Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lütfen üzülme telafi etmeye çalış hoş senin hatan değil ailesinin izniyle karne günü bir etkinlik yapabilirsiniz veya e okuldan doğum gününe bakıp o gün küçük bir kutlama hediye yapabilirsin veya karne hediyesi alınabilir bilemedim ki
O ayazda balkona turşu patates soğan koyulur mu züpürge
İçerisi sıcak küfleniyor turşu

Dün ayakkabı ve mont aldım, ama çocuk çok utandığı için ailesi ile görüşüp baban aldı, parasını yollayacak ama bu hafta gece çalıştığı için gelemedi, bu yüzden ben götüyorum seni avmye dedim. Tek içimde kalan kayak merkezi kısmı kaldı, onu da halledeceğim Allah nasip ederse.

Üstüne kalın örtü ört o zaman biz öyle yapıyoruz kat kat örtü don olmasın diye
Turşuyu buzdolabına koyuyorum ben

Canım bu su alma işi duvarı çürütmez mi? Sinir bozucu olduğu kadar riskli de
Negom her seyi yapar yapmaz mi..
Oda nem kokuyo oldugu gibi..
Dün muydü ev sahibi bi usta getirmis catida bi yer bosmus burdan olabilir demisler doldurmuslar orayi.. bakalim yagmur yaginca görücez inşallah ordandir..
Sorunu tespit etcek yetkinlikte bi usta yok sorun orda basliyo
Yonetimin ustalari da yagmurlar bitince gelcez demisler anca yaza falan herhalde ayy bilmiyorum. Bundan ibaret.

İnşallah ordandır sorunda başka şeye gerek kalmaz canım.

Sen ver ödevi

Sabır eden kazanır canım.Sen sevapta kazanıyorsun bunca kişiye bakıyormuşsun helal olsun ne diyim. Rabbim mükafatını verecektir inş.Sana karşı iyilerse canını hiç sıkma.Eşinin seni el üstünde tutması gerekiyor Valla.

Ya işin çok zor ne diyim kim yaptıysa şu binayı Allah bildiği yapsın.Eşyaların zarar görüyor mu küflenme olmasın dikkat et.Küfte varsa hastalık yapıyor canım aman dikkat et.Keşke çıkabilsen kurtulsan şu evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…