Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hilesi neymiş gızzzzz?

Ayy çeviri yapıyordum muhabbet tatlı geldi. Nalet ossunnn kaldı yine,
Valla tek odayı yüksekte mi yakıp diğer yerleri kapatıyorlar öyle birşey di. O yüzden daireler arası fark çok oluyor. Arkadaşımın öyle. Onlara 680 gelmiş komşusuna 400.aynı ev düşün

Evet canım. Payölçer varsa herkes kendi yaktığını ödüyor. Belirli derecenin altı da yakılmıyor. Ama insanlar onun da hilesini bulmuş
Tamam o zaman payölçer var bizde
Sonunda anladım şükür Bir şükür de faturam az geldiği ve ısındığım için

Bizim de hem inşaat, hem elektrik elektronik. İki bölüm okudu. Sanırım hepsini okuyacak
Ahahaha yaaa benim eşim elektrik elektronik mezunu, şuan hem ziraat mühendisliği lisans hem de kendi bölümünde yl yapıyor bir yandan da çalışıyor nedir bu adamlardaki okuma aşkı

Formasyon alarak kadrolu mu atanmış oldun yani? Ben de acaba ingilizce mi diye bir heveslendim
Evet formasyon almıştım zamanında, o zaman öğretmenlik hakkımız oluyor. Kpss +yds ile atanıyoruz. 2 sene önce atandım. Tercümanlık evlendikten sonra zor geldi biraz zamansız bir meslek. Öğretmenliği daha çok seviyorum

Canım üniversite düşünsene, şansın yüksek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…