Biliyorum anladığını çokta incesin sağol ne güzel insanlar çıkarıyor rabbim karşımaİnşallah çabuk atlatırsın canım. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kolun kanadın olsun
Allah razı olsunBiliyorum anladığını çokta incesin sağol ne güzel insanlar çıkarıyor rabbim karşıma
Gözümü portlettigime bakma hiç çay icemem benÇayı veren allahım şükürler olsun sana ❤
Benimki ısrarla çiçek açmıyorEki Görüntüle 2562989
terliksuu bak bide bunları seviyorum :) onlarda bebeğim tomurcukları açmak üzere ziyadesiyle bahtiyarım
@Lices_s te seviyordu çiçeği.
Nego senin kalonçe nasıl? Afiyettedir inş :)
Nickin değişmiş, temizlik bana terapi diyorum kimse inanmıyorSaol negom
Dün yerleri aşkla silerken psikolojinin duzeldigini farkettm
Amin canımSağolun kızlar 2,5 sene oldu,ardından hemen şuanki bebeğime hamile kaldım. Herşey insanoğlu için. Napalım nasipte buda varmış. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Sende sağol canım faydam olduysa ne mutluNegom çekmece ödevi verdin ya Allah razı olsun çocukların odalarına çıkartma yaptım bir sürü çorap eşledim nerdeyse hiç çorap kalmamıştı çekmecede. Ha çoraplara dalınca okul kıyafetlerini de yıkamadığımı farkettim. Sağol canım Negom benim hayatımı kurtardın çünkü önümüzdeki 6 gün çalışıcam bütün işleri bitirmem gerekiyordu......
Allah şifa versin tez vakitte canımDaha kötü oldu. Canım hiç kıpırdayamıyorniğne yapıyorum 2 gündür
Ellerine sağlık canımŞehir dışından yatılı misafirim vardı o yüzden dün temizlik kısmı yapılmıştı. Bugün manevi ödev kısmını zevk ile yaptım. Misafirlerim ile bir kaç yere gidelim diye misafir yatakları tam toplamadan mutfak dağınık çıktık eve geldiğim gibi ilk iş dağınıklığı topladım eşyaları yerlerine kaldırdım. Evim dertli toplu biraz dinlenme zamanı
Ellerine sağlık canımNego manevi ödev çok tatlıydı
Bugün bir çekmece hariç tüm mutfak dolapları silindi düzenlendi ve beyaz eşyaların tamamı silindi
Yemek ve tatlı yaptm bi de bugünlük bu kadar
Temizlik+alışveriş+manavı kasabı öldüm bittim.Nego canım ben bazı ödevlere katılamıyorum diye geri dönüp ödevle ilgili birşey yazmıyorum. İstersen etiketi bıraka bılırsın beni. Ben yine bana uyanlarları yapacağım.
Herkese hayırlı geceler♥
Olsun kızlar sohbete geliyorsunuz ya, etiketten çıkarmıyımValla bende bu ara hiç yapamıyorum. Boş çene yapiyom
Ellerine sağlık canımbanyoyu temizledim
çekmeceleri düzenledim
banyodaki çekmecelerde fazlalık kullanmadığım ürünler atıldı
bulaşıklar tamam
masaların üstünü de sildim
Hoş geldin canım özlendinSelam herkese evet yine ben:) hep okuyorum uzaktan sizleri bugün temizliğin dibine dibine vurdum 10 gündür salmıştım kendimi temizlik iyi geldi :) :)
Ödevimi yapacam bugün. İnşallah canımBugün herkes yapacağı maddeleri yazsın mı
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
Lonely141
gecenin_resmi
Yazsın da ben bugün erken çıkıcam akşam da bi yere uğrucam o yüzden birşey yazamıyorum yaparsam yazarımBugün herkes yapacağı maddeleri yazsın mı
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
Lonely141
gecenin_resmi
Kolay gelsin canım tamamYazsın da ben bugün erken çıkıcam akşam da bi yere uğrucam o yüzden birşey yazamıyorum yaparsam yazarım
Kolay gelsin canımGünaydınlar herkeze hayırlı sabahlar kahvaltıyı hazırladım eşimi yolladım kızımı da doyurup onuda yollayip oğlumu da doyurup uyutunca annem hali verdi salon halimi değiştircem silebilirsem caminida silerim perde kapı çıkarım inşallah yazarım yine yaptıkça :)
Öyle bir gezegen bulursan bana da haber verKanımla canımla ödev yapmaya geldim efoooo
Hayatımı düzene sokmalıyım.zayıflamalıyım temiz olmalıyım valla yıldım hep aynı terane
Ulen nolur sanki dünyanın en şişmanı en pisi olsam ama herkes beni sevse,mutlu olsam
Tatil yaparken iyiydi dimiBugün neler yapıcam inşallah
Önce makinaya çamaşır,sanırım 2-3 makina çıkar bavul öylece duruyo çünkü
Bütün evi süpürcem,silcem,toz alıcam
Apartman merdivenleri gusül abdesti alsa yeridir,her yere boya damlatmışım
Banyo wc foşur foşur yıkanacak
Ödevimi yapıcam
Gün sonunda ölmez sağ kalırsam hobimi bitiricem
En önemlisi yemek geçiştirme diyet yapıyorsun senNereeee yapıyon hobini elaaaaa yemek yapmadın
Ellerine sağlık canımGünaydınlar
Haftasonu bol alışverişli ve ayıklamalı geçti, bebişin eksiklerini aldık biraz, 5 poşet de gereksiz ıvır zıvır evden çıkarıldı
Bugün okuldan dönünce
Banyo süpürülecek
Lavabo, tuvalet temizlenecek
Ev gözden geçirilecek
Beyazlar dün yıkandı, bugün ütü yapılacak
Geçen hafta her gün bir oda yapmıştım ev baya temiz şuanda, bu hafta yine bir oda şeklinde ilerleyeceğim
Biriyle maratona girince hirslaniyor muyum nedir çabuk bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?