Nego bu saydıkların hayırdır karrdişimGenel maddelerim
Mutfak dolap içleri düzenlenecek,kullanılmayanlar elden çıkacak.
Mutfak dolapları silinecek
Beyaz eşyalar ayrıntılı silinecek
Tv ünitesi içi düzenlenecek
Sandık açılıp düzenlenecek
Kanepe altları düzenlenecek
Giysi dolabı ayrıntılı düzenlenecek, silinecek vs
Ayyyy bana bir şeyler oluyor çok birikmiş
Ben de bi kez olsun maraton yapmak istiyorum.Hani kim yapıyor maraton.12 de maratona gidiyorum daha her şeyim duruyor.
Şaşırmış gibi yapayım dur
Genel bu genelNego bu saydıkların hayırdır karrdişimilkbahar temizliğine mi başladın?
Ben gidiyorum az sonraBen de bi kez olsun maraton yapmak istiyorum.Hani kim yapıyor maraton.Sabaha kadar ağlayan bebeyi uyuttum.Sıfır uykusuzlukla bismillah deyip başlamam gerek.
Selamlar ve hayırlı cumalar14 ocak cuma ödevi
Vefat eden geçmişlerimize,Peygamber efendimize (s.a.v) dua edelim.
Bugün sadece kendimiz için 20 dakika da olsa ayıralım, sevdiğimiz bir şeyi yapalım.
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizleyelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
Selizay
@A R Y A
Çok geçmiş olsunMerhaba. Dün evle ilgili bir şey yapamadım. Kızımın 6. ay aşısı vardı. Gece çok zor geçti, çok ateşi çıktı. Hala ateşi düşmüş değil. Bugün de öyle geçecek gibi.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Benki menepozlu gibi soyunup şortla geziyorHayallerimdeki eş modeli
Geçmiş olsunMerhaba. Dün evle ilgili bir şey yapamadım. Kızımın 6. ay aşısı vardı. Gece çok zor geçti, çok ateşi çıktı. Hala ateşi düşmüş değil. Bugün de öyle geçecek gibi.
Benimki de öyle sonra da içerden bi ses bi yer mi açtınız soğuk geliyeeahBenki menepozlu gibi soyunup şortla geziyor
Çok geçmiş olsun jes. Kuşburnu ıhlamur meyve tüket bol bol.Kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
Ateşim çok yok. Boğazım hafif ağrıyor. Kafam ağırlaştı, boğazlarım dolu gibi, kulaklarım da ağrıyor. Belim kuyruk solumum da ağrıyor.
Süte geçmesin diye birşey de alamadım. Zencefil bal limon yaptım. Maske taktım evde.
Bebek de hep kucağımda uyuyor ondan maskesiz durmuyorum.
Varsa bir tavsiyeniz valla iyi olur. Birde bize dua ederseniz cuma niyetine hayırınıza❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?