Tuzluk esprisini de gördüğümüze göre...Takintili olduğum tek diziTV 2 de bitti burda devm ediyorum
Tuzluk espirisi neydiTuzluk esprisini de gördüğümüze göre...Ailenin hepsinin güldüğü son sahne buydu sanırım
benimki sayıları çizmemek cizgi çalışması yapmamak için okula gitmek istemiyo
hep çocuk kalacakmış. biz isteyken de kendi kendine evde dururmus
hep kural kural kural calisma çalışma çalışma varmış bıkmış artık
bakalım bizim başımıza neler gelecek negoooooo
Fikrete tuzluğu uzat diyor, o da çekiyor aa uzamıyor bu diyor. Sonra bütün aile kahkaha gülücükTuzluk espirisi neydi
Aynen ilk ve son sahneTuzluk esprisini de gördüğümüze göre...Ailenin hepsinin güldüğü son sahne buydu sanırım
Sayende ben de kalktım. İyi oldu, iş iştirBuzdolabim pırıl pırıl oldu
Şimdi mutfagimi süpürüp hazır yufkadan fırın böreği yapacağım. Akşam için bugün menü de
Corba ve börek var. Yeter. Bugünlük de böyle olsun
Ben de izliyordum ama enn bi hayır diyemediğim aşk ı memnudur eşim dalga geçiyor.Yeğenleri gelince bunu yengeniz kaç defa oldu izliyor der.Sonra kendisi de bakmaya başladı birazTvde yaprak dökümü var, bugün biter böyle,
Ayy ben de kalkıyorum hemen arkanızdan geliyorum.☺Ya Allah, ben de buzdolabına girişiyorum
O da vardı ama en çok saran bu ya benmki de benimle dalga geçerBen de izliyordum ama enn bi hayır diyemediğim aşk ı memnudur eşim dalga geçiyor.Yeğenleri gelince bunu yengeniz kaç defa oldu izliyor der.Sonra kendisi de bakmaya başladı birazHerkesi bağlar bu aşkı memnu çok kaliteli dizi yaw
Kahfe mi içtim bende peşine geliyorumYa Allah, ben de buzdolabına girişiyorum
Kuzum dün çok kötüydüm ya, annem birsürü dualar okudu, başımı sardı, masajlar yaptı, ölü gibi yatıyordum, sese asla tahammülüm yoktu. Mecbur kaldım akşam arveles içtim, çok şükür 9 gibi rahatladı başımA R Y A nasıl oldun canım. Başın hala ağrıyor mu
Evet migren maalesefKuzum dün çok kötüydüm ya, annem birsürü dualar okudu, başımı sardı, masajlar yaptı, ölü gibi yatıyordum, sese asla tahammülüm yoktu. Mecbur kaldım akşam arveles içtim, çok şükür 9 gibi rahatladı başımAllah'ım kimseye vermesin böyle baş ağrısı, başımın sol tarafı ağrıyor gözüme vuruyor kör olacakmışım gibi... Şuan iyiyim çok şükür, sanırım migren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?