- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Çabuk soğuyor yaErzurumda yasamak evin icinde bile olsa termosla gezmeyi gerektiriyoafiyet olsun canim
Ha ha bak hayra geçtiU UcanSupurge bizim çaycı stekli açık bu ara elektiriğe takık gidip gelip kapatıyor bizde açık diye dolduryoruz
Termos fikrini çok beğendim hiç aklıma gelmedi hatta eşimde söyleyeyimsana dua edecek
Ondan gecen sene yaptım hatta ev belli olunca kilere pas pas ördümMotif seviyosan diz battaniyesi falan yapabilirsin
Öbür köşeden 5-6 tane yaptım attım elimden yoksa yumak bitmeden kalkamıycam ya
Cidden süper fikirmişÇabuk soğuyor yabebeyi bırakıp ocaktan gidip alıp gelemiyorum termosta sıcak kalıyor yanımda duruyor çocukların dökme ihtimali de var çaydanlıktan tabi
Herkes öyle der ben kendi sesimi sevmiyorumHalbuki hoş bir sesin var sakin sakin
internetten alabilirsin.Ben bimden almıştım gayet güzel çıktı tüylenme olmadı yıkadım kaç defa solma da yok.İş görüyor bayağ uzanınca üzerine alabiliyorsun.Ondan gecen sene yaptım hatta ev belli olunca kilere pas pas ördüm
Günlük bataniyelere baktım hiç güzel yok buraya yakın bir tane şok var ordan aldım yıkanınca mahvoldu
Dün komşuma paha da yüksek el örmesi halı gelmişkiz yep yeni duruyo ya birine veririm ya sonra kullanırım. şimdi o kadar günlük varken hiç etmeyim dedim
annemin yaptıkları çok güzeldi ben hep onları kullandim
Ahh sizin zümreDün komşuma paha da yüksek el örmesi halı gelmişama onun için şark köşesi lazım ciddi anlamda evle alakasız bir model ve renk komşum koyacak yer yok fiyatını duyunca satıp koluma bilezik yapayım dedim diyordu
Sıcak çay sevdasından bunlar hepCidden süper fikirmişzeki hatunun hali bi başka oluyor
Aslında hobi dükkanlarını gezmeyi çok seviyorum bahane aradım kendimeinternetten alabilirsin.Ben bimden almıştım gayet güzel çıktı tüylenme olmadı yıkadım kaç defa solma da yok.İş görüyor bayağ uzanınca üzerine alabiliyorsun.
Hiç sorma ben yanlarında çok sade kalırımAhh sizin zümre
Geliyorum bonusummmmHadi kalkmıyonuz mu benim her şeyim duruyo uçuyorum. 3 e kadar bitirmem lazım.
Off bebiş yatmıyor ki kalkamıyorum ayağımda sallıyorum.Kahvaltı sofrası kalkmadı daha.Bugünler geçecek mı Allah ım.Hadi kalkmıyonuz mu benim her şeyim duruyo uçuyorum. 3 e kadar bitirmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?