Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canımmm aynen öyle. Hepsini rabbime havale ettim

Ciğerlerine sıkıntı yoksa onermiyorlar. Bronşit çocuklar hemen ciğere attığı için bize öneriyor doktor danışmadan kullanmamak lazım tabi.
Bir sor yine de.
Alerjisi neye var ?
Tam tanı şu an katılmadı ama inek sütüne karşı büyük ihtimalle diyetteyim şu an.Laktoz alerjisi deniyor galiba.Benim ishal amip sandığımız durum meğerse alerjiymiş.

Kızımdan sonra sırt çantasına alıştım ele rahat başka da takamıyorum

Salla gitsin anlatmak istersen paylaşabilirsin
Kv min görümcemin densizliği kuzum laf sokup duruyolar. Kendi akıllarınca beni saf dışı bırakmaya çalışıyolar . onlar hepsi bir toplanıyo kv bizi ayrı çağırıyo tek. Bişey desem tersliyo falan. Eltim kıymetlisi şimdi. O şöyle iyi sen şöylesin ağzı dili büzüşesice

Kesin eltin de biraz cadıdır dimi

Aman dert etme ben biraz açık sözlüyümdür yüzüne söylerim belli de ederim kızgınlığımı üzüldüğümü ilk zamanlar kayınvalidem alttan alttan laf söylüyordu eltim üst katında oturuyor 15-16 yıllık evli bir güne bir gün asla karşılık vermedi bize yüzünü bile dökmedi çok saygılı felan ama bir de ona sor kadın bitmiş resmen içinde biriktire biriktire en azından ben derdimi söylüyorum içten içten kinlenmiyorum kendimi yiyip bitirmiyorum görümcelerimle de öyleyiz uzağız zaten mesafeliyiz telefon muhabbetimiz nasılsın iyi misin selam söyleden ibaret başta dert ettim ama sonradan ağrımaz başına ne dert arıyorsun dedim bırak mesafeli kalalım dert etme derdin varsa söyle yüzlerine bırak kötü bellesinler en azından sana karşı daha itinalı davranırlar eltim garibim küçüklükten girmiş aralarına ezmişler de ezmişler 34 yaşında saçları akla dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…