Aaa bu benBen deneyeceğim bi ara unutmazsam:)
Ben genelde aşırı doldurmuyorum temizlemez gibi hissettiğim için:) Fairy hiç sevmiyorum berbat kokuyor
Sıvılarda kendin ayarlıyorsun güzel oluyor ama ben onu da ayarlayamam ağzına kadar doldururumÇamaşır makinesinde de öyle yapıyordum artık bıraktım sıvı deterjanı hiç bereketli olmuyor bende
Hoş buldumHoşgeldin
Ben bu ay 1000 bekliyorum çok de şey etmeyin yani Sivas da olsanız demek ki fi yuuuKüçük çaplı kalp krizi sebebi
Bizimki de şahsi kombi. Kocam köklüyor Allah köklüyor, o gider gitmez kısıyorumAman ısınalım da. Benim arkadaş kombili evde, az gelen faturası ile övünüyor, yakıyorum diyor. Geçenlerde onun evine kalmaya gittim iki çorapla uyudum
Cimriler yaniMaalesef öyle. Durumu iyi olmayanlar haklı. Ödemekte zorluk çekiyorlar. Ama çift maaş ve iyi maaşı olanların kısması makul gelmiyor açıkçası.
Benimki de mühendis, tüm camlara sünger çekti. Bir yerde hava akımı olsun hemen hissediyor parmağını yalayıp havaya tutuyor. Elektrik elektronik mühendisi kendisi, ben ona cereyan mühendisi diyorum ahha
Gunaydin hayirli cumalarAllah'ım beni, ailemi, sevdiklerimi ve kalbi temiz olan herkesi görünür görünmez kazalardan koru.
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2988046
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Soracam soracamAaaNego Arapça ile ilgili sana da sorabilir o zaman. Gerçi bana da sormadı
Hayallerimdeki eş modeliBizimki de şahsi kombi. Kocam köklüyor Allah köklüyor, o gider gitmez kısıyorum
Fenalık geliyor sıcaktan. Birde mesaj atıyor sakın dereceyi düşürme camları açıp evi soğutma
Koksun ev oldu
Kendi sıcağı çok seviyor da ondan böyleHayallerimdeki eş modeli
Sınavda dilime taktın yaSabah sabah dilinde bu şarkıyla uyanır mı insan
Hayır nerden duydum hiçbir fikrim yok
Keyfimiz ellere dert oldu var gerisini de bilmiyorum zaten
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize. Nego ödevin duygulandırdı canım14 ocak cuma ödevi
Vefat eden geçmişlerimize,Peygamber efendimize (s.a.v) dua edelim.
Bugün sadece kendimiz için 20 dakika da olsa ayıralım, sevdiğimiz bir şeyi yapalım.
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizleyelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Hahahaha kıyamam ya hem üzüldüm hem güldümKendi sıcağı çok seviyor da ondan böylekat kat giyiniyor ayyy
Çocuklar anne babam yıkamasın nolur o piliç gibi kızartıyor bizi diyorlarben hiç sevmem aşırı sıcak suyu
Ben normalden az sıcak yıkıyorum,aslında eşimin yıkadığı su normal sıcakGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize. Nego ödevin duygulandırdı canım
Hahahaha kıyamam ya hem üzüldüm hem güldüm
Ben de eşin gibiyim valla sıcak sıcak severim misssBen normalden az sıcak yıkıyorum,aslında eşimin yıkadığı su normal sıcak
Ben sevmediğim için çocuklara da kıyamıyorum öyle alıştılar
Haftasonu bir deneme daha yapayım bu yöntemleEtiket yapamadım burdan alıntılayayım.
Ben kalıbı ilk aldığımda margarini eritip kalıba sürdüm, sonra buzdolabına koydum. Dolaptan çıkarıp direk keki döküp fırına verdim. Arkadaşım demişti denedim oldu. Belki sende de işe yarar.
Bi de iyice soğusun sonra çıkar kalıptan.
yarın misafirim var, güzel olursa bana verHaftasonu bir deneme daha yapayım bu yöntemleçıkarsa çok dua edicem sana
Negocummm günaydın14 ocak cuma ödevi
Vefat eden geçmişlerimize,Peygamber efendimize (s.a.v) dua edelim.
Bugün sadece kendimiz için 20 dakika da olsa ayıralım, sevdiğimiz bir şeyi yapalım.
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizleyelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@Selizay
A R Y A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?