Daha kötü oldu. Canım hiç kıpırdayamıyorniğne yapıyorum 2 gündürGeri uyumazlar doğduklarından beti böyleler
Eline sağlık canım, eşinin beli nasıl oldu
Hayır buraya yazıyoruz gelişigüzel
Ellerine sağlık canım
Of çarpım tablosu ay sonu sözlü var bizimdeAynen canım bir hayalet gibi gelip gitsin iyisi mi haha. Ben mutlu anne olacağım. Aha da şimdi mutlu mutlu çarpım tablosu ezberliycez ❤
8 ve 9 lar ezberlencek yarına ama daha başlamadı oğlumOf çarpım tablosu ay sonu sözlü var bizimde
Biz ay sonuna kadar 5 kere kadar Ocak’ta da 10 lara kadar8 ve 9 lar ezberlencek yarına ama daha başlamadı oğlum
8 Aralık Ödevi
Pazar klasiği tabi ki ütü
İç çamaşırı ve çorap çekmeceleri düzenleme (eli değen yatak odasında ki bütün çekmeceleri düzenleyebilir )
Aldıklarımızı yerine koyuyoruz bugün, her şey ait olduğu yere (insanlarda )
Manevi ödev : Güzel bir pazar kahvaltısı sofrası hazırlamak.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
Valla bende bu ara hiç yapamıyorum. Boş çene yapiyomTemizlik+alışveriş+manavı kasabı öldüm bittim.Nego canım ben bazı ödevlere katılamıyorum diye geri dönüp ödevle ilgili birşey yazmıyorum. İstersen etiketi bıraka bılırsın beni. Ben yine bana uyanlarları yapacağım.
Herkese hayırlı geceler♥
Evet bonusçum bayılıyorum çiçeklere :) unutmamışsın sevdiğimi :)Eki Görüntüle 2562989
terliksuu bak bide bunları seviyorum :) onlarda bebeğim tomurcukları açmak üzere ziyadesiyle bahtiyarım
@Lices_s te seviyordu çiçeği.
Nego senin kalonçe nasıl? Afiyettedir inş :)
Defne esim izin vermiyor derken komsularjna bu konuda da esini bilgilendir ki.. bu emrivakiliklerini esinin uzerindede denemesinlerAynen bonus. Evdeyken aklıma eser iş yaparım,dizi izlerim,kalkıp çocuklarla dans ederim vs vs. Yeri gelir takarım kuaklığımı müziğimi dinlerim. Vallahi tek başına kahve+kitap bile kalabalıktan kat kat daha hoş geliyor bana. Böylesi sürekli emirvaki mesajları,cevap vermezsen arayıp zorlamalar hiiç bana göre olmayan şeyler. Birde aynı apartman,hele alt katımda ev sahibi darladılar.. Yalnızlık can gerisi boşluk :) yazdım,bana uymayın,onay almayın nezaman nasıl istiyorsanız,buluşun,görüşün dedim ses yok :)
Cok gecmis olsun..Baş dönmelerim oluyo yine 2 gündür akşam annemdeydim bulaşıkları bile o topladı.
Eve gelince yattım direk.
Uyuyup uyanıyormudur nedir bilmiyorum
Bizimde grup var ama kimse yazmiyoAynen bonus. Evdeyken aklıma eser iş yaparım,dizi izlerim,kalkıp çocuklarla dans ederim vs vs. Yeri gelir takarım kuaklığımı müziğimi dinlerim. Vallahi tek başına kahve+kitap bile kalabalıktan kat kat daha hoş geliyor bana. Böylesi sürekli emirvaki mesajları,cevap vermezsen arayıp zorlamalar hiiç bana göre olmayan şeyler. Birde aynı apartman,hele alt katımda ev sahibi darladılar.. Yalnızlık can gerisi boşluk :) yazdım,bana uymayın,onay almayın nezaman nasıl istiyorsanız,buluşun,görüşün dedim ses yok :)
Amin canım. Kafayı yemezsek iyi. Duş falan al istersen biraz toparlanıyor insanSinirden çatlamak üzereyim napayım şimditerliksuu
Bağırdımda noldu boşuna sesim gitti.
Allah ne verirse hayırlısını versin eşinde çocuğunda
Amin canım. Kafayı yemezsek iyi. Duş falan al istersen biraz toparlanıyor insan
İnşallah çabuk atlatırsın canım. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kolun kanadın olsunYasemin demledim yeşil çayla onu içecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?