Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ha ha bak hayra geçti adam haklı elektriği boşa harcama doldur termosa koy yanına

Ondan gecen sene yaptım hatta ev belli olunca kilere pas pas ördüm
Günlük bataniyelere baktım hiç güzel yok buraya yakın bir tane şok var ordan aldım yıkanınca mahvoldu
internetten alabilirsin.Ben bimden almıştım gayet güzel çıktı tüylenme olmadı yıkadım kaç defa solma da yok.İş görüyor bayağ uzanınca üzerine alabiliyorsun.

kiz yep yeni duruyo ya birine veririm ya sonra kullanırım. şimdi o kadar günlük varken hiç etmeyim dedim

annemin yaptıkları çok güzeldi ben hep onları kullandim
Dün komşuma paha da yüksek el örmesi halı gelmiş ama onun için şark köşesi lazım ciddi anlamda evle alakasız bir model ve renk komşum koyacak yer yok fiyatını duyunca satıp koluma bilezik yapayım dedim diyordu

internetten alabilirsin.Ben bimden almıştım gayet güzel çıktı tüylenme olmadı yıkadım kaç defa solma da yok.İş görüyor bayağ uzanınca üzerine alabiliyorsun.
Aslında hobi dükkanlarını gezmeyi çok seviyorum bahane aradım kendime hastalık azmışken zatten çok çıkamam dediğin doğru netten bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…