- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Allah şifa versin canım dikkat et kendineİdare eder süpürge direniyorum işte kolay gelsin sana da
Ah nassıı yatsın bonbon üç çocuk da evdeBenim sana tavsiyem asla yatıp atma kendini bu hastalık doseklere bırakınca daha çok uzun sürüyor
Neydim başka talaşımBenim sana tavsiyem asla yatıp atma kendini bu hastalık doseklere bırakınca daha çok uzun sürüyor
Bu zalım dişler de hortlamak için bir hastalık anını gözetiyor sankiValla yataklar açık duruyo dün bi evi süpürmüştüm bugün elleyemedim.
Bi çamaşır yıkandı astım deterjan bekliyodum kardan dolayı siparişlerimde iptal oldu.
Yemek yaptım mutfak duruyo arveles aldım da dişimin zonklaması durdu
Başımın bi sınırı var onu geçince hemen dişime vuruyo ya çeneme kadarBu zalım dişler de hortlamak için bir hastalık anını gözetiyor sanki
Ben de karda kaydım düştüm kalçam kırılacak sandımVallahi ben bittim
Tüm ev süpürüldü.
Salon, mutfak, aralar silindi.
Kahvaltı hazırlandı, toplandı.
Sağolsun yeğenim bir kova silme suyunu üstünden atlayayım derken yere devirdi. Tüm mutfak ve ara salona yayıldı su, onu sileyim derken terliğim kaydı yere yapıştım, belim incidi sanırım.
Akşam yemeğini de koydum, bir hafta yatılı misafirim var annemle yeğenim ama hiç iyi değilim
Portakallı damla çikolatalı my favoriteMutfağı toplamaya giricem 2 ölçü kek yapıcam yesin dursunlar bütün gün tatlı bişey var mı diye sordular
Kakao yoktu şimdi aklıma geldi
Benim de öyle oluyor, bağlantılı demek kiBaşımın bi sınırı var onu geçince hemen dişime vuruyo ya çeneme kadar
Yazık sana teyoommBen de karda kaydım düştüm kalçam kırılacak sandım
Sonra da baktım bişey olmadı gülmekten kalkamadım yerimdenYazık sana teyoomm
Ayyy Allah korusunBen de karda kaydım düştüm kalçam kırılacak sandım
Ben öyle utanıyorum çanağı da kırsam uçarak kalkıyorum yerimdenSonra da baktım bişey olmadı gülmekten kalkamadım yerimden
Geçmiş olsun canımBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Kıyamam ya bişey olmadı demiBen de karda kaydım düştüm kalçam kırılacak sandım
Fakültenin önünde ayağım kaydı canım, yerdi taş zemin de değildi. Ben de baktım sağlamım gülmeye başladımAyyy Allah korusunnasıl ettin öyle? Hem güldüm hem ağladım valla ben
Çok şükür canım. Bilgisayar da elimdeydi, şükür ikimize de birşey olmadıGeçmiş olsun canım
Kıyamam ya bişey olmadı demi
Arabayı kaydırırım diye korkarken kendimi kaydırdımBen öyle utanıyorum çanağı da kırsam uçarak kalkıyorum yerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?