Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öğrendiğim tek bir şey var sen istediklerini net söylersen sana daha çok saygı duyuyorlar
Gecen bir kişisel gelişim video da dinlemiştim
Sana ne içersin denildiğinde sen bilirsin fark etmez dersen karşı taraf buna onun karar vermesini sen önermiş olursun senin ne icieceğine o karar versin benim canım istediği çokta önemli değil der gibi
Hayatta böyle sen net istediğini aman ayıp yok kötü olurum düşüncesiyle söylemezsen senin hayatın hakkında kararları başkaları yapar.

Tam olarak böyleyim

Tam tanı şu an katılmadı ama inek sütüne karşı büyük ihtimalle diyetteyim şu an.Laktoz alerjisi deniyor galiba.Benim ishal amip sandığımız durum meğerse alerjiymiş.
Peki daha sonra geçer mi bu alerjiler ?
O kadar coo çeşidi var ki alerjenlerin.
Akar, polen, gıda, ilaç vs
Neden oluşuyor acaba ?
Mesela benim vücudumun alerjisi yokken senin niye var keşke kökten çözümü olsa .
Alerji ilaçları sadece yatistiriyor.
Kökten çözüm o kadar isterdim ki .
Benim de faranjitim var alerjim var. Kaşıntı beni mahvediyor.sinirlensem ağlasam bile kulaklarım acayip kaşınıyor . Grip olsam tamam bu sefer öldüm diyerek bir süreç atlatıyorum

Eltimin oğlunda vardı nur astım gibi oluyodu tıkanıyodu 2 sene ilaç kullandı dr 2 sene süre vermiş vucut kendi içinde bunu geçiriyosa tamam eğer geçmiyosa ona uygun tedavi demiş geçti neyseki.

Sabit bir alerji ilacı varmış ayrıca burnu akınca durana kadar da bi şurup kullanıp bırakıyomuş

Sana da çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Detaylı bi konuşma yapmadık dr.la takipli olacağız galiba cuma günü kontrolümüz var. Ek gıda sürecini de düşünemiyorum herşeyi korkuyla vereceğiz galiba. Inş.tez vakitte bitmesini diliyorum bende.Vücudun bu alerjiyi unutması gerekiyormuş bu yüzden katı diyet yaptırılıyor. Dr.ısrarla bana nescafede de var diyor. Zaten sevmem içmiyorum dedim hocam.Nescafe çikolata falan umrumda değil.Bazen bayağ uzun süre pasta kek ayran içmemek gibi şeyler düşününce zor geliyor.Kemikler nasıl dayanır kalsiyum olmadan kafamda soru işaretleri çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…