Hadi bismillah. Allah kolaylık versinGel bacım biz başlayak,bu bonus taş koyuyo
9:10 başlangıç
10:10 bitiş
Hayde kolay gele
Gel bacım biz başlayak,bu bonus taş koyuyo
9:10 başlangıç
10:10 bitiş
Hayde kolay gele
Sen eylen bonus. Biz işi bitirelimUnlu bitle mücadele videoları izledim bu saate kadar şimdi bi müzik açayım bide plan yapayım planlıymışım gibi
Sen eylen bonus. Biz işi bitirelim
Aman aman eşler samimi değil neyseki çok hamd olsunDefne esim izin vermiyor derken komsularjna bu konuda da esini bilgilendir ki.. bu emrivakiliklerini esinin uzerindede denemesinlersonra esin ,yoo benim gaberim yok veya yoo tabii katilsin sizlerle gorussun cevabida verebilir komsularin esine sorarlarsa hani.
Cok gecmis olsun..
Bir norolojiye gidermisin hani seni korkutmak istemem ama sah damari tikanikligina benziyo..benim anneminde ilk senjn anlattigin gibi basladi..vertigo dediler bi suru ilaclar icti zamanla unutkanligida artti..b12 ilac kullanmasina ragmen..asmde dr dan tam kan sayisimi istiyo annem b12 dustu cok unutkanim diyor..tahlil sonucu b12 yuksek ciknca dr norolojiye git diyor..annemde cok hacamat yaptirdi belli araliklarla..hacsmatin oncesi ve sonrasi diyetlerine uydu vs..
Simdi 2 sah damari tikali..drlar pihti atmamasi icin yavas yavas yavas kani sulandirdilar..kan sulandirici,damar acici,balik yagi iciyo..yemegin her turlusunu zeytinyagli yapiyor dru demis ve bol hareket..gezmeyi seven kadindir zaten..ayagina dolanan kucuk cocuk yok rahatyani..
Bizimde grup var ama kimse yazmiyoen guzeli
Ah o aşağıyı bende görebilsem illa 50 tl vermem lazımBak uçmuş hatun aşağıda adı yok
günaydın canım , hanımlar heminize günaydınBugün herkes yapacağı maddeleri yazsın mı
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
D e f n e
@ByNkoaLa
Elalis
@Ataayemi zeynepyu
tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
Başlasınlar boşver birgün bizde yaparız belki nasip kısmet :)İyiyim dardayım bunlar maratonu başlattılar
Ev işi bitermi aynı gazla devam bazen gazımız bitiyor hızımız düşüyor hepimizin :) kolay gelsingünaydın canım , hanımlar heminize günaydın
Bir kaç gündür keyifsizdim gelemedim kusura bakmayın. İnş bu gün kendimi toplarımda evimle ilgilenebilirim. Yapmam gereken ayrıntılı banyo temizliği. Derz araları fırçalanıp beyazlatılacak ,duşakabin cam kreçleri temizlenip parlatılacak ,tavanı silinecek, lavabove wc temizliği falan filan
İnşallah bu gün yapacağım yapmalıyım yani, neyse sizler nasılsınız ?
Ben bugün hiç birşey yapmak istemiyorum ya çok uykusuzum yorgunum bu çocuk nasıl öğrenecek uyumayı artık kaldıramaz oldumBugün herkes yapacağı maddeleri yazsın mı
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
D e f n e
@ByNkoaLa
Elalis
@Ataayemi zeynepyu
tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
Amin canım sağolBenimki ısrarla çiçek açmıyoryeni yaprakları çıktı
Nickin değişmiş, temizlik bana terapi diyorum kimse inanmıyor
Amin canım
Sende sağol canım faydam olduysa ne mutlu
Allah şifa versin tez vakitte canım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımmaşaallah mutfağı halletmişsin
Olsun kızlar sohbete geliyorsunuz ya, etiketten çıkarmıyım
Ellerine sağlık canımen sevdiğim kullanmadıklarımı atmak
Hoş geldin canım özlendin
Walla işleri bi bitirebilsem .... Eş dost akrabalar heyecanla tamam yerleştim dememi bekliyorlar . Misafir kabul seanslarım başlayacak , ama benim parmağımı kıbırdatacak dermanım yok offfff offfEv işi bitermi aynı gazla devam bazen gazımız bitiyor hızımız düşüyor hepimizin :) kolay gelsin
Aha benden biri yaprak dökümü izleyen:)Yaprak dökümünü de açtım allaaâahhhh tutmayın beni
Hava tam da icraat yok işte. Hiç de iyi performans yokHele bunun havasına sabah sabah
Kız zalım nego ödevli ödevli eli maşalıymışın sen ya töbeler töbesiMerhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?