Baa da bi bardak düşer mi en süvarisindenİstediğin kahve olsun
Hiç fark ettmedim ,ettseydim hiç kaçımam.A101 den paketli aldım yıkanmış oluyor paketler. Ben yine bi yıkarım da çamuru yoktur en azından
10 başladım yeni bittiGaliba canim.
Amin amin inşallah
Bunu niye alintiladigimi hatirlamiyorum
Ben de önceden ayiklayip yikayip buzluga attigm ispanagi cikardim sabah. firinda ispanak yapcam. Konuyla alakasiz ama herkes yesillik yikayinca ben önceden yikamistim diye hava atiyim dedim
Baa da bi bardak düşer mi en süvarisinden
Bak benim makinem olduğu halde cezvede yapıyorum çünkü cezve makineye giriyorDüşmez mi bee bi sen bi kaldık cezvede kahve yapan demek istiyorum
Cezvede yapıyon dimi
Uzun zaman olmuş market vs yapmayalı yaklaşık 4-5 ay vardırPeynirlerin olduğu dolaptaydı
En kalorili benim olacakBen de önceden ayiklayip yikayip buzluga attigm ispanagi cikardim sabah. firinda ispanak yapcam. Konuyla alakasiz ama herkes yesillik yikayinca ben önceden yikamistim diye hava atiyim dedim
Allah kolaylık versin canımTeyo 2 hafta külyutmaz olacağı için sadece sohbete gelecek başganım
Bugün beni azad et Nego hiç iş yapasım yok.10 ocak ödevi
Sofra örtülerini yıkamak
Saklama kabı koyduğumuz yeri düzenlemek
Sökük, yırtık varsa dikmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Bu enerji keşke bizde olsa.Ben de bazen evde şarkı açıp dans ederdim .Şimdi tek dinlediğimiz top bir listemizde kolik müzikler var.
Geçmiş olsun limonsuzGünaydınoğlum nezle oldu saat 4 ten beri uyanıp burnunu sildirip duruyor. Şimdi de ben uyandım paşam uyumaya başladı
Saklama kabı ödevini aldım nego10 ocak ödevi
Sofra örtülerini yıkamak
Saklama kabı koyduğumuz yeri düzenlemek
Sökük, yırtık varsa dikmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Benim hiç kar manzaram olmadı kiÖyle güzel arttı yağsın yağsın inşallahEki Görüntüle 2985125
Cık cık cıkHojam sular kesikti çalışamadım
Ödev listesinde adın niye var o zamanGünaydıncanlar
Kedi çok tatlı ya
Nego dikiş ödevi güzel ama ben ödev psikolojisine girince yapamıyorum ne tembelim yav
DabikiiDüşmez mi bee bi sen bi kaldık cezvede kahve yapan demek istiyorum
Cezvede yapıyon dimi
Bebeni büyütüp kış tatiline çıkmalısın bence sürekli soğuk bir yerde yaşamak zor da bazen böyle keyifli yanları da oluyor teleferik, kayak, kızak, kartopu, kardan adam gibiBenim hiç kar manzaram olmadı kiBen hiç kar görmemiş biriyim canım güzel gözüküyor.Tv de görüyoduk kardan adam yapan çocukları görünce bi özenirdik ki bizde yapardık falan diye konuşurduk.Kış resimlerinde de hep kardan adam çizerdik ne hikmetse.
Çok isterim..Bebeni büyütüp kış tatiline çıkmalısın bence sürekli soğuk bir yerde yaşamak zor da bazen böyle keyifli yanları da oluyor teleferik, kayak, kızak, kartopu, kardan adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?