İnşallah canım Allah razı olsun harika düşünmüşsünDün ayakkabı ve mont aldım, ama çocuk çok utandığı için ailesi ile görüşüp baban aldı, parasını yollayacak ama bu hafta gece çalıştığı için gelemedi, bu yüzden ben götüyorum seni avmye dedim. Tek içimde kalan kayak merkezi kısmı kaldı, onu da halledeceğim Allah nasip ederse.
Dolabım çok büyük değil benim anca günlük yiyeceklerimiz filan sığıyor ama sarmak çok mantıklıÜstüne kalın örtü ört o zaman biz öyle yapıyoruz kat kat örtü don olmasın diye
Turşuyu buzdolabına koyuyorum ben
Bizde dünden kuru pilav varYemekte ne var fikir olsunbenim aklıma zeytin yağlı barbunya var
bende yanına bulugur pilavi yapayım dedim bayadır yapmıyorumBizde dünden kuru pilav var
GünaydınHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2990784
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Esimden yana çok şükür sikıntım yok bı iyiler bı kötülerSabır eden kazanır canım.Sen sevapta kazanıyorsun bunca kişiye bakıyormuşsun helal olsun ne diyim. Rabbim mükafatını verecektir inş.Sana karşı iyilerse canını hiç sıkma.Eşinin seni el üstünde tutması gerekiyor Valla.☺
Geçmiş olsun fırında mı yaktın? Tahinin üstündr biriken yağı sürmüştük benSabahtan bir tepsi revani yaptım, ablama götürcem. Elimi de yaktım fena kabardı parmağımm
Dün ben yine kek yaptım da aklıma sen geldin ondan yazmıştımAy daha yapamadım ya hiç evde durmadım ama deneyince mutlaka haber vericem
Hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2990784
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Parmağıma yeni ip sardım hele biri çay doldursun
Vay noterim samdanım hoşgeldin be ya
ne örüyon kız
ben de bu sene belki salı bitiririmsadece uçlarının süsü kalmıştı bonus
Geçmiş olsun kuzum evde silverdin var mı ?Sabahtan bir tepsi revani yaptım, ablama götürcem. Elimi de yaktım fena kabardı parmağımm
hosbuldum bebisim nasılsın
Doldurayım benikide bittiParmağıma yeni ip sardım hele biri çay doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?