Düzenli Evimiz & Hayatımız

Malesef şu an o imkan yok yoğurt yedim koca bı kase bı kaç gün daha yerim toz vermis doktor o döküyormus bakalim
Ev yapımı yoğurt umarım şifa olur sağolasın canım
Gileboru suyu var. Netten bulursun her şehirde olmuyor çünkü. Hem idrar yolu enfeksiyonu hem kum dökmeye şifa dene istersen. Bizim ailede kum döken çok ,bundan içiyorlar.

Son düzenleme:
Benim ikiside banyodan sonra uyumak yerine huzursuz olurlardı, o yüzden akşam değil gündüz yaptırırdım banyolarını

Geçmiş olsun

Allah korusun da canım çocuklarda domuz gribi (influenza) yaygın şu sıra yani o da bulaşıcı ve ağır geçiyor covid negatif çıkarsa influenza testi mi yaptırsanız
Covidden daha yaygın durumda şu ara influenza cidden çocuklarda ve epey ağır geçiyor

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Çocuk hasta olunca bi başka oluyor.

Aldın mı ilacını yeniden?

Anladım canım. Laf anlamayan yaşlılar gibi araları kaçırdığım için darlıyorum seni Geçmiş olsun Nego

Nego sen nasılsın canım ?

Goynüm hep seeeni aarıyooor neredesin seeen Nego

Nego canım nasıl oldun?
Burnum bir akıyor bir akmıyor, başka ağrım sızım yok. Ya haftasonu balkonda çamaşır asarken başımı üşüttüm ki yüksek ihtimal çünkü şiddetli kabayel vardı. Boynum da ondan sonra ağrıdı rüzgar boynuma başıma çarptı bir güzel. Ütü yaparken tülbent ısıtıp ısıtıp boynuma sardım geçti ağrısı demek ki rüzgardanmış dedim. Başıma da bere taktım ama alacağını almış.
Böylede bilimsel tespitlerim vardır
Neyse alerji ilacımı aldırırım bugün bakıyım o da olabilir,dün unuttum yoğunluktan.

Benim çocuklar bronşit oluyor hem burun akıyor hem öksürük. Mecbur buhar veriyoruz doktor önerisiyle. İki güne burun akıntısı bile geçiyor
ama Antibiyotik kullansam 10 günde geçmiyor ne öksürük ne burun akıntısı.
Biz çözümü buharda bulduk.

Bu kış nedense cok sık tekrar eden bir griple karşı karşıyayız.
Yazı iple çekiyorum.

Benim ikiside banyodan sonra uyumak yerine huzursuz olurlardı, o yüzden akşam değil gündüz yaptırırdım banyolarını
Her çocuğun kendine has yaratılışı var cidden bizim kız genelde rahatlıyor.Ah şu gaz bi bitseydi rahatlardı kuzucuklar.

Ah yaa iyi yapmışsın tülbenti sararak üşütme olduğu belli. Şu soğuk kompres yaptığımız mavi jeller var ya onlar sıcakta kullanılıyo soğumuyoda hemen

Bu yöntemi ben de mi denesem ☺bizim ki de sık hastalanıyor ve antibiyotik etki etmiyor gibi.Oğlumu anasıfına 2.dönem başlatmayı düşünüyordum. Şubat martta pik yapacakmış vakalarda.Bebeğim için çok korkuyorum.Alerjik bi bebek olduğu için daha mı hassas olur düşüncesi var.Dr.a danışmam lazım bu konuyu da.

Ocakta pik yapacak dediler şubatta martta nerden çıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…