- 12 Haziran 2019
- 19.680
- 121.263
- 598
- 37
Şükür canım verilmiş sadakanız varmış gelmiş geçmiş olsunKızlar bebeğime ilacını verirken kusmuğu boğazına kaçtı çok kötü olduk stresli saniyeler yaşadık.Sırtına vurdum ters çevirdim hafif salladım oradan oraya tekrar sırtına vurdum yok çocuk tam olarak kendine gelemiyor.Kaptım yukarı kaçtım Allah ım kv de kucağında dizlerinin üzerinde ters çevirdi sırtına vurdu.Kustu bi güzel sonunda çıkardı tabi benim elim ayağım titredi resmen gözyaşlarım döküldü Allah ım sen kimseyi evladıyla imtihan etme.aminGüneşli hava miss ama benim bütün moral gitti.
üzüldüm canım. Rabbim güzel kaplar açsın inşallhMuhtemelen ileride çok pişman olacağım ama psikolojim iyice bozulmuştu. Sınavı geçemiyordum, mesleğimle ilgili iş de bulamıyordum. Tam beş yıl uğraştım. Sıkıntı ben de herhalde dedim en son. Sonra da bir çağrı merkezinde işe girdim. Bebek olunca da çıkışım verildi. :/
Bende severimArtık böyle şeyler yiyorum bu turpa taktım bu ara yağlayıp tuz limon
Alabaşta çok güzel çok hafifBende severim
İnşallah. Allah hepimiz için hayırlısı neyse onu eylesin.üzüldüm canım. Rabbim güzel kaplar açsın inşallh
zalımlar ne güzel kahveler içtiniz öyle
Hayalimmm
Bugün 5 günlük detoks grubuna başladım. Ayı gibi olmuşum 56 ydım birkaç ay önce şimdi 61.4
Bu haberle cildin epey gerilmiştirNe bakımı ne kahvesi ya, tam haftasonu geldi, kocam sa malatyaya gitmiyor oh keyif derken süprizzzzz piyangodan kv kp çıktı. Haftasonum köle izaura
Fincan çok hoşİçeyim de bakayım
Gardaşım ya tepkiler aynıNegonun yerine ben ağzına bi vurayım yorulmasın gardaşım
Ahahahha nego yaaBu haberle cildin epey gerilmiştir
Bakım bakım diye başına iş açacaksın rahat bırak şu yüzünüKız onu bende yaptım
Siyah nokta temizleyici bişey almıştım duşa giricem sürdüm duşta yıkıycam sözde lavaboyu yeni temizledim su etmim diye.
O arada aynayı falanda sildim serdim naptıysam bikaç dk belki 10 dk hatırlamıyorum. Girdim yıkandım çıktım ama bi ateş basıyor allah allah diyorum sıcakta yıkanmadım.
Aynaya bakmamla şok oldum sufatım pancar gibiele zor geçti ki
Ayyyyyy sesim evi inlettiCok tehlikeli ya
Gecmis olsun bacım. Herkesler ne kadar da yanmis burda ya. Sayfanin adini yaniklar temizlik yapiyor diye mi degistirsek
O kadar vefasız mıyım ben iki hafta iş yapmayacaksın diye hemen listeden çıkarıcamEmek veriyor o kadar o yüzden dedim ya. Yoksa gelicem tabi ki
Geçmiş olsun ya :/
Sirkeli su ile gargara yap sürekli, burnuna tuzlu su.Bu boğazım artmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?