Cidden bende alıştım artık. Ve bende aynen senin gibi oluyorum cnm henüz bi çözüm bulamadım
Beklemediğimiz birşeyi sevmeyizde ama Bonus. Sevmeyince adamları nasıl çekecez kiBeklentimiz olduğu için oluyor içimizi soğutmak lazım defne doğru demiş
Sevde fazla gözünde,gönlünde büyütme demek istiyoruz canım. Karşılıksız tek sevgi çocuklarınki. Herkesten az çok birşeyler tabikide bekliyoruz. Ama alt tarafı erkek işte ne anlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini? Sev say ama fazla yüceltme. Nekadar merkeze koyarsan okadar üzülürsün.Beklemediğimiz birşeyi sevmeyizde ama Bonus. Sevmeyince adamları nasıl çekecez ki
Sevde fazla gözünde,gönlünde büyütme demek istiyoruz canım. Karşılıksız tek sevgi çocuklarınki. Herkesten az çok birşeyler tabikide bekliyoruz. Ama alt tarafı erkek işte ne anlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini? Sev say ama fazla yüceltme. Nekadar merkeze koyarsan okadar üzülürsün.
Yaa ben neler çektim neler be bonusum. Sertlik kanında var hayatın unuttunmu :) ben 6aylık oğlumu karnımda kaybettiğim zaman,toprağa verdiğim zaman anladımki koca,kaynana bilmem ne bomboşmuş..Ne kadar görmüş geçirmiş bi insansınız
Es, hanımını da çocuklarına da acımıyor. Merkezden düşeli çok olduda canım. Tamamen yitip gitmesin. Kırıntı olsun kalsın diyorum ama pek mümkün değil galibaYaa ben neler çektim neler be bonusum. Sertlik kanında var hayatın unuttunmu :) ben 6aylık oğlumu karnımda kaybettiğim zaman,toprağa verdiğim zaman anladımki koca,kaynana bilmem ne bomboşmuş..
Senin mesajın içimi çok acıttı. Rabbim sabır versinYaa ben neler çektim neler be bonusum. Sertlik kanında var hayatın unuttunmu :) ben 6aylık oğlumu karnımda kaybettiğim zaman,toprağa verdiğim zaman anladımki koca,kaynana bilmem ne bomboşmuş..
Sağol canım Allah razı olsun. Yine diyorum üzmemeğe çalış kendini. Olayın içini bilemeyince fazla birşey yazılmıyor..Rabbim muhabbetinizi, sevginizi artırsın. Hayırlısı olsun hakkınızdaSenin mesajın içimi çok acıttı. Rabbim sabır versin
İçerik huysuzluk. Klasik şişirilmiş erkek modeli. Normal olmasını beklemem. Asıl yürek sızım çocuklarım. Mutlu anne olamamak.Sağol canım Allah razı olsun. Yine diyorum üzmemeğe çalış kendini. Olayın içini bilemeyince fazla birşey yazılmıyor..Rabbim muhabbetinizi, sevginizi artırsın. Hayırlısı olsun hakkınızda ♥
Amin canım inşallah. Sağolun kızlar açıldım valla.Sağol canım Allah razı olsun. Yine diyorum üzmemeğe çalış kendini. Olayın içini bilemeyince fazla birşey yazılmıyor..Rabbim muhabbetinizi, sevginizi artırsın. Hayırlısı olsun hakkınızda ♥
İçim ciz etti birden. Rabbim sabır versin.Yaa ben neler çektim neler be bonusum. Sertlik kanında var hayatın unuttunmu :) ben 6aylık oğlumu karnımda kaybettiğim zaman,toprağa verdiğim zaman anladımki koca,kaynana bilmem ne bomboşmuş..
İçerik huysuzluk. Klasik şişirilmiş erkek modeli. Normal olmasını beklemem. Asıl yürek sızım çocuklarım. Mutlu anne olamamak.
Geri uyumazlar doğduklarından beti böylelerVallahi bravo reis. Onunde egiliyorum
Benim kiz 8de uyandi bugun. Cocugu zorla uyuttum geri
Eline sağlık canım, eşinin beli nasıl olduBugün ne yaptım
Bütün evi topladık çocuklarla kocam pert
Çocukların gardırobunu düzen ledim küçük oğlanın kıyafetlerini büyüğün yanına taşıdım
Bazayı açıp kız için ve oğlan için kıyafetleri seçtim hepsini elden geçirdim son yazlıkları kaldırdım
2 tepsi poğaça yaptım oğlanın beslenmesine
2 makine çamaşır katlanacak beni bekliyor
Çocuklar yıkanacak saç tırnak bakımları yapılacak
Hayır buraya yazıyoruz gelişigüzelKızlar merhaba plan oluşturduğunuz bir temizlik programı war mı
Ellerine sağlık canımDün akşamdan kalan savaş alanına dönmüş ev toparlandı.
Silip süpürüldü.
Yatak odası çekmeceler toparlandı.
Aynen valla geldim. Yemek bilene koydum. Sizin içinizi sisirdim kızlar. Hakkınızı helal edinterliksuu naptın lo kendine geldin mi biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?