Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar sararan derz aralarını nasıl beyazlatcam parlatcam??
Sapsarı değil fayans ama araları sararmış neden bilmiyorum çamaşır suyu beyazlatmıyo çok da dökerim ama niye sararıyo.. porçöz de söktüm belki bişe olur diye yaramadı. Napmam lazım derz temizleyicileri vardı Kadir kullanıyodu onu kullanan var mı ya da özel formülü olan??
Sirkeyle limon tuzu okudum biyerde onu da denicem.

Oku oku dün uzermden tır geçti yarın sabahın köründe yine geçecek
Bu kdr uykukolikken sabah kahvaltıya arkadaş çağırmak neyime

Ahahah Allah yardımcınız olsun
Ben temizliğe ek bide buzluğa bişeyler atacam yaprak saracam kurabiye hamuru pişmiş poaça falan off of hepsini 1haftada yetiştirmem lazım bide şehir dışından gelecekler enaz 10 gün misafir ağırlayacam daha önce ağırladım ama hep tek tek geldiler şimdi kv kp görümce hattrick yapcaklar bana

Meehaba once yaziyim sonra okurum
Sabah buyugu okula biraktiktan sonra yataklari toplayip,evi havalandirdim.. esyalari yerlerine kotarak evi toparladim.
Dun gece sökuk kiyafetler vardi geneli cocuklarin ayak kisimlari,pantolunlarin dizleri yazin koyde bahcede giyerler diyip yamayip kaldirdim kenara.utum epey vardi onlari yaptim ,yerlestirdim..
2 mak renkli calistirdim,kurumasada islakligi gider biraz balkona serdim...simdi kucugu ayagimda sallama gorevindeyim..uyusun aksam yemegini hazirlicam
Gobek cekilmem gecti ve karnim kuculdu ..onceden tas gibi sis gobekle geziyodum..simdi yarim ay oldum daha var yani buuuuu göbeeeen gitmesine maalesef
Simdi bi okiyim neler yaptiniz

Sabah dağınıklığı toparladım kahvaltı ettik. Süpürdüm sildim. Sonra 2 kapı silerim. Kıızm izin verirse mutfak dolaplarını üstten silerim acayip bir şey olmuş.
Kolay gelsin canım
Ne maratonu maraton da nedir nego
Böyle bir saatte en çok kim iş yapacak diye gaza getirme
Ben çare bulamadım ona6
Eline sağlık canım kızını da yerim
Allahım misafir öncesi ve sonrası temizlikten sana sığınırım
Hadi misafir öncesi neyse de sonrası olan dağınıklık ve tekrar temizleme of of
Off off aynen
Gülmeyin be

Başım gözlerim ağrıyo iyi hissetmedim anında fikrim değişti ve sonuç şimdi daha çok ağrıyo.

Hasbinallah
Kendine oku üfle azcık :/
Ellerine sağlık canım

O maratona koca gobegimle katılmam
Evin salonundan yatak odasına gidene kadar ben 10 dakika geçiyor negom

Ay en iyisi sabahtan bitirmek bu işlerii yaaa benim bebis de durmadı zar zor bu kadar bitirdim. Erken yapsam gün bana kalmıştı
Oturma odası koltuklari cektim süpürdüm sildim dip köse, tozlari aldım.
Mutfağı topladım süpürdüm. ocağı vs sildm bulask mKn. Calıstırdm elde de birsürü yıkadıım
Deterjanları koydugum dolabı bosaltıp silip yerlestirdim
Banyoyu sildim topladım makineye çamaşır attim
Kapının girişini sildim süpürüp
Yatak odasını topladım
Makineleri boşaltcm yemek yapıcam
Akşama daha cok var yapabldgmi yapıcam.

Allah yardımcın olsun eee onlar gelince yardm etsinler Yaaa bu kdr yorma kendini :)

Valla hiç öyle bir an yasamadim Allah da yaşatmasın bana

Kesin bi kilo verdim salonun halisini kaldırdım süpürdum sildim sonra yeni halimi serdim sonra onuda süpürdum oglum besigine sığamıyor du öbür beşiği kurdum 2 saat uğraştım ona:) kızım geldi karnını doyurdum yolladım oğlumun karnını doyurdum mutfağı tekrar toparladım lavobolari ovdum şimdi oğlanı uyutup geri kalan yerleri temizliycem maratonu kaçırmışım tüh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…