Düzenli Evimiz & Hayatımız

WC yıkandı,WC onu silindi lavabo aynası temizlendi. Banyo lavabo aynası temizlendi.klozet ciflendi. Banyo halısı fırçalandi. Koridor iki oda salon süpüruldu silindi. Koridor halıları fırçalandi. Bir kapı silindi.pencere kenarları silindi. Bir paket çamaşır atıldı. Bir paket serildi. Mutfak ve yatak oda kaldı.

Önce sakız hanımı taradım kızım değil kedi

Antreden bavulu yerleştirip kaldırdım,süpürdüm sildim

Yatak odasında yatağı topladım
Dapınıklığı hallettim
1 makina çamaşır vardı onu katladım
Çin nüfusu kadar çorap vardı bu arada
Süpürdüm sildim toz aldım

Ütü-giyinme odası-eski çocuk odası gibi ortaya karışık bi odam var bundan sonraki yazılarımda kendisinden ütü odası diye bahsediciimm
Orda eşimin ütüleneceklerini istifledim güzelce,yaklaşık hindistan nüfusu kadar
Süpürdüm sildim tozunu aldım

Çalışma odasından da dünyanın çekirdeği ağırlığında çöp çıktı,valla pis benim kızım :) küpe almış,takmış çöpü masa üstünde.pipetler,kağıtlar,ıslak mendiller,ders not kağıtları,silgi tozları süpürüp silmekle kalmadım cifledim

Bulaşıkları çamaşırları makinaya attım

Banyo-wc yi ovum ovum ovdum,yıkadım.süzülmedi daha halıları antrede yetişemedim :)

Kahve yaptım balkona çıktım yaniyeaaahhhhh

Günaydınlar herkese görevleri pek sevdim eşime kahvaltısını hazırlayıp sonra direk görevleri yapayım sonra da akşam yemeği hazırlıklarını halledicem. Yarın akşam yemeğe misafirim var onunda ön hazırlıklarını yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…