Düzenli Evimiz & Hayatımız

Levaiz sanal markette yokmuş indirim.

Hemen bölümü var ya orda gördüm ben demek bizim burdaki migrosun kampanyası genel değil. Pril gold tablet indirimde sanalda
45 lisi dimi canım dün aldım onu:)
Pril gold çok güzel seviyorum kendilerini

Aaa daha önce soracaktım unuttum bak aklıma geldi tabletleri kesme hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar Bana temizlemez gibi geliyor ama temizliyorsa kendimi müsrif hissederim

İyi aksamlar kizlar
Evin malum durumundan dolayi hic temizlik falan yapasim gelmiyo yazacak fazla bir sey yok dolayisiyla.
Ama camasir yikadim astim
Battaniyeleri havalandirdim
Evi süpürttüm
Bulasik makinesini yerlestirdim
Aksam yemekten sonra mutfagi topladim
Ocagi sildim
Kusumla ilgilendim
Ders calistim
Yemek yaptim

Allahtan yazacak bir sey yokmus

Yarin da saglam bi toz almam lazim. Yemek yapmam lazim. Mutfaga salona komple her yere girismem lazim bakalim..

Duydum yapanlari ama ben bölmüyorum
Cevapları ben de merak ettim hakkaten ise yariyosa biz de keselim

Temizlik yapsan ne olacak acaba

Makinem zaten dolu oluyo bulaşığım çok kesme ihtiyacı duymadım o yüzden. Pril gold çok güzel hem fairy gibi kokmuyo hem güzel temizliyo hiç tuz koymuyorum ben yılda bir belki.

Yani doluluk oranına göre kesmek mantıklı olabilir ama ben finish 3x kullanıyorum sıvı. Öyle kesme biçme derdi yok istediğin gibi doldur, memnunum

Duydum yapanlari ama ben bölmüyorum
Cevapları ben de merak ettim hakkaten ise yariyosa biz de keselim
Ben deneyeceğim bi ara unutmazsam:)
Makinem zaten dolu oluyo bulaşığım çok kesme ihtiyacı duymadım o yüzden. Pril gold çok güzel hem fairy gibi kokmuyo hem güzel temizliyo hiç tuz koymuyorum ben yılda bir belki.
Ben genelde aşırı doldurmuyorum temizlemez gibi hissettiğim için:) Fairy hiç sevmiyorum berbat kokuyor
Yani doluluk oranına göre kesmek mantıklı olabilir ama ben finish 3x kullanıyorum sıvı. Öyle kesme biçme derdi yok istediğin gibi doldur, memnunum
Sıvılarda kendin ayarlıyorsun güzel oluyor ama ben onu da ayarlayamam ağzına kadar doldururum Çamaşır makinesinde de öyle yapıyordum artık bıraktım sıvı deterjanı hiç bereketli olmuyor bende

Ben naptım bugün

Sabahtan bi yatağımı topladım
Sonradan:

Diğer odaları topladım
Halı fırçalayıp süpürdüm
Toz aldım ayna sildim
Banyo tuvaleti temizledim
Kek yaptım
Mutfağı topladım
Kv ye gittim 8 e kadar ordaydım
Orda da çay yaptım mutfak topladım
Ödev etkinlik

Ama ısınmışız canım. Temel ihtiyaç. Kombili olsa hem üşüyüp hem o parayı verecektik.gerçi eşim her yeri kısardı. Dondururdu beni
Ah bu eşler

Bizim ev alev alıyor, dün rahatsızdım sıcaklık bastı fenalaştım soyundum o derece yani
Benimki akşam işten gelmiş bu ev soğuk sürgülü kapılardan soğuk geliyor gidip bantlayayım diyor bi carladım geçti oturdu. Dersin donmuş bu alev alan evde

Bizim evin üşüyeni de benim. Eşim yönetime söyleyelim kıssınlar diyor. Görümcemler de bize yakın oturuyorlar. 4+1 kombili. Onlara 400 gelmiş diye adam pek heves etti. Ama evleri soğuk bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…