Bundan sonra gece her kalkmamda bende ceee yazıcam
Geçmiş olsunSelam kızlarbirkaç gündür yoktum, şehir dışındaydım. Çarşamba akşamı döndüm, Perşembe günü anestezili hsg çekildim. 2 gündür uyuşuk uyuşuk dolanıyorum ortalarda, sürekli bir yerlerde uyumuş buluyorum kendimi bugün koltukta uzanmıştım eşimle sohbet ederken aniden uyumuşum. Eşim bi an korkmuş birşey mi oldu diye gün içinde sürekli uyukladığım için hiç uykum yok şuanda, saat 03.35 yarından itibaren buralardayım yine
Hayırlı olsun gold mu aldın musluğuGünaydın canom daha 2 gün önce orayı sildim. Banyoyu da musluk değişince boşalttık o zaman sildim temizler şu an.
Kapıları alayım inşallah
Merhaba hoşgeldinizMerhaba 🖐 sayfalar baya ilerlemiş. Ben de evimin düzenli ve temiz olmasını istiyorum. Ama çok üşengeçim. Bu üşengeçlik halimi nasil yenebilirim? Belki bana fikir verirsiniz.
Beyaz sabunla yapıyorlar ama benimkiler çok eskidi o yüzden pek bir şey fayda etmiyorSormak istediğim bir şey var. Ocağın metal kısımlarını hiç bulaşık makinasında yıkamamama rağmen kararmış durumda. Yemekten sonra hemen temizlemeye çalışıyorum ama bazı lekeler kalıyor. Telleyince de çiziliyor. Hem eski gümüş rengine hem de lekesiz haline nasıl getirebilirim acaba? Doğal yöntemler varsa çok mutlu olacağım.
Disim fena ya hicbisey yapamiyorum hic keyfim yok
Çok geçmiş olsun LoramYirmilik ya tam cikmamis gömülüymüş iltihap olmuş
YeterBen bugün banyoyu yıkadım derinlemesine yetmez mi
Çok geçmiş olsun Allah esirgesin aminKızlar bebeğime ilacını verirken kusmuğu boğazına kaçtı çok kötü olduk stresli saniyeler yaşadık.Sırtına vurdum ters çevirdim hafif salladım oradan oraya tekrar sırtına vurdum yok çocuk tam olarak kendine gelemiyor.Kaptım yukarı kaçtım Allah ım kv de kucağında dizlerinin üzerinde ters çevirdi sırtına vurdu.Kustu bi güzel sonunda çıkardı tabi benim elim ayağım titredi resmen gözyaşlarım döküldü Allah ım sen kimseyi evladıyla imtihan etme.aminGüneşli hava miss ama benim bütün moral gitti.
Turp çookkk severim her gün yiyorum neredeyseArtık böyle şeyler yiyorum bu turpa taktım bu ara yağlayıp tuz limon
Cezvede yapılmış halıs mulis gayfeİçeyim de bakayım
Hey maşallahMutfak temizlendi
Tuvaletler temizlendi
Çamaşır katlandı
1 makina çamaşır yıkanıp asıldı
Ev süpürüldü, silindi
Toz alındı
Kahve içildi
Şimdi akşam yemeği hazırlıkları
Teşekkür ederim. Bir böyle deneyeyim fayda eder belki.Beyaz sabunla yapıyorlar ama benimkiler çok eskidi o yüzden pek bir şey fayda etmiyor
Seni yirimO kadar vefasız mıyım ben iki hafta iş yapmayacaksın diye hemen listeden çıkarıcam
Oğlanın dolabı düzenledim banyo dolabı yerine sayalim hocam8 ocak ödevi
Banyo dolabı varsa düzenlemek
Mutfakta temizlik malzemeleri koyduğumuz yeri silmek
Kapı kollarını silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
Selizay
En sevdiğim turp türü afiyet olsunArtık böyle şeyler yiyorum bu turpa taktım bu ara yağlayıp tuz limon
Hayırlı olsun gold mu aldın musluğu
Sirke bunu ettiyse ben çamaşır suyuyla yıkıyorumyok krom benimki. Kız musluk falan her şeye iyi bakın o kadar pahalı ki boşuna masraf oldu.
Diyoki eşim sirke kullandığın için kromu bozmuşsunen çok duşa kullanıyorum ama dedim onda da var dedi
Ben bundan 5 sene önce almıştım yine çok pahallıydıyok krom benimki. Kız musluk falan her şeye iyi bakın o kadar pahalı ki boşuna masraf oldu.
Diyoki eşim sirke kullandığın için kromu bozmuşsunen çok duşa kullanıyorum ama dedim onda da var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?