Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yıldız savaşçısını tanıyorum tabiki, ama onun durumu farklı, aşılama oldu tüpe geçmek için, doktor formalite yapıyor, tutmayacak heveslenme dedi ama tuttu. Öyle oldu onunki ama nasip işte tabi

Yıldız savaşçısını tanıyorum tabiki, ama onun durumu farklı, aşılama oldu tüpe geçmek için, doktor formalite yapıyor, tutmayacak heveslenme dedi ama tuttu. Öyle oldu onunki ama nasip işte tabi
Heh sen de görmüşsün süreci çok iyi bilmediğim için yanlış yazmış olabilirim nasipte varsa gelir yemenden derler ya inşallah nasip olur hiç ummazken

Patladimi benm geçen sene öyle oldu
Lavaboda silerken elimdr patladı
Her taraf camdi zor temizlemistim 1 haftada servise gelmisti çarşıdan eve elimde tasimistim ayy korkunçtu

Patladı değil mi hem de durduk yere kaç arkadaşımdan duydum bunu
Yok kızlar aman Allah korusun patlamadı. Patlasa benim adamın dilinden kurtulamazdım ne işin vardı da söktün diye bik bik söylenir dururdu

Yok kızlar aman Allah korusun patlamadı. Patlasa benim adamın dilinden kurtulamazdım ne işin vardı da söktün diye bik bik söylenir dururdu
Aman şükür yağlar vs çözülsün diye Önce sıcak Suya tutup sonra soğuk suyla durulayınca oldu demişti arkadaşım yani ondan ötürü olduğunu düşünüyordu

Bonus in dı hauuusssee gimi dıı muuziiikkk

Salı-cuma bakım gecesine hoşgeldiniz

Nabıyoruz bu akşam bol telveli bir türk kahvesi yapıyoruz İçtikten sonra telvesini dökmüyoruz.

1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip yüzümüze kahve maskesi yapıyoruz

Zeytinyağ eklemek istemeyenler benim öğrendiğim kahve maskelerinde çok az yoğurt ve bikaç damla limon da eklenebiliyor.

9 buçukta gelirim

Nego
kk birinci noteri
Aktif Lora
M Musluk Suyu
JES
Efser
Saricivcivcikcik
golgefeslegeni
malipina
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Tubismavis
Limonsuzzcay
sudem34
D u t
i p e k
K klbk33
Selizay

Unuttuklarımı siz etiketleyin benden bu kadar çıktı.

Bir alt mesaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…