Ben de ona gaz vermeliyim gerideyimgünaydın canlar şu sıra siteye çok uğrayamıyorum ferfecirdeki ortak okuma kitabını bitirmeye çalışıyorum ayın yarısı bitmiş daha 100deyim
Dağıldım sabah sabah. Hiç unutmaz o günü o çocukAh negom ah ben de
Sınıf rehber öğretmenleri benim evetDağıldım sabah sabah. Hiç unutmaz o günü o çocuksınıf öğretmeni sen misin başkası mı onu anlamadım?
Böyle etkinliklerde şey yazabilirsin gruba naçizane öneri, durumu iyi olmayan gönderemeyecek olan bana özelden iletsin diye. Bizim öğretmenler öyle yapıyor, ya öğretmen karşılıyor ya imkanı olan yardım etmek isteyen veliler.Sınıf rehber öğretmenleri benim evet
Kuzm kötü kısmı şu, veli önce gelecek öğrenciler kısmına isim yazdırdı. Sınıftan gelmeyen kimse yoktu. Sadece bir çocuk ismini yazdırmadı, onu da aradım neden gelmiyor diye. Durumu yoksa karşılayacaktım. Ama annesi hasta olur falan dedi. Ben de düşün başka sınıftan durumu olmayan iki öğrenciyi karşıladım, bu çocuğu sonradan göndermemişler. Artık ayakkabısının olmadığını falan sonradan düşündüler heralde, bir de gezi ücreti biraz yükseldi bazı nedenlerden ama adını sildirmemişlerdi. Of ne bileyim bundan sonra daha dikkatli olacam bu konularda çok etkiledi beni.Böyle etkinliklerde şey yazabilirsin gruba naçizane öneri, durumu iyi olmayan gönderemeyecek olan bana özelden iletsin diye. Bizim öğretmenler öyle yapıyor, ya öğretmen karşılıyor ya imkanı olan yardım etmek isteyen veliler.
Eşinle götürme fikri çok iyi Allah razı olsun
Ah ya olan olmuş canım artık düşünüp üzme daha kendini, vardır mutlaka bir hayır öyle düşün.Kuzm kötü kısmı şu, veli önce gelecek öğrenciler kısmına isim yazdırdı. Sınıftan gelmeyen kimse yoktu. Sadece bir çocuk ismini yazdırmadı, onu da aradım neden gelmiyor diye. Durumu yoksa karşılayacaktım. Ama annesi hasta olur falan dedi. Ben de düşün başka sınıftan durumu olmayan iki öğrenciyi karşıladım, bu çocuğu sonradan göndermemişler. Artık ayakkabısının olmadığını falan sonradan düşündüler heralde, bir de gezi ücreti biraz yükseldi bazı nedenlerden ama adını sildirmemişlerdi. Of ne bileyim bundan sonra daha dikkatli olacam bu konularda çok etkiledi beni.
O ayazda balkona turşu patates soğan koyulur mu züpürge
Günaydın kızlarHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2990784
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
Geçen gün verdim onuC
Cam önü mermerlerini silmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?