- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Bizim 70 daire, blok bşı değil canım.Bina başı hesaplanır, her blokta ayrı sayaç olur, site toplam dairesi değil de, apartmanda kaç daire var o önemli
Benimki de mühendisAksine işi çok rahat. Mühendis. Vardiyeli çalışıyor. 2 gün evde, 1 gündüz, diğer gün gece şeklinde.
Yoksa 2. Üyeliğim misinBenimki de mühendis
Hayır öyle değil canım, bizimkisi site içerisinde kaç daire varsa ona bölünüyor. Çünkü tek fatura geliyor, daire sayısına bölünüyorsanırım doğalgaz kazanı tek noktadan açılıp kapatılıyorBina başı hesaplanır, her blokta ayrı sayaç olur, site toplam dairesi değil de, apartmanda kaç daire var o önemli
Benimki de mühendis, tüm camlara sünger çekti. Bir yerde hava akımı olsun hemen hissediyor parmağını yalayıp havaya tutuyor. Elektrik elektronik mühendisi kendisi, ben ona cereyan mühendisi diyorum ahhaBenimki de mühendis
Bizim blok 50 daireymiş.Bina başı hesaplanır, her blokta ayrı sayaç olur, site toplam dairesi değil de, apartmanda kaç daire var o önemli
Aa değişikmişHayır öyle değil canım, bizimkisi site içerisinde kaç daire varsa ona bölünüyor. Çünkü tek fatura geliyor, daire sayısına bölünüyorsanırım doğalgaz kazanı tek noktadan açılıp kapatılıyor
BenzeşiyoruzYoksa 2. Üyeliğim misin
İyi yönü ustaya para vermiyoruz. Her tamiri kendi yapıyor.Benimki de mühendis, tüm camlara sünger çekti. Bir yerde hava akımı olsun hemen hissediyor parmağını yalayıp havaya tutuyor. Elektrik elektronik mühendisi kendisi, ben ona cereyan mühendisi diyorum ahha
Bizimki de tek yerde kazan ama bu bahsettiğiniz sistem de eşit fatura mı geliyor?Hayır öyle değil canım, bizimkisi site içerisinde kaç daire varsa ona bölünüyor. Çünkü tek fatura geliyor, daire sayısına bölünüyorsanırım doğalgaz kazanı tek noktadan açılıp kapatılıyor
Bizim de Arya ile aynı. 52bin gelmişti. 70 e bölmüşlerAa değişikmiş
AhahahhaBenimki de mühendis, tüm camlara sünger çekti. Bir yerde hava akımı olsun hemen hissediyor parmağını yalayıp havaya tutuyor. Elektrik elektronik mühendisi kendisi, ben ona cereyan mühendisi diyorum ahha
Tamir işinden anlayan eş ne güzel bir hayatİyi yönü ustaya para vermiyoruz. Her tamiri kendi yapıyor.
Evet canım. Payölçer varsa herkes kendi yaktığını ödüyor. Belirli derecenin altı da yakılmıyor. Ama insanlar onun da hilesini bulmuşBizimki de tek yerde kazan ama bu bahsettiğiniz sistem de eşit fatura mı geliyor?
Evet herkese eşit geliyor. Çünkü payölçer yok, herkesin evinin ısısı aynıBizimki de tek yerde kazan ama bu bahsettiğiniz sistem de eşit fatura mı geliyor?
Hahahha çok tanıdık geldiAhahahhaşuanda yataktayız ve dönüp bana dedi ki rüzgar sesi mi var sanki hava geldi.
Görende sokakta yatıyoruz sanar
Enişte benden ya, ben de diyorum sırtıma soğuk geldi bir yerdenAhahahhaşuanda yataktayız ve dönüp bana dedi ki rüzgar sesi mi var sanki hava geldi.
Görende sokakta yatıyoruz sanar
Hilesi neymiş gızzzzz?Evet canım. Payölçer varsa herkes kendi yaktığını ödüyor. Belirli derecenin altı da yakılmıyor. Ama insanlar onun da hilesini bulmuş
3.üyelikHahahha çok tanıdık geldi
Enişte benden ya, ben de diyorum sırtıma soğuk geldi bir yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?