- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Eşime diyorum kesin beni üzdün, düşün ne yaptınBende pek çıkmaz bu ikinci diyebilirim, ilki çıkınca o yüzden pek sızlanmıştım
Benim bağışıklığım iyice zayıfladı ondan galiba. Antibiyotik yeni bitti.
Nasıl dayanıyor onun acısına dedimayyy nasıl uçuk çıkmış mi dedin icinden
Düşünüp buldu mu pekiEşime diyorum kesin beni üzdün, düşün ne yaptın
Nasıl dayanıyor onun acısına dedim
Sen söyleyip naz yapsaydın azıcıkSencetabi ki hayır
Doğum günümde hediye almadı, o yüzden çıktı gerçektenSen söyleyip naz yapsaydın azıcık
Şimdilik çok değil. Az önce sürdüm de adı o mu hatırlamıyorum ruj gibi rengi varkıyamam sanaaciyo mu peki negom
zovirax diye bi krem var acayip iyi geliyo:)
Eline mi yapışırdı ah erkeklerDoğum günümde hediye almadı, o yüzden çıktı gerçekten
Şimdilik çok değil. Az önce sürdüm de adı o mu hatırlamıyorum ruj gibi rengi var
Doğum günümde hediye almadı, o yüzden çıktı gerçekten
Bahanesi de yeğeni hasta olmuştu onu doktora götürdü, sonra da kar yağdı. Önceden alsa eline yapışırdıEline mi yapışırdı ah erkekler
Çay ağacı balmı da iyi geliyor canımben bi asiviral bide onu kullandım. ruj gibi rengi olanı ilk kez duyuyorum
inşallah yayilmaz
Bu canımben bi asiviral bide onu kullandım. ruj gibi rengi olanı ilk kez duyuyorum
inşallah yayilmaz
aaaa çok iyi oldu bu bulursam alayımÇay ağacı balmı da iyi geliyor canım
Geç olsun güç olmasın ,şu benim hediye işini konuşalım de ver siparişiBahanesi de yeğeni hasta olmuştu onu doktora götürdü, sonra da kar yağdı. Önceden alsa eline yapışırdı
Bu canım
Sağol canım aman kedi bir yerini görmüş hesabı benimkihmm bu da iyidir negom:) tekrar geçmiş olsun
Burcumdan mı bilmiyorum gurur yapıyorum sonra da. 1 yıldır bana Hiçbirşey almamışGeç olsun güç olmasın ,şu benim hediye işini konuşalım de ver siparişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?