Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün bir çılgınlık yapıp fırın kapağını söktüm. İç camını falan bir güzel temizledim. Ama bilin bakalım sonra ne oldu
Patladimi benm geçen sene öyle oldu
Lavaboda silerken elimdr patladı
Her taraf camdi zor temizlemistim 1 haftada servise gelmisti çarşıdan eve elimde tasimistim ayy korkunçtu

Vidalı değil cekiyosun geliyor benm fırında temizlemeyi severim o yüzde. ama tahmin etmemiştim hiç patlicagini iki cam parçasıyla lavaboda kalakaldım sonra topladım sonra servisi aradımhemen olmazminfalan diye merkez ilçe hepsinin servisini aramistim

Ben niyeyse seni İzmir’de oturuyorsun sanmışım bakalım yalan olmazsa gidersek olsun bitsin istiyorum buradaki özele götürdük genel anestezi dedi , devlete götürdük çocukta sıkıntı yoksa 6 yaş sonrası yapıyoruz dedi kaldık öyle
Masterchef batağı
Hah ya valla nasıl anlayamadım sevindim desem
Piki değerlendirdim ama silikleştiği gün enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. İnşallah tutar ya
Allah’ın izniyle tutar burda bi üye var yıldızsavaşcısı diye profiline hiç baktın mı doktor tüp bebeğe başlayacak şans görmüyor çatlatmada filan yasal olarak önce bu safhaları denemesi gerekiyor galiba neyse kadının eşi de polis zannedersem pik günleri değerlendiremiyorlar hatta o süreçte paylaşım yapıyordu tedavi safhaları ile ilgili ve kadın çok ümitsizdi ve o ay hamile kaldı aman çok karışık anlattım herhalde profiline bi baksan daha rahat anlarsın anlatmak istediğimi nasip belki de böyle olması o gün olması gerekiyordu
Benim kız gibi özel bölge
Bugün bir çılgınlık yapıp fırın kapağını söktüm. İç camını falan bir güzel temizledim. Ama bilin bakalım sonra ne oldu
Patladı değil mi hem de durduk yere kaç arkadaşımdan duydum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…