45 lisi dimi canım dün aldım onu:)Levaiz sanal markette yokmuş indirim.
Hemen bölümü var ya orda gördüm ben demek bizim burdaki migrosun kampanyası genel değil. Pril gold tablet indirimde sanalda
Duydum yapanlari ama ben bölmüyorum45 lisi dimi canım dün aldım onu:)
Pril gold çok güzel seviyorum kendilerini
Aaa daha önce soracaktım unuttum bak aklıma geldi tabletleri kesme hakkında ne düşünüyorsunuz kızlarBana temizlemez gibi geliyor ama temizliyorsa kendimi müsrif hissederim
Temizlik yapsan ne olacak acabaİyi aksamlar kizlar
Evin malum durumundan dolayi hic temizlik falan yapasim gelmiyo yazacak fazla bir sey yok dolayisiyla.
Ama camasir yikadim astim
Battaniyeleri havalandirdim
Evi süpürttüm
Bulasik makinesini yerlestirdim
Aksam yemekten sonra mutfagi topladim
Ocagi sildim
Kusumla ilgilendim
Ders calistim
Yemek yaptim
Allahtan yazacak bir sey yokmus
Yarin da saglam bi toz almam lazim. Yemek yapmam lazim. Mutfaga salona komple her yere girismem lazim bakalim..
Makinem zaten dolu oluyo bulaşığım çok kesme ihtiyacı duymadım o yüzden. Pril gold çok güzel hem fairy gibi kokmuyo hem güzel temizliyo hiç tuz koymuyorum ben yılda bir belki.45 lisi dimi canım dün aldım onu:)
Aaa daha önce soracaktım unuttum bak aklıma geldi tabletleri kesme hakkında ne düşünüyorsunuz kızlarBana temizlemez gibi geliyor ama temizliyorsa kendimi müsrif hissederim
Yani doluluk oranına göre kesmek mantıklı olabilir ama ben finish 3x kullanıyorum sıvı. Öyle kesme biçme derdi yok istediğin gibi doldur, memnunum45 lisi dimi canım dün aldım onu:)
Ben deneyeceğim bi ara unutmazsam:)Duydum yapanlari ama ben bölmüyorum
Cevapları ben de merak ettim hakkaten ise yariyosa biz de keselim
Ben genelde aşırı doldurmuyorum temizlemez gibi hissettiğim için:) Fairy hiç sevmiyorum berbat kokuyorMakinem zaten dolu oluyo bulaşığım çok kesme ihtiyacı duymadım o yüzden. Pril gold çok güzel hem fairy gibi kokmuyo hem güzel temizliyo hiç tuz koymuyorum ben yılda bir belki.
Sıvılarda kendin ayarlıyorsun güzel oluyor ama ben onu da ayarlayamam ağzına kadar doldururumYani doluluk oranına göre kesmek mantıklı olabilir ama ben finish 3x kullanıyorum sıvı. Öyle kesme biçme derdi yok istediğin gibi doldur, memnunum
Nasıl yaniTemizlik yapsan ne olacak acaba
Hani hiç çalışmadım deyip 95 alanlar var ya onlar gibisin diyo yapmıyorum deyip yapmışsın diyor.Nasıl yani
Sonradan düzelttim mesaji canım jeton biraz gec düşüyo geceleri algim kapaniyo benimHani hiç çalışmadım deyip 95 alanlar var ya onlar gibisin diyo yapmıyorum deyip yapmışsın diyor.
776 da bize geldi, merkezi Payölçer yok730 TL geldi canım merkezi doğalgaz
Bizde de yok canım, herkese eşit geliyor. Anamızı ağlatmışlar776 da bize geldi, merkezi Payölçer yok
Ama ısınmışız canım. Temel ihtiyaç. Kombili olsa hem üşüyüp hem o parayı verecektik.gerçi eşim her yeri kısardı. Dondururdu beniBizde de yok canım, herkese eşit geliyor. Anamızı ağlatmışlarverilen zam fazlasıyla geri alınıyorduuu
Ah bu eşlerAma ısınmışız canım. Temel ihtiyaç. Kombili olsa hem üşüyüp hem o parayı verecektik.gerçi eşim her yeri kısardı. Dondururdu beni
Bizim evin üşüyeni de benim. Eşim yönetime söyleyelim kıssınlar diyor. Görümcemler de bize yakın oturuyorlar. 4+1 kombili. Onlara 400 gelmiş diye adam pek heves etti. Ama evleri soğuk bayağı.Ah bu eşler
Bizim ev alev alıyor, dün rahatsızdım sıcaklık bastı fenalaştım soyundum o derece yani
Benimki akşam işten gelmiş bu ev soğuk sürgülü kapılardan soğuk geliyor gidip bantlayayım diyorbi carladım geçti oturdu. Dersin donmuş bu alev alan evde
Küçük çaplı kalp krizi sebebi776 da bize geldi, merkezi Payölçer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?