Korana değil inşallah canım koku alabiliyor musun?Senin burnun çeşmeydi bende burun kuru.
Ne oluyosa bu sefer içerde oluyo grip gibi değilim
Bonus çok geçmiş olsun ciğerlerine inmesine izin verme . Karanfil varsa evde kuru Karanfil çayı yap iç kendine .Sabah akşam bir bardak içsen bile yeter.
Korana değil inşallah canım koku alabiliyor musun?
Benim burnum sonradan çeşme olduSenin burnun çeşmeydi bende burun kuru.
Ne oluyosa bu sefer içerde oluyo grip gibi değilim
Benim burnum sonradan çeşme oldu
Kapı benim için güzel bir ödev ama eşim evde yapabilirsem yapayım24 ocak ödevi
Kiler dolabı olanlar için orayı düzenlemek
Poşet koyduğumuz yeri düzenlemek
Kapı silmek, kaç tane olduğu size kalmış
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Mikan
Selizay
@A R Y A
Eva
@zeynebzeyneb
Geçmiş olsun bonusumBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Umca + günde 2 defa c vitamini iç çok iyi geldi bana. Perdeleri bile yıkadım yaniSabah sabah ne tatlısın öyle
Geçmiş olsun canım.Zaten 0 dereceye kadar hep dışardaydı bişey olmaz o yüzden -1 diyo telefon aldım içeri o üstündeki kar suyu çok faydalı inş faydasını görür. -5 e kadar dayanıyormuş kalonçeler
Geçmiş olsun canımBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Geçmiş olsın canım. Lşmonlu ılık su iç bol bolBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Telgrafın yaprakları dondu onu aldım içeri kökü donmuyo ama yaprağı dayanmadıGeçmiş olsun canım.Benim de kalanşo dışarıdaydı geçen gün aldım burası sıcak ama gece soğuk yinede hiçbir şey olmamıştı.Hatta çiçek açıyor tomurcuklanmış.Ben de telgraf çiçeğide var onu da çok seviyorum gündüz açıp gece kapanıyor.Çok dayanıklılar Adana da çoğunluk bunlar var balkonlarda bahçelerde görüyorum.
GünaydınGünaydınnnn
Eki Görüntüle 2994302
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Mikan
Selizay
@A R Y A
Eva
@zeynebzeyneb
Çok geçmiş olsunBoğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
En güzeliValla ben kar kış dinlemiyorumhatta bugün kahvaltıya gidiyoruz arkadaşlarla dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?