Vala kuzum 3 5 bakmayın çıkın o evden hasta olursunuz böyleİyi aksamlar kizlar.
Gercekten oturup aglamak istiyorum olmadi duvar. Dış cepheden kaynaklı galiba. Simdi yine yagmur basladi. Battaniyeleri koyup sonra alip makinede sikıp tekrar koyuyorum şu cileme bakar misiniz. Gercekten ne yaptim bunu haketcek cok merak ediyorum.
Bunu yapacak adam da bulamiyoruz ev yuksek ona iskele falan kurmak gerekiyomus. Cildirmama ramak kaldi bu aralar hicbi isim yolunda gitmiyo valla oturup aglicam. Millet duvarim kuflendi diye uzulur ben evi su basiyo diye.
Canım dogru düzgün ev yok inan ki kirik dökük evler 3000 4000 kira istiyo burda.Vala kuzum 3 5 bakmayın çıkın o evden hasta olursunuz böyle
Beni de şeytan dürtüyor kalk badem kavur diyeTam un kısmını okurken inşallah helva yapmıştır dedimoff canım çekti miss
Canım benim ya, kıyamam ben sana, hiç duyulmamış birşeyİyi aksamlar kizlar.
Gercekten oturup aglamak istiyorum olmadi duvar. Dış cepheden kaynaklı galiba. Simdi yine yagmur basladi. Battaniyeleri koyup sonra alip makinede sikıp tekrar koyuyorum şu cileme bakar misiniz. Gercekten ne yaptim bunu haketcek cok merak ediyorum.
Bunu yapacak adam da bulamiyoruz ev yuksek ona iskele falan kurmak gerekiyomus. Cildirmama ramak kaldi bu aralar hicbi isim yolunda gitmiyo valla oturup aglicam. Millet duvarim kuflendi diye uzulur ben evi su basiyo diye.
Canınızdan kıymetli değil nütübetten hasta olmaktansa çıkın kuzum,değmez bu sıkıntıyaCanım dogru düzgün ev yok inan ki kirik dökük evler 3000 4000 kira istiyo burda.
Ama böyle giderse bu is cozulmezse cikcam ben bunu mu cekcem bu ne yani.
Ben yorgunluk çayı içiyorumBeni de şeytan dürtüyor kalk badem kavur diye
Selam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştımgece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı
Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı
Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar
hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil
Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım
Daha iyiyim
Başganıma ne olmuşAldın mı ilacını yeniden?
Hasta gibi burnum akıyo demişti sabah alerji ilacı kullanıyodu onu sordum.Başganıma ne olmuş
Anladım canım. Laf anlamayan yaşlılar gibi araları kaçırdığım için darlıyorum seniHasta gibi burnum akıyo demişti sabah alerji ilacı kullanıyodu onu sordum.
Duyuyorum etraftan bu tarz ilaçları bırakınca ya da işte ilaç bitince falan baya hasta gibi oluyo kullananlar
Afiyet olsun.Ben yorgunluk çayı içiyorumbüskevitle
Çok geçmiş olsun benim de bi ara sık sık olurdu.En son kürtaj olduktan 20 gün sonra hem kum döküp hem kürtaj ağrıları çekmiştim bi de kist oluşturmuştu kürtaj.Allah acil şifalar versin çok ağrı oluyor.Sıcak su torbası yanında tut bol bol hazır su iç canım.Selam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştımgece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı
Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı
Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar
hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil
Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım
Deniyim bi yarınA R Y A Kuzum bir kore sitesinde çok basit kafa yatan bir yötem gördüm ben yorganlara yapacaktım bizim ev sıcak olunca bataniyede yatıyoruz o yüzden yapamadım
1 bataniyenin 4 köşeşerine ve 4 kenarına küçük kurdaleler dik
2 nevresimin tersten yere ser bayanenide üzerine ser aynı yere denk gelecek şekilde kurdaleri 4 köşe 4 kenara kurdale dik
3 nevresimi cektiğin zaman aynı köşeyeleri biririne denk gelecek şekilde bağla
Geçmiş olsun canımİyi aksamlar kizlar.
Bende inşallah anlaşılır yazmışımdırDeniyim bi yarıntabi becerirsem.
Teşekkür ederim
Hayırdır kuzumDün kv ye gittik bi iş yapmadım evde
Bugün güç bela uyandım yatakları toplsdım
Kahvaltı hazırlandı yendi mutfak toplandı
Oyuncaklar toplandı
İçim çoook darlandıağlama nöbetleri falan
Neyse süpürge yaptım
Tuvaleti yıkadım
Telefon küsükledim ,az kitap okudum
Zor zekat yemek yaptım
Mutfak hala dağınık
Az kaldı bütün evi yakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?