Silmemiştim o zaman hahaGeçen gün verdim onu
Lütfen üzülme telafi etmeye çalış hoş senin hatan değil ailesinin izniyle karne günü bir etkinlik yapabilirsiniz veya e okuldan doğum gününe bakıp o gün küçük bir kutlama hediye yapabilirsin veya karne hediyesi alınabilir bilemedim kiKuzm kötü kısmı şu, veli önce gelecek öğrenciler kısmına isim yazdırdı. Sınıftan gelmeyen kimse yoktu. Sadece bir çocuk ismini yazdırmadı, onu da aradım neden gelmiyor diye. Durumu yoksa karşılayacaktım. Ama annesi hasta olur falan dedi. Ben de düşün başka sınıftan durumu olmayan iki öğrenciyi karşıladım, bu çocuğu sonradan göndermemişler. Artık ayakkabısının olmadığını falan sonradan düşündüler heralde, bir de gezi ücreti biraz yükseldi bazı nedenlerden ama adını sildirmemişlerdi. Of ne bileyim bundan sonra daha dikkatli olacam bu konularda çok etkiledi beni.
İçerisi sıcak küfleniyor turşuO ayazda balkona turşu patates soğan koyulur mu züpürge
Dün ayakkabı ve mont aldım, ama çocuk çok utandığı için ailesi ile görüşüp baban aldı, parasını yollayacak ama bu hafta gece çalıştığı için gelemedi, bu yüzden ben götüyorum seni avmye dedim. Tek içimde kalan kayak merkezi kısmı kaldı, onu da halledeceğim Allah nasip ederse.Lütfen üzülme telafi etmeye çalış hoş senin hatan değil ailesinin izniyle karne günü bir etkinlik yapabilirsiniz veya e okuldan doğum gününe bakıp o gün küçük bir kutlama hediye yapabilirsin veya karne hediyesi alınabilir bilemedim ki
Bugün verme benceNe ödev versem acabaa
Üstüne kalın örtü ört o zaman biz öyle yapıyoruz kat kat örtü don olmasın diyeLütfen üzülme telafi etmeye çalış hoş senin hatan değil ailesinin izniyle karne günü bir etkinlik yapabilirsiniz veya e okuldan doğum gününe bakıp o gün küçük bir kutlama hediye yapabilirsin veya karne hediyesi alınabilir bilemedim ki
İçerisi sıcak küfleniyor turşu
Tembel öğrenciler dökülüyorduuuBugün verme bence
Negom her seyi yapar yapmaz mi..Canım bu su alma işi duvarı çürütmez mi? Sinir bozucu olduğu kadar riskli de
İnşallah ordandır sorunda başka şeye gerek kalmaz canım.Negom her seyi yapar yapmaz mi..
Oda nem kokuyo oldugu gibi..
Dün muydü ev sahibi bi usta getirmis catida bi yer bosmus burdan olabilir demisler doldurmuslar orayi.. bakalim yagmur yaginca görücez inşallah ordandir..
Sorunu tespit etcek yetkinlikte bi usta yok sorun orda basliyo
Yonetimin ustalari da yagmurlar bitince gelcez demisler anca yaza falan herhaldeayy bilmiyorum. Bundan ibaret.
Sen ver ödeviÖdev galiba henüz yok baktim bulamadim
Ben bugün saglam bi temizlik+ders kombinasyonu yapcam. Yemegim var. Insallah gunu olabildigince verimli gecirmek istiyorum
Toz falan alcam. Camasir attim yikaniyo. Ev supuruluyo. Kapilara falan da giresim var da o sonra artik
Sabır eden kazanır canım.Sen sevapta kazanıyorsun bunca kişiye bakıyormuşsun helal olsun ne diyim. Rabbim mükafatını verecektir inş.Sana karşı iyilerse canını hiç sıkma.Eşinin seni el üstünde tutması gerekiyor Valla.K.validem 7 sene önce vefat etti 3 ay içinde hastalığı çıktı ve 2 haftada vefat etti malesef
Eşimin babanesi babası ve benden 2 yaş küçük engelli kardeşi var
Dedesi de vardı 2 sene once o da vefat etti
Yazları köyde kışları merkezde kalıyoruz
Hep beraberiz yani
Benden önce büyük eltim bakıyordu ama o istmedi vs bana kaldı ihale
Zor aşırı zor ama sabrediyorum rabbim büyük
Ya işin çok zor ne diyim kim yaptıysa şu binayı Allah bildiği yapsın.Eşyaların zarar görüyor mu küflenme olmasın dikkat et.Küfte varsa hastalık yapıyor canım aman dikkat et.Keşke çıkabilsen kurtulsan şu evden.Negom her seyi yapar yapmaz mi..
Oda nem kokuyo oldugu gibi..
Dün muydü ev sahibi bi usta getirmis catida bi yer bosmus burdan olabilir demisler doldurmuslar orayi.. bakalim yagmur yaginca görücez inşallah ordandir..
Sorunu tespit etcek yetkinlikte bi usta yok sorun orda basliyo
Yonetimin ustalari da yagmurlar bitince gelcez demisler anca yaza falan herhaldeayy bilmiyorum. Bundan ibaret.
Maratoncu var mı
Bende çay içiyorumVar ama çaya yeni başlıyor
Bende çay içiyorum
Ne güzel yumoş yumoş işteYakın çekimin içine tükürim parmak değil kütük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?