- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Onlarda bir sey yok canim..Haklısın Allah yardımcın olsun. Bir tek sizde mi var sıkıntı aşagı yada üst kartlarda yok mu? Birleşip iskele kurdurulıp yapılır belki.
Geçmiş olsun canım inşallah düşündüğün gibi değildirOğlan çok hasta grip gibi dün sağlık ocağına gitmiş soğuk algınlığı deyip antibitotik ilaçla yollamışlartest mest hak getire
Eşime dedimm yarın bir teste götür diye.
Ona göre vaziyetimizi alalım
Efsercim geçmiş olsun testi hemen verin ki içiniz rahat etsin.Oğlan çok hasta grip gibi dün sağlık ocağına gitmiş soğuk algınlığı deyip antibitotik ilaçla yollamışlartest mest hak getire
Allah korusun da canım çocuklarda domuz gribi (influenza) yaygın şu sıra yani o da bulaşıcı ve ağır geçiyor covid negatif çıkarsa influenza testi mi yaptırsanızBirinin vebaline girmekden daha çok korkuyorumSağol canım
Ben kaçırdım orasını ev kendinin miydi ? Kira mı ? Kira ise Kısa sürede hallolmayacaksa taşınmak daha mantıklı gibi o suyu çekeceğine
Ben kaçırdım orasını ev kendinin miydi ? Kira mı ? Kira ise Kısa sürede hallolmayacaksa taşınmak daha mantıklı gibi o suyu çekeceğineSaricivcivcikcik
Sağol bonusum Allah razı olsunLimonsuzum geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımSelam canlar gece 5 den beri sol bobregimle uğraştımgece çorap patik şal hep sardım sabah 7 bucukta dalmışım ancak uykuya birazda istifra yaptı
Ağrısı mafetti beni 10bucukta zor bela kalktım kahvaltı hazırladım baktım olmuyor yine ağrı başladı
Gittim acile rontgen ve idrar tahlili sonucu çıktı idrar yolu enfeksiyonu ve kum döküyormusum bı de ağrı kesici iğne yaptılar
hala ağrım var ama dayanilmicak gibi değil
Öğlen 2 de evdeydim
Nevresim değiştm yikamistim astım
Çamaşır yıkadım astım
Bulaşık makinesi çalıştirildi bosalttim.
KaraLahana sarması ve pırasa yaptım
Şimdide yemek sonrası mutfak toparldim ve supurdum umarım hafta arası iyi olurumda temzlk yaparım
Canım ya geçmiş olsun inşAllah düşündüğün gibi değildirOğlan çok hasta grip gibi dün sağlık ocağına gitmiş soğuk algınlığı deyip antibitotik ilaçla yollamışlartest mest hak getire
Bademcik diyor kendisi babası serüma götürdü bakalım test verceklerEfsercim geçmiş olsun testi hemen verin ki içiniz rahat etsin.
Hazal kaya son örnek ikinci kere covid olmuş tek seferde pozitif çıkmamış
Oğlun nasıl peki?
Sağol canımSağol bonusum Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım
Canım ya geçmiş olsun inşAllah düşündüğün gibi değildir
Doğru söylüyorsun canım Allah hayırlı bir kapı açsın inşallahŞu an kiraya çıkmak çok zor çıktığı an iki katı. Allah bir kapı açsın ne diyim
Civcivim ya çok üzüldüm gerçekten sinir bozucu yıpratıcı bir durum. Ev araştır yinede belli olmaz uygun bir yer bulursunuz belkiİyi aksamlar kizlar.
Gercekten oturup aglamak istiyorum olmadi duvar. Dış cepheden kaynaklı galiba. Simdi yine yagmur basladi. Battaniyeleri koyup sonra alip makinede sikıp tekrar koyuyorum şu cileme bakar misiniz. Gercekten ne yaptim bunu haketcek cok merak ediyorum.
Bunu yapacak adam da bulamiyoruz ev yuksek ona iskele falan kurmak gerekiyomus. Cildirmama ramak kaldi bu aralar hicbi isim yolunda gitmiyo valla oturup aglicam. Millet duvarim kuflendi diye uzulur ben evi su basiyo diye.
Kim sıktı canını?Dün kv ye gittik bi iş yapmadım evde
Bugün güç bela uyandım yatakları toplsdım
Kahvaltı hazırlandı yendi mutfak toplandı
Oyuncaklar toplandı
İçim çoook darlandıağlama nöbetleri falan
Neyse süpürge yaptım
Tuvaleti yıkadım
Telefon küsükledim ,az kitap okudum
Zor zekat yemek yaptım
Mutfak hala dağınık
Az kaldı bütün evi yakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?