Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kadınlar için aslında en güzel meslek öğretmenlik bence

Bende akademik olarak ilerlemek istiyorum ama nalet üniversite kadro açmıyor bir türlü

Bende akademik olarak ilerlemek istiyorum ama nalet üniversite kadro açmıyor bir türlü
Ah yavrum, kimi bölüm öyle. Hatta adrese teslim açarlar kadroyu, açılsa bile nasiplenemezsin. Akademik camia kurtlar sofrası, ben de minik bir tavşan. Yerler beni diye çok heveslenmedim

Sevmiyorsan olmaz zaten, omuzlarında sürekli bir yük oluyor.
Ben kişilik olarak tembel bir insanım, sonuca giden en kısa yolu severim ama sen de daha iyi bilirsin o taraflara kayınca sürekli bir okuma araştırma halinde olman gerekiyor. Hiç bana göre değil

İnşallah açılır canım. Ben de kaç deneme üstüne girebilirdim.ön değerlendirmeyi geçiyordum, yazılıda eliyorlardı

Ah yavrum, kimi bölüm öyle. Hatta adrese teslim açarlar kadroyu, açılsa bile nasiplenemezsin. Akademik camia kurtlar sofrası, ben de minik bir tavşan. Yerler beni diye çok heveslenmedim
Senin dil zevklidir, dil çalışmak en keyif aldığım şey. Şuanda da vaktim olsa ilerletirdim

İnşallah açılır canım. Ben de kaç deneme üstüne girebilirdim.ön değerlendirmeyi geçiyordum, yazılıda eliyorlardı
Aslında yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım ama bir geleceği yok, garantisi yok. Puanlar çok yüksek ve alım az

Ben bir yandanda çocuk gelişimi ve eğitimi okuyorum (lisans), son sınıftayım. Aslında bu daha çok ilgimi çekiyor kendi alanımdansa, çünkü ben tercih zamanı okul öncesi öğretmenliği istemiştim ama ailem engel olmuştu.Şimdi neden olmasın diyorum. Bakalım nasip

Senin dil zevklidir, dil çalışmak en keyif aldığım şey. Şuanda da vaktim olsa ilerletirdim
Arapça en başta zor gelir, mantığını çözdükçe kolaylaşır. İlerlettikçe de ilerlemediğini fark edersin öyle enteresan bir dil haha Hem kelime hazinesi çok fazla, hem de maalesef dillerini korumayı becerememişler. Her ülke kendi lehçesini konuşur. Resmi kanallar fasih Arapçadır ama birkaç defa kamplara gittiğim olmuştu. Maalesef çoğu insanla iletişim kurmakta zorlandık çünkü fasih bilmiyorlar lehçe konuşuyorlar. Her Ülkenin lehçesini öğrenmek de mümkün değil. Zor bir alan yani, giren bin pişman. Yine de seviyorum ama

Onu da epey ilerletmişsin, inşallah onunla daha kolay olur canım

Gerçekten çok geniş. Bir derya adeta. Benim yds dilim İngilizce. Yani puanı İngilizceden aldım

Ben bu sene biraz Arapça öğrenmeye çalıştım da çok temel şeyler, biraz karışık ya. Dur neydi?

Ene Arya, Ente Selizay

Ente keyfe hal? Şükran elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…