Limonsuzum geçmiş olsunSağol negom
Sağol canım
Sana da geçmiş olsun canımherkes hasta ya
Bu ne ayol oğlan korktu
Zencefil bal iyi gelir mi bilemiyorum pek olmuyor bende. Sıcak,ılık şeyler içmek.Kızlar ses kısıklığı için ot çöp doğal tarifiniz var mı:)
Kızlar ses kısıklığı için ot çöp doğal tarifiniz var mı:)
Yaptım canım bunu az önce:)Zencefil bal yap bakalım varsa ses kısıklığı deyince bilemedim biz hep öksürük boğaz ağrısı için yapıyoruz ya
Genel olarak bu şikayet var sanırımBakıldı düşük olanlar için takviye alıyorum canım. Koronadan sonra dengem bozuldu.
Yuve yuve yuBu ne ayol oğlan korktu
Ben boğulurum diye korkarım burdaBunlar tazikli araba yıkama fırcaları olan yerler gibi yıkanıyorlar
Muaf tut hocam beniÖdev listesinde adın niye var o zaman
Onların donları varsa diye anladım
Çok geçmiş olsun canımSelam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştımgece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı
Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı
Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar
hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil
Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım
Cok sağol canm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Gecen sene eşim cekti o sancıyı çok fena
Sen bol bol dinlen .
bizim burda börek taşına kumuna iyi gelen bir doğal içmeler var eşim 7 gün sabah erken aç karnına gidip içtti doktor önerdi.onun üzerine taş düştü çok şükür
bir araştır belki vardır cevrende böyle yerler inşallah şifa bulursun
Allah kolaylık versin canımCok sağol canm Allah razı olsun
Böbrek suyu var bizim köyde 20 Dk mesafe ama arabayla tabi vallla kuzum bemm dinlenme lüksüm pek yok tek olsam çoktan yatmistim
Geldim giriştim yine işlere hergunde böyle olcak
Köyden kara lahana geldi yine sarma yapıp buzluğa Atıcam sanırım iş çok yani
Bı de kuru fasulye yapılacak o. Kisa iş ama işte
Ben lazım olduğumdan en ufak bişi de doktora gitmem lazım gidiyorum da vala
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Selam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştımgece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı
Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı
Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar
hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil
Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım
Daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?