Niye şişsin içimiz canım, dert de bizim, sevinçteAynen valla geldim. Yemek bilene koydum. Sizin içinizi sisirdim kızlar. Hakkınızı helal edin
Aynen canım bir hayalet gibi gelip gitsin iyisi mi haha. Ben mutlu anne olacağım. Aha da şimdi mutlu mutlu çarpım tablosu ezberliycezterliksuu mutlu anne olmayı çok isterdim bende, hep bunun için acı çekiyorum.
Yokmuş gibi davranmaktan başka çözümüm yok benim.
Bende mutlu mutlu çocukları yıkıycam meselaAynen canım bir hayalet gibi gelip gitsin iyisi mi haha. Ben mutlu anne olacağım. Aha da şimdi mutlu mutlu çarpım tablosu ezberliycez ❤
Oo epey iş yapmışsın eline sağlıkEvi toparladım
Anneme kahvaltıya gittik
Ordaki bulaşıkları topladık
Kahve keyfi yaptım
Sonra eve gelip banyoyu temizledim
Tuvaletleri ovdum
Mutfağı toparladım mutfak koltuğunu cifledim sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır astım tekrardan
Sehpalarin televizyonun tozlarını aldım
Bir de börek yaptim
Perdeleri eşime degistirttim
Azcik oturiyorm smdi
Saol negomBende mutlu mutlu çocukları yıkıycam meselageçen hafta bu yüzden hastalığım ilerledi, bu hafta da kazık atıp gitti, peki ben ne yapıcam o elbet hasta olacak bu sefer suyunu bile kendi alacak öyle olmaz böyle olur
Oo epey iş yapmışsın eline sağlık
Bende bugün banyo temizledim
İçim ciz etti birden. Rabbim sabır versin.
Sağolun kızlar 2,5 sene oldu,ardından hemen şuanki bebeğime hamile kaldım. Herşey insanoğlu için. Napalım nasipte buda varmış. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.D e f n e bunu demişmiydin daha önce bilmiyorum kuzum üzüldüm okuyunca anne için zor şeylerden biri.
Bende istiyorum artık çiçek. A101 e gelince bana da haber verin kızlar.Eki Görüntüle 2562989
terliksuu bak bide bunları seviyorum :) onlarda bebeğim tomurcukları açmak üzere ziyadesiyle bahtiyarım
@Lices_s te seviyordu çiçeği.
Nego senin kalonçe nasıl? Afiyettedir inş :)
Bende bugün lavaboyu eşim niyetine ovaladim vura vura. Tertemiz oldu
Bende ütüleri öyle yapiom bazenBende bugün lavaboyu eşim niyetine ovaladim vura vura. Tertemiz oldu
Bu şarkı acıklı mi. Acikliysa sonra dinleyim ben
Bu şarkı acıklı mi. Acikliysa sonra dinleyim ben
Oynak şeyler çalak gı. Zaten hayat yeterince zor.Bırak bırakallah kahretmesin bende az önce bi tane dinliyodum hemen değiştim
Oynak şeyler çalak gı. Zaten hayat yeterince zor.
Negom çekmece ödevi verdin ya Allah razı olsun çocukların odalarına çıkartma yaptım bir sürü çorap eşledim nerdeyse hiç çorap kalmamıştı çekmecede. Ha çoraplara dalınca okul kıyafetlerini de yıkamadığımı farkettim. Sağol canım Negom benim hayatımı kurtardın çünkü önümüzdeki 6 gün çalışıcam bütün işleri bitirmem gerekiyordu......Maşaallah bir sürü iş yapmışsın tabi yorulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?