Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler kızlar

Bugün yaptiklarim;
Kuruyan camasirlari katladim
Camasir yikadim astim
Yemek yaptim
Bulasik makinesi yikandi yerlestirdim
Alisverise ciktim
Azcik spor yaptim
Aksam yemekten sonra elimde yikancaklari yikadim
Cayi demledim
Ders çalıştım

Yarin lavabolari temizlicem. Yine yemek yapcam. Tavuk kapama düşünüyorum ama ilk defa yapcam nasil olur bilmiyorum denicez.

Günün son güncellemesi;

Börek, şekerpare, poğaça yapıldı
Mutfak temizlendi
Masa kuruldu
Yatak odası miss gibi süpürüldü, nevresimler değiştirildi
Duş alındı
Misafirler gittikten sonra bulaşıklar toplandı
Makine çalıştırıldı
Mutfak süpürgeye verildi.
Evin dağınıklığı toparlandı.
Yatılıya misafirler kaldı akşam onlara hizmet yapıldı, yataklar açıld, şuan pertim yarın da evi siler süpürürüm lavaboları yıkarım, bulaşıkları yerleştiririm.

Lambalar kapatıldı. Herkese iyi uykular

Kızlar geçenlerde misafirim vardı, 2 tane komşum gelmişti benim yaşlarımda onlarda. Kayınvalidemlerle yürüyerek 5 dk mesafede oturuyorum. Bekar görümcelerim var, onları çağırmadım diye alınmışlardı. Eşime telefonda söylerken ben de yanındaydım, duydum. Abi bizi de evinize çağırmamışsınız diyordu görümcem. Sonra, benim de eşimin yanında olduğumu duyunca çevirdi şaka yaptım vs vs abime takıldım diye :)) neyse ben bi güzel payladım bunları, bir sorun varsa bana söyleyin niye abinize söylüyorsunuz falan diye... Bir de komşularla siz ne alaka vs dedim.
Bugün misafirim vardı yine, akrabaydı bu sefer aradım çağırdım kv ve görümceleri geliriz diyip gelmediler. Sonra akşam kv aradı, işte gelemedim geç uyandık küsmedin değil mi vs vs bir saat mesele anlattı bana...

Anladım ki çağrılmayınca kıymete biniyor benim ev çağırmasam laf ederlerdi niye bizi de çağırmadın diye...
Neyse ki elime koz geçti, çağrınca da gelmiyorsunuz derim artık :))

Değişik tipler, Allah akıl fikir versin

Değişik tipler, Allah akıl fikir versin
Laf olsun torba dolsun işte...
Beş dk mesafede oturuyorum ev taşıdım hepsi bir bahane sundu işte kimi belim ağrıyor dedi kimi kolum ağrıyor dedi kimi sınavım var dedi gerçi ozaman da ben çağırmamıştım, ama bir el atarlar diye beklemiştim açıkçası ama malesef hepsi yok oldular çok şükür anacığım var, ablam var gelip herşeyimi yaptılar.
Bana bi faydaları da yok yakında olmalarına rağmen...
Ama şuraya pikniğe gidelim desem, şuraya gezmeye gidelim desem, şurada yemeğe gidelim desem koşarak geliyorlar. Yeter ki temizlik ve hizmet olmasın

Şikayet edenlerde şu kadar akıl yok Eline ne geçti hadi ettin ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…