Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 saatten fazlasını görmedim her seferinde hamak beşiğe alıp uyutup tekrar yatağa yatıyorum gece 3 sen sonra saat başı hatta daha az aralıklarla uyanıyor 7 gibi de tamamen kalkıyoruz ve akşam uyutmak çok zor deli gibi ağlıyor direniyor

Allah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale döner

Ben bişey anlamadım valla yatak odasındaydım komple nevresim değiştim makineye attım
Temizlerini serdim.
Yastıklardan birinde sökük vardı diktim.
Yatak örtüsünüde değiştim
Toz aldım tarakları koyduğum sepeti temizledim.
Kızımı yıkadım saçını tara kurut küpesini tak derken buçuk oldu.

Tutturmuş hiç sallanan küpe takmıyosun anne taksana

Son düzenleme:
Yemek yarışmasına gel
Geliyırym hep ama bir halt alamadım. En az puanıyla oy vermek lazımmış sanırım onuda denedim gene yok
Kendim yapmış gibi rahatladım :) eline sağlık
Elalisin yaptığı işlere puh

Allah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale döner
Aman iyi sefanı sür.

Derin derin yapınca işler bitmiyor. Bende anca karnımızı doyurup etrafı toparladım. Oğlen çocuklara yemege gelip gidince süpürgemi ve kalan işleri yapıyorum. Oğlan uyusa direk yataktayım iş miş beklesin.

Yeter bee Allah bereket versin da ne olcak

Sallanan tak sende

Enerji emen cocuk yapmışlar daha kahvaltı edemedim.
İnşallah yatarsa yada ağlamayı bırakırsa ,Önce ekmek arası bişeyler yicem çayla sonra evi süpürüp silicem.
berbat durumda olan mutfağı paklıycamm .
2 posta çamaşır yıkıyip asıcam.
Banyoyu silicem.
Yemek yapıcam
Daha var ama yaptıklarımı yazarımm inşallah valla herkes işi gücü bitirdi ne güzel ben daha başlayamadım...

At kafasına hak etmiş
Sabah yapınca iş çabuk bitiyor valla kızlar herşeye zaman kalıyor. Allah razı olsun valla Nego
Amin canım senden de
Öğretmenim negoo elalis fırsatçılık yapıyo
Ben onların kulağını çekerim
Kolay gelsin canım plan iyi oluyor onu mı yapıyım bunu mu yapıyım diye düşünmüyorsun
Allah ferahlık versin kolay gelsin
Ben çok şükür iyiyim
Ben bugün hiç birşey yapmak istemiyorum ya çok uykusuzum yorgunum bu çocuk nasıl öğrenecek uyumayı artık kaldıramaz oldum
Allah güzel uykular versin yavruna
Kız zalım nego ödevli ödevli eli maşalıymışın sen ya töbeler töbesi

Kolay gelsin canım
Daha ne olacak kız
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…