Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şehir dışından yatılı misafirim vardı o yüzden dün temizlik kısmı yapılmıştı. Bugün manevi ödev kısmını zevk ile yaptım. Misafirlerim ile bir kaç yere gidelim diye misafir yatakları tam toplamadan mutfak dağınık çıktık eve geldiğim gibi ilk iş dağınıklığı topladım eşyaları yerlerine kaldırdım. Evim dertli toplu biraz dinlenme zamanı

Valla bende bu ara hiç yapamıyorum. Boş çene yapiyom

Defne esim izin vermiyor derken komsularjna bu konuda da esini bilgilendir ki.. bu emrivakiliklerini esinin uzerindede denemesinler sonra esin ,yoo benim gaberim yok veya yoo tabii katilsin sizlerle gorussun cevabida verebilir komsularin esine sorarlarsa hani.
Baş dönmelerim oluyo yine 2 gündür akşam annemdeydim bulaşıkları bile o topladı.

Eve gelince yattım direk.
Uyuyup uyanıyormudur nedir bilmiyorum
Cok gecmis olsun..
Bir norolojiye gidermisin hani seni korkutmak istemem ama sah damari tikanikligina benziyo..benim anneminde ilk senjn anlattigin gibi basladi..vertigo dediler bi suru ilaclar icti zamanla unutkanligida artti..b12 ilac kullanmasina ragmen..asmde dr dan tam kan sayisimi istiyo annem b12 dustu cok unutkanim diyor..tahlil sonucu b12 yuksek ciknca dr norolojiye git diyor..annemde cok hacamat yaptirdi belli araliklarla..hacsmatin oncesi ve sonrasi diyetlerine uydu vs..
Simdi 2 sah damari tikali..drlar pihti atmamasi icin yavas yavas yavas kani sulandirdilar..kan sulandirici,damar acici,balik yagi iciyo..yemegin her turlusunu zeytinyagli yapiyor dru demis ve bol hareket..gezmeyi seven kadindir zaten..ayagina dolanan kucuk cocuk yok rahatyani..
Bizimde grup var ama kimse yazmiyo en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…