümde 1 defa geldim
Görmemişim kusura bakma
Bu arada ne yap et hemen hallet sünnet işini
Bak eğer gidersen süper olur İzmir’de imkan çok. Fakat sana tavsiyem iyice araştır. Lokal olsun birde dikişsiz yapanı bul. Yeni teknik varmış
Hah ya valla nasıl anlayamadım sevindim desemMasterchef batağı
Allah’ın izniyle tutar burda bi üye var yıldızsavaşcısı diye profiline hiç baktın mı doktor tüp bebeğe başlayacak şans görmüyor çatlatmada filan yasal olarak önce bu safhaları denemesi gerekiyor galiba neyse kadının eşi de polis zannedersem pik günleri değerlendiremiyorlar hatta o süreçte paylaşım yapıyordu tedavi safhaları ile ilgili ve kadın çok ümitsizdi ve o ay hamile kaldı aman çok karışık anlattım herhalde profiline bi baksan daha rahat anlarsın anlatmak istediğimi nasip belki de böyle olması o gün olması gerekiyorduPiki değerlendirdim ama silikleştiği gün enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. İnşallah tutar ya
Benim kız gibi özel bölgeYok ora olmaz
Patladı değil mi hem de durduk yere kaç arkadaşımdan duydum bunuBugün bir çılgınlık yapıp fırın kapağını söktüm. İç camını falan bir güzel temizledim. Ama bilin bakalım sonra ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?