CanımmmAllah neler var .Biraz sabır Onlar kendini kandıra dursun Allahın mizanına hazır olsunlar
Bunlar teçrübeyle kayıtlı şeyler
Az sabır
onlarda bunun kafaya takman moralini bozmak için yapıyolarsa sende inadına keyifle yaşa onların yapmak istediklerini onlara gösteme bu en güzel cevap olur
Akdenizde olmuş. Çok geçmiş olsun o taraflarda oturanlara
HoşbuldumYenisiniz galiba bu resim bu yazı hoşgeldiniz
Sen kapalımıydınız dut?Hoşbuldum
Evet biz kapalıyımSen kapalımıydınız dut?
Evet biz kapalıyım
Bizde . Maşallah efenim maşallahMemnun oldum inşallah
Tgrt filmleri geldi aklımaBizde . Maşallah efenim maşallah
Tam tanı şu an katılmadı ama inek sütüne karşı büyük ihtimalle diyetteyim şu an.Laktoz alerjisi deniyor galiba.Benim ishal amip sandığımız durum meğerse alerjiymiş.Ciğerlerine sıkıntı yoksa onermiyorlar. Bronşit çocuklar hemen ciğere attığı için bize öneriyor doktor danışmadan kullanmamak lazım tabi.
Bir sor yine de.
Alerjisi neye var ?
Kızımdan sonra sırt çantasına alıştım ele rahat başka da takamıyorumNego Sen çapraz takarak çanta kullanıyon mu kuzum? Kullandığında sırt boyun ağrısı oluyo mu?
Kocamgiller
Burdayım ben sabah bir sinir harbi yaşattı oğlan anca kendime geliyorumNerde bu sayfanın hatunları anaaa herkes revire gitmiş gibi
Kv min görümcemin densizliği kuzumKızımdan sonra sırt çantasına alıştım ele rahat başka da takamıyorum
Salla gitsin anlatmak istersen paylaşabilirsin
Kesin eltin de biraz cadıdır dimiKv min görümcemin densizliği kuzumlaf sokup duruyolar. Kendi akıllarınca beni saf dışı bırakmaya çalışıyolar . onlar hepsi bir toplanıyo kv bizi ayrı çağırıyo tek. Bişey desem tersliyo falan. Eltim kıymetlisi şimdi. O şöyle iyi sen şöylesin ağzı dili büzüşesice
Daha yeni evli aynı şehirde değiliz. 5 ay falan aldı evleneli. Daha gerçek yüzünü göremedikKesin eltin de biraz cadıdır dimi
Aman dert etme ben biraz açık sözlüyümdür yüzüne söylerim belli de ederim kızgınlığımı üzüldüğümü ilk zamanlar kayınvalidem alttan alttan laf söylüyordu eltim üst katında oturuyor 15-16 yıllık evli bir güne bir gün asla karşılık vermedi bize yüzünü bile dökmedi çok saygılı felan ama bir de ona sor kadın bitmiş resmen içinde biriktire biriktire en azından ben derdimi söylüyorum içten içten kinlenmiyorum kendimi yiyip bitirmiyorum görümcelerimle de öyleyiz uzağız zaten mesafeliyiz telefon muhabbetimiz nasılsın iyi misin selam söyleden ibaret başta dert ettim ama sonradan ağrımaz başına ne dert arıyorsun dedim bırak mesafeli kalalım dert etme derdin varsa söyle yüzlerine bırak kötü bellesinler en azından sana karşı daha itinalı davranırlar eltim garibim küçüklükten girmiş aralarına ezmişler de ezmişler 34 yaşında saçları akla doluKv min görümcemin densizliği kuzumlaf sokup duruyolar. Kendi akıllarınca beni saf dışı bırakmaya çalışıyolar . onlar hepsi bir toplanıyo kv bizi ayrı çağırıyo tek. Bişey desem tersliyo falan. Eltim kıymetlisi şimdi. O şöyle iyi sen şöylesin ağzı dili büzüşesice
Kesin çat çat söylüyordur rahatsız olduğu davranışları veya taviz vermiyordur ondan be yaDaha yeni evli aynı şehirde değiliz. 5 ay falan aldı evleneli. Daha gerçek yüzünü göremedikhep melaaake
Valla bilmiyomKesin çat çat söylüyordur rahatsız olduğu davranışları veya taviz vermiyordur ondan be ya
Daha yeni evli aynı şehirde değiliz. 5 ay falan aldı evleneli. Daha gerçek yüzünü göremedikhep melaaake
Kız boşver o zaman ona o geliniyle mutluluklar dile çekil aradan.Valla bilmiyomama ona ana hayran ana gurban kzım nasılsın bana gelince nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?