Düzenli Evimiz & Hayatımız

10 başladım yeni bitti

Eklentiler

• E2879C1F-04FB-47D1-B2D3-D03C4B6C7D8E.webp
    110,1 KB · Görüntüleme: 30
Peynirlerin olduğu dolaptaydı
Uzun zaman olmuş market vs yapmayalı yaklaşık 4-5 ay vardır
Ben de önceden ayiklayip yikayip buzluga attigm ispanagi cikardim sabah. firinda ispanak yapcam. Konuyla alakasiz ama herkes yesillik yikayinca ben önceden yikamistim diye hava atiyim dedim
En kalorili benim olacak çünkü eşim sebze yemeklerinin kalorisi arşa çıkmadıkça yemiyor kıyma - kaşar cart curt ekleyip fırında pişireceğim ben de
Teyo 2 hafta külyutmaz olacağı için sadece sohbete gelecek başganım
Allah kolaylık versin canım

Bugün beni azad et Nego hiç iş yapasım yok. Çamaşırlar katlanacak ama onlar bekliyor.

Günaydın oğlum nezle oldu saat 4 ten beri uyanıp burnunu sildirip duruyor. Şimdi de ben uyandım paşam uyumaya başladı
Geçmiş olsun limonsuz
Saklama kabı ödevini aldım nego

Öyle güzel arttı yağsın yağsın inşallahEki Görüntüle 2985125
Benim hiç kar manzaram olmadı kiBen hiç kar görmemiş biriyim canım güzel gözüküyor.Tv de görüyoduk kardan adam yapan çocukları görünce bi özenirdik ki bizde yapardık falan diye konuşurduk.Kış resimlerinde de hep kardan adam çizerdik ne hikmetse.

Bebeni büyütüp kış tatiline çıkmalısın bence sürekli soğuk bir yerde yaşamak zor da bazen böyle keyifli yanları da oluyor teleferik, kayak, kızak, kartopu, kardan adam gibi

Bebeni büyütüp kış tatiline çıkmalısın bence sürekli soğuk bir yerde yaşamak zor da bazen böyle keyifli yanları da oluyor teleferik, kayak, kızak, kartopu, kardan adam gibi
Çok isterim.. Cidden bilmediğim için soruyorum kar yağınca çocuklar daha mı çok hastalanıyor yoksa bi farklılık olmuyor mu? Bizim biraz hava değişse hemen hastalanıyorlar ee kar yağsa bunlar zatürre olur diyorum. Galiba alakası yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…