Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim evin üşüyeni de benim. Eşim yönetime söyleyelim kıssınlar diyor. Görümcemler de bize yakın oturuyorlar. 4+1 kombili. Onlara 400 gelmiş diye adam pek heves etti. Ama evleri soğuk bayağı.
Kombili evlerde hem bazı odaların kapısını kapatıp yakmıyorlar hem de fazla gelmesin diye düşükte yakıyorlar psikolojik midir nedir herkeste bunu görüyorum. Haliyle ev soğuk oluyor.

Bizim öyle derdimiz yok oh mis gibi

Aslında ben de çok üşürüm normalde ama ev cidden çok sıcak. Benimki covidden sonra bi değişti, kapıyı pencereyi açsam arkamı dönüyorum kapanmış

Merkezi sistemlere böyle geliyor ya, ben geçen sene 820'yi gördüm. Bu senenin ilk yüksek faturası 730 geldi, diğer ay kaç gelir kim bilir yakıyorlar ha yakıyorlar
Aman ısınalım da. Benim arkadaş kombili evde, az gelen faturası ile övünüyor, yakıyorum diyor. Geçenlerde onun evine kalmaya gittim iki çorapla uyudum

Maalesef öyle. Durumu iyi olmayanlar haklı. Ödemekte zorluk çekiyorlar. Ama çift maaş ve iyi maaşı olanların kısması makul gelmiyor açıkçası.

O da balkonda petek yok, bir de o olsa
O balkon da ısınmayıversinnn
Merkezi sistemlere böyle geliyor ya, ben geçen sene 820'yi gördüm. Bu senenin ilk yüksek faturası 730 geldi, diğer ay kaç gelir kim bilir yakıyorlar ha yakıyorlar
820 oyyy
Bizimde merkezi sistem neden bu kadar gelmiyor acaba gelmesin Allah korusun da

Aman ısınalım da. Benim arkadaş kombili evde, az gelen faturası ile övünüyor, yakıyorum diyor. Geçenlerde onun evine kalmaya gittim iki çorapla uyudum
Bize de battaniye veriyor görümcemler. Durumları gayet iyi aslında. Psikolojik sanırım, kıyas oluyor kombide

O balkon da ısınmayıversinnn

820 oyyy
Bizimde merkezi sistem neden bu kadar gelmiyor acaba gelmesin Allah korusun da
Aslında daire sayısı fazlalaştıkça gelen fatura daha fazla daireye bölündüğü için daha makul geliyormuş faturalar. TOKİ gibi fazla konutlu olanlara düşük geliyor. Sizin nasıl bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla böyle

Aaa evet bu mantıklı 150 daire var bizim sitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…