Sağol canım aman kedi bir yerini görmüş hesabı benimki
Aman teyo boşver gururu bende öyleydim şimdi sonuca bakıyorum, sonuçta hoşuma giden bir şey alındı mı alındı daha neBurcumdan mı bilmiyorum gurur yapıyorum sonra da. 1 yıldır bana Hiçbirşey almamış
Biz bizi iyi biliriz
Bunu deneyeceğim. Haftasonu korksun bendenAman teyo boşver gururu bende öyleydim şimdi sonuca bakıyorum, sonuçta hoşuma giden bir şey alındı mı alındı daha ne
Ters köşe yaptı şaşırt onu nasılsa daha istemez küser diye işine gelir onunda
Seninki gibi olsa acile giderdim benöyle deme çeken bilir
Burcumdan mı bilmiyorum gurur yapıyorum sonra da. 1 yıldır bana Hiçbirşey almamış
Aaa hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına almakta huzurla büyütmekte nasip olsun inş.teşekkür ederim canım
Ne kadar da ben. Ağustosta sinir etti beni o zamandan beri mecburi şeyler dışında bi şey istemiyorumBurcumdan mı bilmiyorum gurur yapıyorum sonra da. 1 yıldır bana Hiçbirşey almamış
Aaa hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına almakta huzurla büyütmekte nasip olsun inş.❤ Canım nerdeyse cinsiyeti belli olacak hafta olarak ilerlemiş maşallah.
Noter oğlun ne diyor kardeşi olacağı için. Senin oğlanın orijinal fikirleri oluyor geneldeteşekkür ederim Allah razı olsunsizlere gece nöbeti arkadasi olarak geliyorum
belki belli olur bu hafta gidicem canim:)
Noter oğlun ne diyor kardeşi olacağı için. Senin oğlanın orijinal fikirleri oluyor genelde
Umarım o zamana kadar bizim nöbetler biter inş..teşekkür ederim Allah razı olsunsizlere gece nöbeti arkadasi olarak geliyorum
Hahaha çok tatlı ya maşallahbugün kardeşiyle ilgili değil de babasıyla ilgili patlattı bi tane.
kardeş gelecek diye bana tripli babasıyla aşk yasiyo. bugün nolduysa anlasamadilar bana yanasti
eşim geldi bugün iyiydik aslında da sonradan anlasamadik demi dedi. oğlumun cevap anne bugün babamla köpeklerle kediler gibi birbirimizle kapıştık biz
Umarım o zamana kadar bizim nöbetler biter inş..teşekkür ederim Allah razı olsunsizlere gece nöbeti arkadasi olarak geliyorum
Umarım o zamana kadar bizim nöbetler biter inş..Cinsiyeti öğrenince yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?