Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sınıf rehber öğretmenleri benim evet
Böyle etkinliklerde şey yazabilirsin gruba naçizane öneri, durumu iyi olmayan gönderemeyecek olan bana özelden iletsin diye. Bizim öğretmenler öyle yapıyor, ya öğretmen karşılıyor ya imkanı olan yardım etmek isteyen veliler.
Eşinle götürme fikri çok iyi Allah razı olsun

Kuzm kötü kısmı şu, veli önce gelecek öğrenciler kısmına isim yazdırdı. Sınıftan gelmeyen kimse yoktu. Sadece bir çocuk ismini yazdırmadı, onu da aradım neden gelmiyor diye. Durumu yoksa karşılayacaktım. Ama annesi hasta olur falan dedi. Ben de düşün başka sınıftan durumu olmayan iki öğrenciyi karşıladım, bu çocuğu sonradan göndermemişler. Artık ayakkabısının olmadığını falan sonradan düşündüler heralde, bir de gezi ücreti biraz yükseldi bazı nedenlerden ama adını sildirmemişlerdi. Of ne bileyim bundan sonra daha dikkatli olacam bu konularda çok etkiledi beni.

Ah ya olan olmuş canım artık düşünüp üzme daha kendini, vardır mutlaka bir hayır öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…