Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zencefil bal yap bakalım varsa ses kısıklığı deyince bilemedim biz hep öksürük boğaz ağrısı için yapıyoruz ya
Yaptım canım bunu az önce:)
Annemin sürekli sesi kısılıyor hasta falan da değil çok şükür ama anlamadık

Bakıldı düşük olanlar için takviye alıyorum canım. Koronadan sonra dengem bozuldu.
Genel olarak bu şikayet var sanırım
Bir tanıdığımda koranadan sonra kulak çınlaması oluştu,eşimin arkadaşının eşinde de koranadan sonra kulakta kanama geçirdi.
İnşallah tez vakkitte gecer.

Selam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştım gece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı

Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı

Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar

hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil

Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım

Çok geçmiş olsun canım
Gecen sene eşim cekti o sancıyı çok fena
Sen bol bol dinlen .

bizim burda börek taşına kumuna iyi gelen bir doğal içmeler var eşim 7 gün sabah erken aç karnına gidip içtti doktor önerdi.onun üzerine taş düştü çok şükür
bir araştır belki vardır cevrende böyle yerler inşallah şifa bulursun

Cok sağol canm Allah razı olsun
Böbrek suyu var bizim köyde 20 Dk mesafe ama arabayla tabi vallla kuzum bemm dinlenme lüksüm pek yok tek olsam çoktan yatmistim
Geldim giriştim yine işlere hergunde böyle olcak
Köyden kara lahana geldi yine sarma yapıp buzluğa Atıcam sanırım iş çok yani
Bı de kuru fasulye yapılacak o. Kisa iş ama işte
Ben lazım olduğumdan en ufak bişi de doktora gitmem lazım gidiyorum da vala

Gecen sene de uğraştırdı bı sefer urologa gittim ama böbrekler de sorun çıkmadı
Mevsimsel sanırım
Annem tek bobrekle yaşıyor zamanında hastaneden çıkamadı tek böbreği çürük mi iptal mi öyle bişi neler çekti neler 10 senedir düzeldi kadincagiz
Her seferinde özeniyorum o yüzden böbreğe
İştah bile gitti ya
Bakalm ilaçlar işe yarar umarım

Allah kolaylık versin canım

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…