Düzenli Evimiz & Hayatımız

Beklemediğimiz birşeyi sevmeyizde ama Bonus. Sevmeyince adamları nasıl çekecez ki
Sevde fazla gözünde,gönlünde büyütme demek istiyoruz canım. Karşılıksız tek sevgi çocuklarınki. Herkesten az çok birşeyler tabikide bekliyoruz. Ama alt tarafı erkek işte ne anlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini? Sev say ama fazla yüceltme. Nekadar merkeze koyarsan okadar üzülürsün.

Ne kadar görmüş geçirmiş bi insansınız

Yaa ben neler çektim neler be bonusum. Sertlik kanında var hayatın unuttunmu :) ben 6aylık oğlumu karnımda kaybettiğim zaman,toprağa verdiğim zaman anladımki koca,kaynana bilmem ne bomboşmuş..
Es, hanımını da çocuklarına da acımıyor. Merkezden düşeli çok olduda canım. Tamamen yitip gitmesin. Kırıntı olsun kalsın diyorum ama pek mümkün değil galiba

İçerik huysuzluk. Klasik şişirilmiş erkek modeli. Normal olmasını beklemem. Asıl yürek sızım çocuklarım. Mutlu anne olamamak.

Amin canım inşallah. Sağolun kızlar açıldım valla.

Yaa ben neler çektim neler be bonusum. Sertlik kanında var hayatın unuttunmu :) ben 6aylık oğlumu karnımda kaybettiğim zaman,toprağa verdiğim zaman anladımki koca,kaynana bilmem ne bomboşmuş..
İçim ciz etti birden. Rabbim sabır versin.

Vallahi bravo reis. Onunde egiliyorum
Benim kiz 8de uyandi bugun. Cocugu zorla uyuttum geri
Geri uyumazlar doğduklarından beti böyleler
Eline sağlık canım, eşinin beli nasıl oldu
Kızlar merhaba plan oluşturduğunuz bir temizlik programı war mı
Hayır buraya yazıyoruz gelişigüzel
Dün akşamdan kalan savaş alanına dönmüş ev toparlandı.
Silip süpürüldü.
Yatak odası çekmeceler toparlandı.
Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…