Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burcumdan mı bilmiyorum gurur yapıyorum sonra da. 1 yıldır bana Hiçbirşey almamış
Aman teyo boşver gururu bende öyleydim şimdi sonuca bakıyorum, sonuçta hoşuma giden bir şey alındı mı alındı daha ne
Ters köşe yap şaşırt onu nasılsa daha istemez küser diye işine gelir onunda

Burcumdan mı bilmiyorum gurur yapıyorum sonra da. 1 yıldır bana Hiçbirşey almamış

hata sende neyin gururunu yapiyosun.
asla ekmeğine yağ sürmem istediğin bisey varsa al gitsin.
benimki sevgililer gününde cicek alacakmış. dedim napayim çiçeği ben? tamam pantolon alıyım dedi anlaştık

Ne kadar da ben. Ağustosta sinir etti beni o zamandan beri mecburi şeyler dışında bi şey istemiyorum

Aaa hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına almakta huzurla büyütmekte nasip olsun inş.❤ Canım nerdeyse cinsiyeti belli olacak hafta olarak ilerlemiş maşallah.

teşekkür ederim Allah razı olsun sizlere gece nöbeti arkadasi olarak geliyorum
belki belli olur bu hafta gidicem canim:)

teşekkür ederim Allah razı olsun sizlere gece nöbeti arkadasi olarak geliyorum
belki belli olur bu hafta gidicem canim:)
Noter oğlun ne diyor kardeşi olacağı için. Senin oğlanın orijinal fikirleri oluyor genelde

İyi akşamlar hanımlar biraz okuyarak geliyorum. Bizim elektrikler kesildi geldi ama maalesef bizim katınki yok anlam veremedik biraz geçsin ararız diye düşündük mutfakta var tuhaflık orada Çok soğuk bugünde perşembe parçalı bulutlu gösteriyor bakalım güneşi özledik.☺

Noter oğlun ne diyor kardeşi olacağı için. Senin oğlanın orijinal fikirleri oluyor genelde

bugün kardeşiyle ilgili değil de babasıyla ilgili patlattı bi tane.
kardeş gelecek diye bana tripli babasıyla aşk yasiyo. bugün nolduysa anlasamadilar bana yanasti
eşim geldi bugün iyiydik aslında da sonradan anlasamadik demi dedi. oğlumun cevap anne bugün babamla köpeklerle kediler gibi birbirimizle kapıştık biz

Hahaha çok tatlı ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…