Kombili evlerde hem bazı odaların kapısını kapatıp yakmıyorlar hem de fazla gelmesin diye düşükte yakıyorlar psikolojik midir nedir herkeste bunu görüyorum. Haliyle ev soğuk oluyor.Bizim evin üşüyeni de benim. Eşim yönetime söyleyelim kıssınlar diyor. Görümcemler de bize yakın oturuyorlar. 4+1 kombili. Onlara 400 gelmiş diye adam pek heves etti. Ama evleri soğuk bayağı.
O da balkonda petek yok, bir de o olsaKüçük çaplı kalp krizi sebebi
Merkezi sistemlere böyle geliyor ya, ben geçen sene 820'yi gördüm. Bu senenin ilk yüksek faturası 730 geldi, diğer ay kaç gelir kim bilirKüçük çaplı kalp krizi sebebi
Aman ısınalım da. Benim arkadaş kombili evde, az gelen faturası ile övünüyor, yakıyorum diyor. Geçenlerde onun evine kalmaya gittim iki çorapla uyudumMerkezi sistemlere böyle geliyor ya, ben geçen sene 820'yi gördüm. Bu senenin ilk yüksek faturası 730 geldi, diğer ay kaç gelir kim biliryakıyorlar ha yakıyorlar
Maalesef öyle. Durumu iyi olmayanlar haklı. Ödemekte zorluk çekiyorlar. Ama çift maaş ve iyi maaşı olanların kısması makul gelmiyor açıkçası.Kombili evlerde hem bazı odaların kapısını kapatıp yakmıyorlar hem de fazla gelmesin diye düşükte yakıyorlar psikolojik midir nedir herkeste bunu görüyorum. Haliyle ev soğuk oluyor.
Bizim öyle derdimiz yok oh mis gibi
Aslında ben de çok üşürüm normalde ama ev cidden çok sıcak. Benimki covidden sonra bi değişti, kapıyı pencereyi açsam arkamı dönüyorum kapanmış
O balkon da ısınmayıversinnnO da balkonda petek yok, bir de o olsa
820 oyyyMerkezi sistemlere böyle geliyor ya, ben geçen sene 820'yi gördüm. Bu senenin ilk yüksek faturası 730 geldi, diğer ay kaç gelir kim biliryakıyorlar ha yakıyorlar
Eşim duymasın bunuMerkezi sistemlere böyle geliyor ya, ben geçen sene 820'yi gördüm. Bu senenin ilk yüksek faturası 730 geldi, diğer ay kaç gelir kim biliryakıyorlar ha yakıyorlar
Bize de battaniye veriyor görümcemler. Durumları gayet iyi aslında. Psikolojik sanırım, kıyas oluyor kombideAman ısınalım da. Benim arkadaş kombili evde, az gelen faturası ile övünüyor, yakıyorum diyor. Geçenlerde onun evine kalmaya gittim iki çorapla uyudum
Benim de payölçersiz merkezi 600 geldi. İklime göre de değişebilirO balkon da ısınmayıversinnn
820 oyyy
Bizimde merkezi sistem neden bu kadar gelmiyor acaba gelmesin Allah korusun da
Gelmesin gelmesinO balkon da ısınmayıversinnn
820 oyyy
Evet durumu olmayan için gerçekten yüksek geliyor. Ama ben bunu yüksek gelirli olanlarda da çok gördümMaalesef öyle. Durumu iyi olmayanlar haklı. Ödemekte zorluk çekiyorlar. Ama çift maaş ve iyi maaşı olanların kısması makul gelmiyor açıkçası.
Bu sene çok soğuk olmadı. Bir de aşırı zam geldi. O yüzdenBenim de payölçersiz merkezi 600 geldi. İklime göre de değişebilir
Valla uzağa gitmeye gerek yok, sevgili eşim de kombili olsa sürekli kombi başında olur, eminimEvet durumu olmayan için gerçekten yüksek geliyor. Ama ben bunu yüksek gelirli olanlarda da çok gördüm
Aslında daire sayısı fazlalaştıkça gelen fatura daha fazla daireye bölündüğü için daha makul geliyormuş faturalar. TOKİ gibi fazla konutlu olanlara düşük geliyor. Sizin nasıl bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla böyleO balkon da ısınmayıversinnn
820 oyyy
Eşin ne iş yapıyor?Valla uzağa gitmeye gerek yok, sevgili eşim de kombili olsa sürekli kombi başında olur, eminim
Canımsın ciğerimsinGelmesin gelmesin
Aaa evet bu mantıklı 150 daire var bizim sitede.Aslında daire sayısı fazlalaştıkça gelen fatura daha fazla daireye bölündüğü için daha makul geliyormuş faturalar. TOKİ gibi fazla konutlu olanlara düşük geliyor. Sizin nasıl bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla böyle
Aksine işi çok rahat. Mühendis. Vardiyeli çalışıyor. 2 gün evde, 1 gündüz, diğer gün gece şeklinde.Eşin ne iş yapıyor?Zor kazananlar dikkatli harcıyor
Eşim sabah kazıya başlar bunu duysaCanımsın ciğerimsin
Ama bizim sitede kimseye çok gelmiyormuş ay acaba kendi doğalgazımızı mı bulduk
Bina başı hesaplanır, her blokta ayrı sayaç olur, site toplam dairesi değil de, apartmanda kaç daire var o önemliAaa evet bu mantıklı 150 daire var bizim sitede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?