- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
İnşallah öyledirTakamadın
En son takamadığım zaman eşim çok sevinmiştiİnşallah öyledir
Kırılsa daha çok sevinirdiEn son takamadığım zaman eşim çok sevinmişti
Yıldız savaşçısını tanıyorum tabiki, ama onun durumu farklı, aşılama oldu tüpe geçmek için, doktor formalite yapıyor, tutmayacak heveslenme dedi ama tuttu. Öyle oldu onunki ama nasip işte tabiBen niyeyse seni İzmir’de oturuyorsun sanmışımbakalım yalan olmazsa gidersek olsun bitsin istiyorum buradaki özele götürdük genel anestezi dedi , devlete götürdük çocukta sıkıntı yoksa 6 yaş sonrası yapıyoruz dedi kaldık öyle
Hah ya valla nasıl anlayamadım sevindim desem
Allah’ın izniyle tutar burda bi üye var yıldızsavaşcısı diye profiline hiç baktın mı doktor tüp bebeğe başlayacak şans görmüyor çatlatmada filan yasal olarak önce bu safhaları denemesi gerekiyor galiba neyse kadının eşi de polis zannedersem pik günleri değerlendiremiyorlar hatta o süreçte paylaşım yapıyordu tedavi safhaları ile ilgili ve kadın çok ümitsizdi ve o ay hamile kaldı aman çok karışık anlattım herhalde profiline bi baksan daha rahat anlarsın anlatmak istediğimi nasip belki de böyle olması o gün olması gerekiyordu
Benim kız gibi özel bölge
Patladı değil mi hem de durduk yere kaç arkadaşımdan duydum bunu
Heh sen de görmüşsün süreci çok iyi bilmediğim için yanlış yazmış olabilirim nasipte varsa gelir yemenden derler ya inşallah nasip olur hiç ummazkenYıldız savaşçısını tanıyorum tabiki, ama onun durumu farklı, aşılama oldu tüpe geçmek için, doktor formalite yapıyor, tutmayacak heveslenme dedi ama tuttu. Öyle oldu onunki ama nasip işte tabi
Takamadın
Evet takamadımTakamadın
Patladimi benm geçen sene öyle oldu
Lavaboda silerken elimdr patladı
Her taraf camdi zor temizlemistim 1 haftada servise gelmisti çarşıdan eve elimde tasimistim ayy korkunçtu
Yok kızlar aman Allah korusun patlamadı. Patlasa benim adamın dilinden kurtulamazdım ne işin vardı da söktün diye bik bik söylenir dururduPatladı değil mi hem de durduk yere kaç arkadaşımdan duydum bunu
Benimki taktığı zamanda çok söylendiYok kızlar aman Allah korusun patlamadı. Patlasa benim adamın dilinden kurtulamazdım ne işin vardı da söktün diye bik bik söylenir dururdu
Benmki de şöylendi zate.Yok kızlar aman Allah korusun patlamadı. Patlasa benim adamın dilinden kurtulamazdım ne işin vardı da söktün diye bik bik söylenir dururdu
Aman şükür yağlar vs çözülsün diye Önce sıcak Suya tutup sonra soğuk suyla durulayınca oldu demişti arkadaşım yani ondan ötürü olduğunu düşünüyorduYok kızlar aman Allah korusun patlamadı. Patlasa benim adamın dilinden kurtulamazdım ne işin vardı da söktün diye bik bik söylenir dururdu
Haberi yok olsa ona da söylenirdi takamazdı da zaten. Babamı çağırdım o hallettiBenimki taktığı zamanda çok söylendi
Bizde o şans yokHaberi yok olsa ona da söylenirdi takamazdı da zaten. Babamı çağırdım o halletti
Aleyküm selam ablaNego selam ❤
Bir alt mesajaBonus in dı hauuusssee gimi dıı muuziiikkk
Salı-cuma bakım gecesine hoşgeldiniz
Nabıyoruz bu akşam bol telveli bir türk kahvesi yapıyoruz İçtikten sonra telvesini dökmüyoruz.
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip yüzümüze kahve maskesi yapıyoruz
Zeytinyağ eklemek istemeyenler benim öğrendiğim kahve maskelerinde çok az yoğurt ve bikaç damla limon da eklenebiliyor.
9 buçukta gelirim
Nego
kk birinci noteri
Aktif Lora
M Musluk Suyu
JES
Efser
Saricivcivcikcik
golgefeslegeni
malipina
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Tubismavis
Limonsuzzcay
sudem34
D u t
i p e k
K klbk33
Selizay
Unuttuklarımı siz etiketleyin benden bu kadar çıktı.
Bir alt mesaja
Granül kahvemi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?