Gidemedin mi halaa? Afiyet olsunn
Yok kuzu nereye gidiyorumGidemedin mi halaa? Afiyet olsunn
Değişik tipler, Allah akıl fikir versinKızlar geçenlerde misafirim vardı, 2 tane komşum gelmişti benim yaşlarımda onlarda. Kayınvalidemlerle yürüyerek 5 dk mesafede oturuyorum. Bekar görümcelerim var, onları çağırmadım diye alınmışlardı. Eşime telefonda söylerken ben de yanındaydım, duydum. Abi bizi de evinize çağırmamışsınız diyordu görümcem. Sonra, benim de eşimin yanında olduğumu duyunca çevirdi şaka yaptım vs vs abime takıldım diye :)) neyse ben bi güzel payladım bunları, bir sorun varsa bana söyleyin niye abinize söylüyorsunuz falan diye... Bir de komşularla siz ne alaka vs dedim.
Bugün misafirim vardı yine, akrabaydı bu sefer aradım çağırdım kv ve görümcelerigeliriz diyip gelmediler. Sonra akşam kv aradı, işte gelemedim geç uyandık küsmedin değil mi vs vs bir saat mesele anlattı bana...
Anladım ki çağrılmayınca kıymete biniyor benim evçağırmasam laf ederlerdi niye bizi de çağırmadın diye...
Neyse ki elime koz geçti, çağrınca da gelmiyorsunuz derim artık :))
Laf olsun torba dolsun işte...Değişik tipler, Allah akıl fikir versin
Mutfak alt üst olmuştu meçbur o toplandı
Şikayet edenlerde şu kadar akıl yokKızlar geçenlerde misafirim vardı, 2 tane komşum gelmişti benim yaşlarımda onlarda. Kayınvalidemlerle yürüyerek 5 dk mesafede oturuyorum. Bekar görümcelerim var, onları çağırmadım diye alınmışlardı. Eşime telefonda söylerken ben de yanındaydım, duydum. Abi bizi de evinize çağırmamışsınız diyordu görümcem. Sonra, benim de eşimin yanında olduğumu duyunca çevirdi şaka yaptım vs vs abime takıldım diye :)) neyse ben bi güzel payladım bunları, bir sorun varsa bana söyleyin niye abinize söylüyorsunuz falan diye... Bir de komşularla siz ne alaka vs dedim.
Bugün misafirim vardı yine, akrabaydı bu sefer aradım çağırdım kv ve görümcelerigeliriz diyip gelmediler. Sonra akşam kv aradı, işte gelemedim geç uyandık küsmedin değil mi vs vs bir saat mesele anlattı bana...
Anladım ki çağrılmayınca kıymete biniyor benim evçağırmasam laf ederlerdi niye bizi de çağırmadın diye...
Neyse ki elime koz geçti, çağrınca da gelmiyorsunuz derim artık :))
İyi oldu ya çok ihtiyacımız vardı buna. Yoksa kurumuştu her yerKar mar iyi hoşta sanki biraz sarpa sardıRabbim hayrıyla versin yerinde versin
Dışarı çıkamıyoruz hergün yarın yumuşar diye bekliyoruzİyi oldu ya çok ihtiyacımız vardı buna. Yoksa kurumuştu her yer
Orası öyle hayat zorlaştı ama bu sene de yağmasa kıtlık başlayacaktı nerdeyseDışarı çıkamıyoruz hergün yarın yumuşar diye bekliyoruz
Çok şükür canımOrası öyle hayat zorlaştı ama bu sene de yağmasa kıtlık başlayacaktı nerdeyse
Burada aynı Alaska oldu dediğin gibi ❄Alaskaya döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?