Ben maraton yapardımda geç kaldım. İşler bitti akşama yemek var birtek. Yemek yapcaksan gel yapalımHer an storu indirip uyuyabilirim ya çok uykum var az uyudum gece
Kızı indirdim d
Hani niyet etmiştin kız çok güldüm. Allah'ta seni güldürsün.Her an storu indirip uyuyabilirim ya çok uykum var az uyudum gece
Allahım misafir öncesi ve sonrası temizlikten sana sığınırım
Hadi misafir öncesi neyse de sonrası olan dağınıklık ve tekrar temizleme of of
Haha çok güldümhaftaya kayınvalidemler geliyor aynı duayı okuyayım
Oku oku dün uzermden tır geçti yarın sabahın köründe yine geçecek
Bu kdr uykukolikken sabah kahvaltıya arkadaş çağırmak neyime
Kolay gelsin canımSabah dağınıklığı toparladım kahvaltı ettik. Süpürdüm sildim. Sonra 2 kapı silerim. Kıızm izin verirse mutfak dolaplarını üstten silerim acayip bir şey olmuş.
Böyle bir saatte en çok kim iş yapacak diye gaza getirmeNe maratonu maraton da nedir nego
Ben çare bulamadım ona6Kızlar sararan derz aralarını nasıl beyazlatcam parlatcam??
Sapsarı değil fayans ama araları sararmış neden bilmiyorum çamaşır suyu beyazlatmıyo çok da dökerim ama niye sararıyo.. porçöz de söktüm belki bişe olur diye yaramadı. Napmam lazım derz temizleyicileri vardı Kadir kullanıyodu onu kullanan var mı ya da özel formülü olan??
Sirkeyle limon tuzu okudum biyerde onu da denicem.
Eline sağlık canımBebeğim pusette durmadı. Az biraz oyalayabildim. Oturma odası süpüruldu,dip köşe silindi. Koltukların üstü şöyle bir alındı. Tozu alındı.çocuk gardrobu boşaltıldı düzenlendi. Mutfak toplandı. İsim daha çok ama kız durmuyor.
Off off aynenAllahım misafir öncesi ve sonrası temizlikten sana sığınırım
Hadi misafir öncesi neyse de sonrası olan dağınıklık ve tekrar temizleme of of
Kendine oku üfle azcık :/Gülmeyin be
Başım gözlerim ağrıyo iyi hissetmedim anında fikrim değişti ve sonuç şimdi daha çok ağrıyo.
Hasbinallah
Ellerine sağlık canımMeehaba once yaziyim sonra okurum
Sabah buyugu okula biraktiktan sonra yataklari toplayip,evi havalandirdim.. esyalari yerlerine kotarak evi toparladim.
Dun gece sökuk kiyafetler vardi geneli cocuklarin ayak kisimlari,pantolunlarin dizleri yazin koyde bahcede giyerler diyip yamayip kaldirdim kenara.utum epey vardi onlari yaptim ,yerlestirdim..
2 mak renkli calistirdim,kurumasada islakligi gider biraz balkona serdim...simdi kucugu ayagimda sallama gorevindeyim..uyusun aksam yemegini hazirlicam
Gobek cekilmem gecti ve karnim kuculdu ..onceden tas gibi sis gobekle geziyodum..simdi yarim ay oldumdaha var yani buuuuu göbeeeen gitmesine maalesef
Simdi bi okiyim neler yaptiniz
O maratona koca gobegimle katılmamKolay gelsin canım
Böyle bir saatte en çok kim iş yapacak diye gaza getirme
Ben çare bulamadım ona6
Eline sağlık canımkızını da yerim
Off off aynen
Kendine oku üfle azcık :/
Ellerine sağlık canım
Allah yardımcın olsun eee onlar gelince yardm etsinler Yaaa bu kdr yorma kendini :)Ahahah Allah yardımcınız olsun
Ben temizliğe ek bide buzluğa bişeyler atacam yaprak saracam kurabiye hamuru pişmiş poaça falan off of hepsini 1haftada yetiştirmem lazımbide şehir dışından gelecekler enaz 10 gün misafir ağırlayacam daha önce ağırladım ama hep tek tek geldiler şimdi kv kp görümce hattrick yapcaklar bana
Daha dur ne koca göbeği hemenO maratona koca gobegimle katılmam
Evin salonundan yatak odasına gidene kadar ben 10 dakika geçiyor negom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?