Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah hayırlı bi yer nasip etsin inşallah kuzum sana

Sana noldu hayır olsun

Bu arada bizim eskiler hep der çökelek yapılınca ayranlı bi su çıkar o çok iyi gelirmiş diye.Biri yapabilirse iyi olurdu senin için bol bol içerdin kumları dökerdin.

Bu arada bizim eskiler hep der çökelek yapılınca ayranlı bi su çıkar o çok iyi gelirmiş diye.Biri yapabilirse iyi olurdu senin için bol bol içerdin kumları dökerdin.
Malesef şu an o imkan yok yoğurt yedim koca bı kase bı kaç gün daha yerim toz vermis doktor o döküyormus bakalim
Ev yapımı yoğurt umarım şifa olur sağolasın canım

Bizim bebe de bugün çok huzursuz hiç uyumuyor 3 gündür böyle.
Beyazları yıkamıştım eşim astı sağolsun.
Bi posta çamaşır katladım yerleştirdim. Ev toparlandı.Lahmacun içi hazırladım yaptırdık. Mutfak toparlandı.Bebişe duş aldırdık rahatlarda uyur diye nerdee kucağımda hala. Tabi herşey koştur koştur ışık hızıyla yapmaya çalışılıyor.Bebeği uslu olanlar cidden çok şanslı

Geçmiş olsun çok ağrı yapar
Sorma gece 5 de birden vurdu ağrı sabhi zor ettim acilde aldım soluğu kahvaltı sonrası simdlik hafif sizi şeklinde ilaçlarımı aldım gece diclfram vermiş onu icicem bı de toz var tek seferlik onu antibiyotik de var tabi hayrlisi rabbim beterinden korusun

Malesef şu an o imkan yok yoğurt yedim koca bı kase bı kaç gün daha yerim toz vermis doktor o döküyormus bakalim
Ev yapımı yoğurt umarım şifa olur sağolasın canım
Annemler evde yapıyor da ben de denemedim canım yoksa çokta basit.Yoğurdu tencereye almadan önce çırpıyorsun ocağa alıp kaynatıyorsun pütürleniyor karıştırıp ortaya gelince pütürler kapatıp soğumaya bıraķılıyor.Sonra süzülüyor o kalan su işte şifalı olan su.
.

Yapmasını biliyorum ya onda sıkıntı yok gecmesse mecbur yapicam su ilaclar bı iciyimde aklımda sağolasın

Haklısın Allah yardımcın olsun. Bir tek sizde mi var sıkıntı aşagı yada üst kartlarda yok mu? Birleşip iskele kurdurulıp yapılır belki.

Ben yorgunluk çayı içiyorum büskevitle
Fincanın da pek şıkmış
Allah şifanı versin canım bugün nasılsın ?
İnşallah korktuğun gibi değildir canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…