Kadınlar için aslında en güzel meslek öğretmenlik benceEvet formasyon almıştım zamanında, o zaman öğretmenlik hakkımız oluyor. Kpss +yds ile atanıyoruz. 2 sene önce atandım. Tercümanlık evlendikten sonra zor geldi biraz zamansız bir meslek. Öğretmenliği daha çok seviyorum
Sevmiyorsan olmaz zaten, omuzlarında sürekli bir yük oluyor.Bizim önümüz akademik anlamda açık evet ama hiç bana göre değil. Sene başında yüksek lisansa başvurmuştum ama bunaldım devam etmedim
Ah yavrum, kimi bölüm öyle. Hatta adrese teslim açarlar kadroyu, açılsa bile nasiplenemezsin. Akademik camia kurtlar sofrası, ben de minik bir tavşan. Yerler beni diye çok heveslenmedimKadınlar için aslında en güzel meslek öğretmenlik bence
Bende akademik olarak ilerlemek istiyorum ama nalet üniversite kadro açmıyor bir türlü
Ahahaha daha iyi tanımlanamazdı, kesinlikle öyleAh yavrum, kimi bölüm öyle. Hatta adrese teslim açarlar kadroyu, açılsa bile nasiplenemezsin. Akademik camia kurtlar sofrası, ben de minik bir tavşan. Yerler beni diye çok heveslenmedim
Ben kişilik olarak tembel bir insanım, sonuca giden en kısa yolu severimSevmiyorsan olmaz zaten, omuzlarında sürekli bir yük oluyor.
Sen şimdi şakır şakır Arapça konuşuyorsundur kız ne tembelliğiBen kişilik olarak tembel bir insanım, sonuca giden en kısa yolu severimama sen de daha iyi bilirsin o taraflara kayınca sürekli bir okuma araştırma halinde olman gerekiyor. Hiç bana göre değil
İnşallah açılır canım. Ben de kaç deneme üstüne girebilirdim.ön değerlendirmeyi geçiyordum, yazılıda eliyorlardıKadınlar için aslında en güzel meslek öğretmenlik bence
Bende akademik olarak ilerlemek istiyorum ama nalet üniversite kadro açmıyor bir türlü
O başka sözlü çeviri en rahat kısmı, yazılılar bayıyor bazenSen şimdi şakır şakır Arapça konuşuyorsundur kız ne tembelliği
Senin dil zevklidir, dil çalışmak en keyif aldığım şey. Şuanda da vaktim olsa ilerletirdimAh yavrum, kimi bölüm öyle. Hatta adrese teslim açarlar kadroyu, açılsa bile nasiplenemezsin. Akademik camia kurtlar sofrası, ben de minik bir tavşan. Yerler beni diye çok heveslenmedim
Aslında yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım ama bir geleceği yok, garantisi yok. Puanlar çok yüksek ve alım azİnşallah açılır canım. Ben de kaç deneme üstüne girebilirdim.ön değerlendirmeyi geçiyordum, yazılıda eliyorlardı
Arapça en başta zor gelir, mantığını çözdükçe kolaylaşır. İlerlettikçe de ilerlemediğini fark edersin öyle enteresan bir dil hahaSenin dil zevklidir, dil çalışmak en keyif aldığım şey. Şuanda da vaktim olsa ilerletirdim
Onu da epey ilerletmişsin, inşallah onunla daha kolay olur canımAslında yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım ama bir geleceği yok, garantisi yok. Puanlar çok yüksek ve alım az
Ben bir yandanda çocuk gelişimi ve eğitimi okuyorum (lisans), son sınıftayım. Aslında bu daha çok ilgimi çekiyor kendi alanımdansa, çünkü ben tercih zamanı okul öncesi öğretmenliği istemiştim ama ailem engel olmuştu.Şimdi neden olmasın diyorum. Bakalım nasip
Gerçekten çok geniş. Bir derya adeta. Benim yds dilim İngilizce. Yani puanı İngilizceden aldımArapça en başta zor gelir, mantığını çözdükçe kolaylaşır. İlerlettikçe de ilerlemediğini fark edersin öyle enteresan bir dil hahaHem kelime hazinesi çok fazla, hem de maalesef dillerini korumayı becerememişler. Her ülke kendi lehçesini konuşur. Resmi kanallar fasih Arapçadır ama birkaç defa kamplara gittiğim olmuştu. Maalesef çoğu insanla iletişim kurmakta zorlandık çünkü fasih bilmiyorlar lehçe konuşuyorlar. Her Ülkenin lehçesini öğrenmek de mümkün değil. Zor bir alan yani, giren bin pişman. Yine de seviyorum ama
Ben bu sene biraz Arapça öğrenmeye çalıştım da çok temel şeyler, biraz karışık ya. Dur neydi?Arapça en başta zor gelir, mantığını çözdükçe kolaylaşır. İlerlettikçe de ilerlemediğini fark edersin öyle enteresan bir dil hahaHem kelime hazinesi çok fazla, hem de maalesef dillerini korumayı becerememişler. Her ülke kendi lehçesini konuşur. Resmi kanallar fasih Arapçadır ama birkaç defa kamplara gittiğim olmuştu. Maalesef çoğu insanla iletişim kurmakta zorlandık çünkü fasih bilmiyorlar lehçe konuşuyorlar. Her Ülkenin lehçesini öğrenmek de mümkün değil. Zor bir alan yani, giren bin pişman. Yine de seviyorum ama
Enti demen lazım bana hahaBen bu sene biraz Arapça öğrenmeye çalıştım da çok temel şeyler, biraz karışık ya. Dur neydi?
Ene Arya, Ente Selizay
Ente keyfe hal?Şükran elhamdülillah
Kız enti erkekler için değil miydiEnti demen lazım bana haha
İngilizcen iyise Arapçayı diğer insanlara göre daha rahat öğrenirsin. Dil yapısı dizilişi çok benziyorGerçekten çok geniş. Bir derya adeta. Benim yds dilim İngilizce. Yani puanı İngilizceden aldım
Enti Enti EntiBen bu sene biraz Arapça öğrenmeye çalıştım da çok temel şeyler, biraz karışık ya. Dur neydi?
Ene Arya, Ente Selizay
Ente keyfe hal?Şükran elhamdülillah
HayırKız enti erkekler için değil miydi
Bak işte yarıda bıraktık unuttukHayırtam tersi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?