Henüz sadece oturma odasını topladım. Kahvaltı yaptık. Çocukları uyutmaya çalışıyorum şimdi.24 ocak ödevi
Kiler dolabı olanlar için orayı düzenlemek
Poşet koyduğumuz yeri düzenlemek
Kapı silmek, kaç tane olduğu size kalmış
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
A R Y A
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Ayy ben de yapmıştım onu 1 kere. Zeytinyağı sürseydin canım acısını alırAhh kızlar kuzumun parmağını kestim tırnak keserken oldu.O kadar üzüldüm ki keşke benimki kesilseydi bastırdım ama yinede kanadı bayağ ağladı uyuttum.
Tamam canım sürerim sağol.Mikrop kapma olabilir mi bişey sürmek gerekir mi sence?Ayy ben de yapmıştım onu 1 kere. Zeytinyağı sürseydin canım acısını alır
Vallahi ben bittim24 ocak ödevi
Kiler dolabı olanlar için orayı düzenlemek
Poşet koyduğumuz yeri düzenlemek
Kapı silmek, kaç tane olduğu size kalmış
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
A R Y A
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Bonusss ne oldu sana dünden beri uğrayamadım misafir gelecek diye temizlik hazırlık iyi misin?Başım o kadar çok ağrıyoki evde ilacım da kalmamış doğru düzgün
Olmaz herhalde canım ben sadece zeytinyağı sürmüştümTamam canım sürerim sağol.Mikrop kapma olabilir mi bişey sürmek gerekir mi sence?
Çok şükür ne güzel annen ablan var boşver onları minnet dahi etme. Onlar seni oğullarınında paralarını yiyen olarak görürler çalışıyor olsan bile. Boşver canım ye iç gez toz takma sakın kafana hayat senin koca senin kim takarLaf olsun torba dolsun işte...
Beş dk mesafede oturuyorum ev taşıdım hepsi bir bahane sundu işte kimi belim ağrıyor dedi kimi kolum ağrıyor dedi kimi sınavım var dedigerçi ozaman da ben çağırmamıştım, ama bir el atarlar diye beklemiştim açıkçası ama malesef hepsi yok oldular çok şükür anacığım var, ablam var gelip herşeyimi yaptılar.
Bana bi faydaları da yok yakında olmalarına rağmen...
Ama şuraya pikniğe gidelim desem, şuraya gezmeye gidelim desem, şurada yemeğe gidelim desem koşarak geliyorlar. Yeter ki temizlik ve hizmet olmasın
İdare eder süpürge direniyorum işte kolay gelsin sana daBonusss ne oldu sana dünden beri uğrayamadım misafir gelecek diye temizlik hazırlık iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?