Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar napıyorsunuz ben adet sancısı gibi sancı çekiyorum bence bu devam eden kanama sezeryan ile alakalı değil, adet oldum 2. Defa 15 gün içinde.

Safra tahlil sonuçlarım da çıkmış herşey tavan. Muhtemelen ameliyat diyecek doktor.

İlaçla olacak gibi değil bence. Offf bilmiyorum ne yapacağım bebeğim ne olacak nasıl olacak

Rabbim şifa versin kuzum yüreğini ferah tut önce sağlık sen sağlıklı ol ki bebeğine iyi bakabilesin
Yıllar önce kızım küçük süt alıyor diye depresyon ilaçlarını red etmiştim o zaman doktor sağlık anne sağlıklı çoçuk demek dedi
Şimdi keşke dinleseydim diyorum tedavı kaç yıl uzattım

Canım ya öyle düşünme babası var birkaç gün sen toparlanana kadar gözü gibi bakacak rahat ol sütün varsa sağ şimdiden dondurucuya koy Allah korusun daha kötü olursun erteleme sakın sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabilesin
Aynen efser kızımın kolik oluşu iş ev yemek robot gibiydim ben de anlayamadım vücudumdaki belirtilerin psikolojik olduğunu iyi ki antidepresan başlamış doktor ondan sonrası kolaylaşmıştı benim için
Ya sirke niye bişey yapsın ki aklım almıyo
Sebebini bilmiyorum ama bulaşık makinesine vs de koymayın deniyor

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım bakalım ne oluyor doktor ne diyecek Haklısın canım benim haklısın çünkü o acillik olduğum sancı da değil bebeğime bakmak nefes bile alamıyordum

Ya beterin beteri var malasef hadi güzel haberler alırız inşallah

Benim de senin gibi oldu JES.Önce 40 gün boyunca kanama vardı son günlerde artık lekelenme olmuştu ki ben bitti sanarken bel ağrısı karın ağrısı ile başlayan kanamam oldu.Adet olduğumu düşündüm dünden kesildide hamd olsun namazıma başladım.☺Genelde emzirenler geç adet olurmuş biz nasıl bu kadar erken olduk anlamış değilim.

Bu arada çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin.Benim de öyle sanki herşey üst üste geliyor gibi.Hakkınızda hayırlısı olsun canım yardım edebilecek kimsen yok mu ilk 1 hafta el atabilen biri yeterli olurdu sizin için.

Çok geçmiş olsun canım

Yataklar toplandı odalar havalandı
Toz alındı
Kapılar silindi dip köşe yerler süpürüldü silimdi
Mutfak tıplandı
Bulaşık makinası çalıştırıldı boşaldı
Banyo tuvalet yıkandı
Aynalar silindi
Bugünlük ywter

Güzel bir kahvaltı hazırlandı.
Bulaşık makinesi boşaltıp yenileri yerleşti.
Tezgah üstü toparlandı.
Elde yıkanacak olanlar yıkandı.
3-4 makine çamaşır katlandı.
2 makine çamaşır yıkandı.
Çamaşır lar hala kuruyor.
Mantı açıldı pişirildi.

Şimdi çay zamani.

Uykum var gözlerim kapanıyor bir de öğlen uyudum güya

JES lütfen erteleme bir an önce ol ameliyatını. Normalde safra kesesi ameliyatı basit bir ameliyattır ama taş kanala girerse sarılığa çevirir Allah korusun. U UcanSupurge nin dediği gibi şimdiden sütünü koy dolaba. Sen toparlanana kadar idare eder. Keşke yakın olsak gelir yardımcı olurdum sana.

Canım benim allah razı olsun düşünmen yeter Allah çaresize çare olur ne yapalım en kötü onlar evde kalır ben gider ameliyat olur gelirim

Sütü de sağıyorum zAten. Dolaba koyacak kadar çıkar ınşallah çünkü çok fazla değil sütüm, mama da alıyor o yetmediği yerde o çare de var bin şükür

Allah razı olsun canım. Ne yapalım bunlarda imtihan işte. Rabbim kaldıramayacağı yükü vermez insana. Kimse olmasa da kendi başımızın çaresine bakacak gücümüz olur inşallah Sezeryanlıyken de idare ediyordum şimdi de ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…