Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aman aman eşler samimi değil neyseki çok hamd olsun ben çekilince gruba kimse yazmadı. Biraz ısrar ettiler sonra siz yapın diyince hani plan proğram yapmadılar. İnşallah özelden mesajlaşıyorlardırda grubu unuturlar :)

Günaydın herkese ♥
Mararona niyetlenenler helal olsun sabah sabah :)
Ev havalandı yataklar toplandı,eş,çocuklar yollandı. Kendine sakin kafa çay koydum oturdum oğlan kalktı :) birlikte yaptık kahvaltımızı. Çayı dökmese iyiydi ama
Bugün yapılacaklar;
Ev süpürülecek,
Toz alınacak,
Banyo,wc yıkanacak
Bir sepet çamaşır katlanacak,
Bir makine daha yıkanacak,
Yemek yapılacak.
@Negohatun aslında hergün plan yazsak güzel. Benim günlük rutinim aynı genelde,hafta sonları dip bucak yapıyorum. Ama yinede yazmak güzel oluyor.

@terliksi06 toparlandınmı canım?
@Bonus Sen nasılsın bonusum?

günaydın canım , hanımlar heminize günaydın
Bir kaç gündür keyifsizdim gelemedim kusura bakmayın. İnş bu gün kendimi toplarımda evimle ilgilenebilirim. Yapmam gereken ayrıntılı banyo temizliği. Derz araları fırçalanıp beyazlatılacak ,duşakabin cam kreçleri temizlenip parlatılacak ,tavanı silinecek, lavabove wc temizliği falan filan
İnşallah bu gün yapacağım yapmalıyım yani, neyse sizler nasılsınız ?

Ev işi bitermi aynı gazla devam bazen gazımız bitiyor hızımız düşüyor hepimizin :) kolay gelsin

Amin canım sağol

Ev işi bitermi aynı gazla devam bazen gazımız bitiyor hızımız düşüyor hepimizin :) kolay gelsin
Walla işleri bi bitirebilsem .... Eş dost akrabalar heyecanla tamam yerleştim dememi bekliyorlar . Misafir kabul seanslarım başlayacak , ama benim parmağımı kıbırdatacak dermanım yok offfff offf

Kız zalım nego ödevli ödevli eli maşalıymışın sen ya töbeler töbesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…