Kız sen dığlamı örüyon ben şiş zanettim o modeliOyy yüzyıllık şalatmıştım buraya resmini kadife ipi örüyorum yumuş yumuş çok keyifli ya yastık yapıcam kızlara.
Uzat bardağınıParmağıma yeni ip sardım hele biri çay doldursun
Kız sen dığlamı örüyon ben şiş zanettim o modeli
Oyy yüzyıllık şalatmıştım buraya resmini kadife ipi örüyorum yumuş yumuş çok keyifli ya yastık yapıcam kızlara.
Modeli selanikge benziyor bence bu daha kolay olur budan günlük kanepe için battaniyede güzel olurŞişimi bulamadım ki gecenin körü tığlar kolayda bi yerdeydiinş şişle de yapıcam
Evdeki işleri düşünmezsem iyiyim şükür kuzum sen nasılsın
Yıkanınca nasıl bozuldumukaynanam oğluma bundan battaniye ve yastık yapmış hakkaten çok yumuşak oluyo
işte düşün bana güvenip bide iş bekliyorlar bonus
ipler de çok pahalı artık
iyi ki zamanında çok almışım
Yıkanınca nasıl bozuldumu
Yorgan niyetine deyip kullanaydınyok canım hiç bozulma olmadı:)
ama biz kullanmadık pek oğlanı çok terletiyodu yepyeni duruyolar
Çok açık etmişim dimiTembel öğrenciler dökülüyorduuu
Burda kar yağdıRabbim Hikkemetinden sual olmaz az önce kar yağacak diye beklerken bu güneşte neyin nesi
Güya 12 den sonra yağacak dendi yüseklerede yağmış güneş bir doğuyor bir batıyorBurda kar yağdı
Yorgan niyetine deyip kullanaydın
Oyy deden rehmet süpürge ama bana az demli koy he miUzat bardağını
Eki Görüntüle 2990985
Kar topluyor derlerRabbim Hikkemetinden sual olmaz az önce kar yağacak diye beklerken bu güneşte neyin nesi
Bir ara benimde bebek yorganı vardı çoğunu dağıttım bir tane hatıra sakladımo kadar çok battaniye vardı ki kaldırdım hemen
Nego duymasın sana maratona çıkalım mı falan demicem bonus. benim ev pis sen de otur yastık ör beni yalnız birakma
iyiyim canım çok şüküraynı tas aynı hamam bende
İnşallah bonusumKar topluyor derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?