Bazen ben de öyle oluyorum. Sonra gerçekten uyuyorum. İnanılmaz iyi geliyor. Kafam dinleniyor.Çok bi iş yapsam neyse diycem iki dolandım öyle yoruldum ki
Çayımı zor içiyorum uyumak üzereyim
İnşallah teyzesi inşallahhhh
Geçmiş olsunYine bir gün burnum akıyordur4 ay da 40.hastalığımdır
Geçmiş olsun canım,sıcak tut kendini.
Saol canım:)Geçmiş olsun canım,sıcak tut kendini.
Yarına bir şeyciğin kalmaz inşallahSaol canım:)
Sıcak su torbamla kalorifer yanında kıvrılıyorum evin kedisi gibi:))
Sağol negomGeçmiş olsun limonsuz
Sağol canımGeçmiş olsun limonsuz
Saklama kabı ödevini aldım nego
Sana da geçmiş olsun canımYine bir gün burnum akıyordur4 ay da 40.hastalığımdır
Kar yağınca hava yumuşak oluyor da asıl soğuk kar yerde buz çamur olunca başlıyor keskin bir ayaz soğuklarda mümkün mertebe çıkarmıyoruz çocukları bi doktor vardı soğuk hasta etmez mikrop hasta eder diyordu bilmiyorum ben de işin doğrusunu açıkçasıÇok isterim..Cidden bilmediğim için soruyorum kar yağınca çocuklar daha mı çok hastalanıyor yoksa bi farklılık olmuyor mu? Bizim biraz hava değişse hemen hastalanıyorlar ee kar yağsa bunlar zatürre olur diyorum. Galiba alakası yok ama.
Anamm o ele zor iki saatini almıştır o minik şeyler seninKöfte yuvaladım yemeğin ön hazırlığını yaptım ancak mutfaktan çıktım
Sorun değil her şey yoluna girdi mi?Selam kızlar hayırlı haftalar.
Nego şifremi unuttum hesaba giriş yapamadım anca girebildim lütfen mazur gör beni hem taşınma hem sınavlar hiç aktif olamadım
Geçmiş olsun
Bakıldı düşük olanlar için takviye alıyorum canım. Koronadan sonra dengem bozuldu.Geçmiş olsunkan değelerine bir baktır kuzum bağışıklığın mı düştü yoksa alerjik bir şeymi diye bir baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?