- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah yar ve yardımcımız olsun canım bence de sen yapabilirsin.❤Allah ın yardımı olduktan sonra her iş kolaylaşıyor."La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim." Sen ve bebeğin namazda dualarımda olacaksınız inş.canım.Allah razı olsun canım. Ne yapalım bunlarda imtihan işte. Rabbim kaldıramayacağı yükü vermez insana. Kimse olmasa da kendi başımızın çaresine bakacak gücümüz olur inşallahSezeryanlıyken de idare ediyordum şimdi de ederim inşallah
Daha iyi o zaman babası rahatlıkla idare eder onu sen toparlayana kadar. Zaten kapalı ameliyat olursan çabuk toparlarsın Allahın izniyleCanım benim allah razı olsun düşünmen yeterAllah çaresize çare olur ne yapalım en kötü onlar evde kalır ben gider ameliyat olur gelirim
Sütü de sağıyorum zAten. Dolaba koyacak kadar çıkar ınşallah çünkü çok fazla değil sütüm, mama da alıyor o yetmediği yerde o çare de var bin şükür
Keşke yakın olsaydık sana yardım ederdim canım hiç olmadı elimden geldiğince bi tas çorba yapardım.☺Canım benim allah razı olsun düşünmen yeterAllah çaresize çare olur ne yapalım en kötü onlar evde kalır ben gider ameliyat olur gelirim
Sütü de sağıyorum zAten. Dolaba koyacak kadar çıkar ınşallah çünkü çok fazla değil sütüm, mama da alıyor o yetmediği yerde o çare de var bin şükür
Allah razı olsun canım benim ne mutlu bize ki duanda yer alacağızAllah yar ve yardımcımız olsun canım bence de sen yapabilirsin.❤Allah ın yardımı olduktan sonra her iş kolaylaşıyor."La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim." Sen ve bebeğin namazda dualarımda olacaksınız inş.canım.❤
İnşallah canım inşallahDaha iyi o zaman babası rahatlıkla idare eder onu sen toparlayana kadar. Zaten kapalı ameliyat olursan çabuk toparlarsın Allahın izniyle
Allah razı olsun canım insan böyle okuyunca bile mutlu oluyorKeşke yakın olsaydık sana yardım ederdim canım hiç olmadı elimden geldiğince bi tas çorba yapardım.☺
Allah razı olsun canım benim ne mutlu bize ki duanda yer alacağız
Günaydınnnn sakinn bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2984484
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
2 makine kurumuş var beni bekleyen9 ocak ödevi
Pazar ne yapılır ütüü
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
Günaydınnnnn9 ocak ödevi
Pazar ne yapılır ütüü
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?