- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
2 saatten fazlasını görmedimDaha mi kötü
Ne puh neeeee
Allah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale dönerAman aman eşler samimi değil neyseki çok hamd olsunben çekilince gruba kimse yazmadı. Biraz ısrar ettiler sonra siz yapın diyince hani plan proğram yapmadılar. İnşallah özelden mesajlaşıyorlardırda grubu unuturlar :)
Günaydın herkese ♥
Mararona niyetlenenler helal olsun sabah sabah :)
Ev havalandı yataklar toplandı,eş,çocuklar yollandı. Kendine sakin kafa çay koydum oturdum oğlan kalktı :) birlikte yaptık kahvaltımızı. Çayı dökmese iyiydi ama
Bugün yapılacaklar;
Ev süpürülecek,
Toz alınacak,
Banyo,wc yıkanacak
Bir sepet çamaşır katlanacak,
Bir makine daha yıkanacak,
Yemek yapılacak.
@Negohatun aslında hergün plan yazsak güzel. Benim günlük rutinim aynı genelde,hafta sonları dip bucak yapıyorum. Ama yinede yazmak güzel oluyor.
@terliksi06 toparlandınmı canım?
@Bonus Sen nasılsın bonusum?
Geliyırym hep ama bir halt alamadım. En az puanıyla oy vermek lazımmış sanırım onuda denedim gene yokYemek yarışmasına gel
Kendim yapmış gibi rahatladım :) eline sağlıkÖnce sakız hanımı taradım kızım değil kedi
Antreden bavulu yerleştirip kaldırdım,süpürdüm sildim
Yatak odasında yatağı topladım
Dapınıklığı hallettim
1 makina çamaşır vardı onu katladım
Çin nüfusu kadar çorap vardı bu arada
Süpürdüm sildim toz aldım
Ütü-giyinme odası-eski çocuk odası gibi ortaya karışık bi odam varbundan sonraki yazılarımda kendisinden ütü odası diye bahsediciimm
Orda eşimin ütüleneceklerini istifledim güzelce,yaklaşık hindistan nüfusu kadar
Süpürdüm sildim tozunu aldım
Çalışma odasından da dünyanın çekirdeği ağırlığında çöp çıktı,valla pis benim kızım :) küpe almış,takmış çöpü masa üstünde.pipetler,kağıtlar,ıslak mendiller,ders not kağıtları,silgi tozlarısüpürüp silmekle kalmadım cifledim
Bulaşıkları çamaşırları makinaya attım
Banyo-wc yi ovum ovum ovdum,yıkadım.süzülmedi daha halıları antrede yetişemedim :)
Kahve yaptım balkona çıktım yaniyeaaahhhhh
Elalisin yaptığı işlere puh
Aman iyi sefanı sür.Allah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale döner
Derin derin yapınca işler bitmiyor. Bende anca karnımızı doyurup etrafı toparladım. Oğlen çocuklara yemege gelip gidince süpürgemi ve kalan işleri yapıyorum. Oğlan uyusa direk yataktayım iş miş beklesin.Ben bişey anlamadım valla yatak odasındaydım komple nevresim değiştim makineye attım
Temizlerini serdim.
Yastıklardan birinde sökük vardı diktim.
Yatak örtüsünüde değiştim
Toz aldım tarakları koyduğu sepeti temizledim.
Kızımı yıkadım saçını tara kurut küpesini tak derken buçuk oldu.
Tutturmuş hiç sallanan küpe takmıyosun anne taksana
Üzdü mü seniAllah razı olsun. Evet toparlandım. Eşim kanatsız bir melek gibi oldu. Bir kaç gün sürer. Sonra normale döner
Yeter bee Allah bereket versin da ne olcakBen bişey anlamadım valla yatak odasındaydım komple nevresim değiştim makineye attım
Temizlerini serdim.
Toz aldım tarakları koyduğu sepeti temizledim.
Annemin teyzesi kocasını iyi bir döverdi. Adam her daim melekti.noktayla virgül gibiyiz zorÜzdü mü seni
Vur kafasına tavayı
At kafasına hak etmişGünayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Salonda ağaç gibi büyük bi çiçeğim var unlu bit olmuş üstünde. Bitleri tek tek toplayıp kocamın kafasına bırakasım var.
Kocaman saksısı var sık sık su döktü dedimki yapma olmaz o saksı kurumaz kolayına çürütürsün çiçeği dedim dedim noldu şimdi
Amin canım senden deSabah yapınca iş çabuk bitiyor valla kızlar herşeye zaman kalıyor. Allah razı olsun vallaNego
Ben onların kulağını çekerimÖğretmenim negoo elalis fırsatçılık yapıyo
Kolay gelsin canımAman aman eşler samimi değil neyseki çok hamd olsunben çekilince gruba kimse yazmadı. Biraz ısrar ettiler sonra siz yapın diyince hani plan proğram yapmadılar. İnşallah özelden mesajlaşıyorlardırda grubu unuturlar :)
Günaydın herkese ♥
Mararona niyetlenenler helal olsun sabah sabah :)
Ev havalandı yataklar toplandı,eş,çocuklar yollandı. Kendine sakin kafa çay koydum oturdum oğlan kalktı :) birlikte yaptık kahvaltımızı. Çayı dökmese iyiydi ama
Bugün yapılacaklar;
Ev süpürülecek,
Toz alınacak,
Banyo,wc yıkanacak
Bir sepet çamaşır katlanacak,
Bir makine daha yıkanacak,
Yemek yapılacak.
@Negohatun aslında hergün plan yazsak güzel. Benim günlük rutinim aynı genelde,hafta sonları dip bucak yapıyorum. Ama yinede yazmak güzel oluyor.
@terliksi06 toparlandınmı canım?
@Bonus Sen nasılsın bonusum?
Allah ferahlık versingünaydın canım , hanımlar heminize günaydın
Bir kaç gündür keyifsizdim gelemedim kusura bakmayın. İnş bu gün kendimi toplarımda evimle ilgilenebilirim. Yapmam gereken ayrıntılı banyo temizliği. Derz araları fırçalanıp beyazlatılacak ,duşakabin cam kreçleri temizlenip parlatılacak ,tavanı silinecek, lavabove wc temizliği falan filan
İnşallah bu gün yapacağım yapmalıyım yani, neyse sizler nasılsınız ?
Allah güzel uykular versin yavrunaBen bugün hiç birşey yapmak istemiyorum ya çok uykusuzum yorgunum bu çocuk nasıl öğrenecek uyumayı artık kaldıramaz oldum
Kız zalım nego ödevli ödevli eli maşalıymışın sen ya töbeler töbesi
WC yıkandı,WC onu silindi lavabo aynası temizlendi. Banyo lavabo aynası temizlendi.klozet ciflendi. Banyo halısı fırçalandi. Koridor iki oda salon süpüruldu silindi. Koridor halıları fırçalandi. Bir kapı silindi.pencere kenarları silindi. Bir paket çamaşır atıldı. Bir paket serildi. Mutfak ve yatak oda kaldı.
Önce sakız hanımı taradım kızım değil kedi
Antreden bavulu yerleştirip kaldırdım,süpürdüm sildim
Yatak odasında yatağı topladım
Dapınıklığı hallettim
1 makina çamaşır vardı onu katladım
Çin nüfusu kadar çorap vardı bu arada
Süpürdüm sildim toz aldım
Ütü-giyinme odası-eski çocuk odası gibi ortaya karışık bi odam varbundan sonraki yazılarımda kendisinden ütü odası diye bahsediciimm
Orda eşimin ütüleneceklerini istifledim güzelce,yaklaşık hindistan nüfusu kadar
Süpürdüm sildim tozunu aldım
Çalışma odasından da dünyanın çekirdeği ağırlığında çöp çıktı,valla pis benim kızım :) küpe almış,takmış çöpü masa üstünde.pipetler,kağıtlar,ıslak mendiller,ders not kağıtları,silgi tozlarısüpürüp silmekle kalmadım cifledim
Bulaşıkları çamaşırları makinaya attım
Banyo-wc yi ovum ovum ovdum,yıkadım.süzülmedi daha halıları antrede yetişemedim :)
Kahve yaptım balkona çıktım yaniyeaaahhhhh
Kolay gelsin canımGünaydınlar herkesegörevleri pek sevdim eşime kahvaltısını hazırlayıp sonra direk görevleri yapayım sonra da akşam yemeği hazırlıklarını halledicem. Yarın akşam yemeğe misafirim var onunda ön hazırlıklarını yapmam lazım
Daha ne olacak kızBen bişey anlamadım valla yatak odasındaydım komple nevresim değiştim makineye attım
Temizlerini serdim.
Toz aldım tarakları koyduğum sepeti temizledim.
Kolay gelsin canımEnerji emen cocuk yapmışlardaha kahvaltı edemedim.
İnşallah yatarsa yada ağlamayı bırakırsa ,Önce ekmek arası bişeyler yicem çayla sonra evi süpürüp silicem.
berbat durumda olan mutfağı paklıycamm .
2 posta çamaşır yıkıyip asıcam.
Banyoyu silicem.
Yemek yapıcam
Daha var ama yaptıklarımı yazarımm inşallahvalla herkes işi gücü bitirdi ne güzel ben daha başlayamadım...
BennnnnnKızlar 13.30 maratonuna davet ediyorBonus sizi
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
Lonely141
gecenin_resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?