İyi aksamlar kizlar.
Gercekten oturup aglamak istiyorum olmadi duvar. Dış cepheden kaynaklı galiba. Simdi yine yagmur basladi. Battaniyeleri koyup sonra alip makinede sikıp tekrar koyuyorum şu cileme bakar misiniz. Gercekten ne yaptim bunu haketcek cok merak ediyorum.
Bunu yapacak adam da bulamiyoruz ev yuksek ona iskele falan kurmak gerekiyomus. Cildirmama ramak kaldi bu aralar hicbi isim yolunda gitmiyo valla oturup aglicam. Millet duvarim kuflendi diye uzulur ben evi su basiyo diye.
Türkler'den ne kaçmış buda kaçsınDeniyim bi yarıntabi becerirsem.
Teşekkür ederim
Sana noldu hayır olsunDün kv ye gittik bi iş yapmadım evde
Bugün güç bela uyandım yatakları toplsdım
Kahvaltı hazırlandı yendi mutfak toplandı
Oyuncaklar toplandı
İçim çoook darlandıağlama nöbetleri falan
Neyse süpürge yaptım
Tuvaleti yıkadım
Telefon küsükledim ,az kitap okudum
Zor zekat yemek yaptım
Mutfak hala dağınık
Az kaldı bütün evi yakacam
Hayırdır kuzum
Gündelik problemlerSana noldu hayır olsun
Bu arada bizim eskiler hep der çökelek yapılınca ayranlı bi su çıkar o çok iyi gelirmiş diye.Biri yapabilirse iyi olurdu senin için bol bol içerdin kumları dökerdin.Selam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştımgece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı
Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı
Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar
hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil
Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım
Hayat sandığımız kadar uzun değilGündelik problemler
Eşim yoğurdun üzerinde biriken suyunuda içmiştiBu arada bizim eskiler hep der çökelek yapılınca ayranlı bi su çıkar o çok iyi gelirmiş diye.Biri yapabilirse iyi olurdu senin için bol bol içerdin kumları dökerdin.
Malesef şu an o imkan yok yoğurt yedim koca bı kase bı kaç gün daha yerim toz vermis doktor o döküyormus bakalimBu arada bizim eskiler hep der çökelek yapılınca ayranlı bi su çıkar o çok iyi gelirmiş diye.Biri yapabilirse iyi olurdu senin için bol bol içerdin kumları dökerdin.
Sorma gece 5 de birden vurdu ağrı sabhi zor ettim acilde aldım soluğu kahvaltı sonrası simdlik hafif sizi şeklinde ilaçlarımı aldım gece diclfram vermiş onu icicem bı de toz var tek seferlik onu antibiyotik de var tabi hayrlisi rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun çok ağrı yapar
Annemler evde yapıyor da ben de denemedim canım yoksa çokta basit.Yoğurdu tencereye almadan önce çırpıyorsun ocağa alıp kaynatıyorsun pütürleniyor karıştırıp ortaya gelince pütürler kapatıp soğumaya bıraķılıyor.Sonra süzülüyor o kalan su işte şifalı olan su.Malesef şu an o imkan yok yoğurt yedim koca bı kase bı kaç gün daha yerim toz vermis doktor o döküyormus bakalim
Ev yapımı yoğurt umarım şifa olur sağolasın canım
Aynen meleğimHayat sandığımız kadar uzun değil
Üzme kendini bırak orda kalsın daha oynayıp ağrıtma yaralarını
Yapmasını biliyorum ya onda sıkıntı yok gecmesse mecbur yapicam su ilaclar bı iciyimde aklımdaAnnemler evde yapıyor da ben de denemedim canım yoksa çokta basit.Yoğurdu tencereye almadan önce çırpıyorsun ocağa alıp kaynatıyorsun pütürleniyor karıştırıp ortaya gelince pütürler kapatıp soğumaya bıraķılıyor.Sonra süzülüyor o kalan su işte şifalı olan su.
.
Haklısın Allah yardımcın olsun. Bir tek sizde mi var sıkıntı aşagı yada üst kartlarda yok mu? Birleşip iskele kurdurulıp yapılır belki.İyi aksamlar kizlar.
Gercekten oturup aglamak istiyorum olmadi duvar. Dış cepheden kaynaklı galiba. Simdi yine yagmur basladi. Battaniyeleri koyup sonra alip makinede sikıp tekrar koyuyorum şu cileme bakar misiniz. Gercekten ne yaptim bunu haketcek cok merak ediyorum.
Bunu yapacak adam da bulamiyoruz ev yuksek ona iskele falan kurmak gerekiyomus. Cildirmama ramak kaldi bu aralar hicbi isim yolunda gitmiyo valla oturup aglicam. Millet duvarim kuflendi diye uzulur ben evi su basiyo diye.
Fincanın da pek şıkmışBen yorgunluk çayı içiyorumbüskevitle
Allah şifanı versin canım bugün nasılsın ?Sorma gece 5 de birden vurdu ağrı sabhi zor ettim acilde aldım soluğu kahvaltı sonrası simdlik hafif sizi şeklinde ilaçlarımı aldım gece diclfram vermiş onu icicem bı de toz var tek seferlik onu antibiyotik de var tabi hayrlisi rabbim beterinden korusun
İnşallah korktuğun gibi değildir canım geçmiş olsunOğlan çok hasta grip gibi dün sağlık ocağına gitmiş soğuk algınlığı deyip antibitotik ilaçla yollamışlartest mest hak getire
Eşime dedimm yarın bir teste götür diye.
Ona göre vaziyetimizi alalım
Birinin vebaline girmekden daha çok korkuyorumFincanın da pek şıkmış
Allah şifanı versin canım bugün nasılsın ?
İnşallah korktuğun gibi değildir canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?