Düzenli Evimiz & Hayatımız

Niyetimiz o bakalım gaz biter o zamanda diş nöbetleri başlayabilir.İnş.gazsız çoook kolay bi bebişin olur canım.

ay inşallah canım ya
zaten herkesin ilk tepkisi sen ilkini çok zor büyüttün ben seni tek çocukta kalırsın saniyodum yav deyin ki bu inşallah abisi gibi olmaz

ay inşallah canım ya
zaten herkesin ilk tepkisi sen ilkini çok zor büyüttün ben seni tek çocukta kalırsın saniyodum yav deyin ki bu inşallah abisi gibi olmaz
İlk yeğenim erkekti ve çok zordu. Ama ikincisi resmen hanımefendi. Ablam nasıl büyüdü anlamadım diyor. İnşallah uslu bebiş olur.

Ne kadar da ben. Ağustosta sinir etti beni o zamandan beri mecburi şeyler dışında bi şey istemiyorum
Kendine ediyorsun, hata ediyorsun. Ekmeğine yağ sürüyorsun. Kocaya gurur olmaz hakkınızı söke söke alın
Onların da işine geliyor.

hata sende neyin gururunu yapiyosun.
asla ekmeğine yağ sürmem istediğin bisey varsa al gitsin.
benimki sevgililer gününde cicek alacakmış. dedim napayim çiçeği ben? tamam pantolon alıyım dedi anlaştık
Çiçeği bulsam 40 göbek atarım. En son 2016da almıştı

Kendine ediyorsun, hata ediyorsun. Ekmeğine yağ sürüyorsun. Kocaya gurur olmaz hakkınızı söke söke alın
Onların da işine geliyor.
Doğru diyorsun ama yapamıyorum. Evin ve çocuğun ihtiyaçlarını söylüyorum. Kendim için fazla bir şey istemiyorum 4 5 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…