Beni kıskandırmak için yazılmış bi yazı adeta  yok mu maraton arkadaşıGunaydin
Dün nerdeyse bütün işlerimi yaptığım.icin evim şuan çok düzenli o kdr düzenli ki her odaya tek tek açıp açıp bakiyirm işte bu yaa harika yaa muhtesemim diyorm
Sabah arkadaş gelecek kahvaltıya o gittikten sonra sanirm çamaşır atip asacağım
Daha sonra da biriken az utulerm var belki onlari yaparım uyumazsam tabiki
Zira vücudum bı saatte kalkmaya hiç alışık değil
Est üç gün önce gorseydiniz evin halini şuan ki evinizin haline sukrederdinizBeni kıskandırmak için yazılmış bi yazı adeta  yok mu maraton arkadaşı
Saat 15 de mi basliycak maraton :)Beni kıskandırmak için yazılmış bi yazı adeta  yok mu maraton arkadaşı
Sanırım uyuycam. Uyumak istemiyorum. Gecede iyi uyudum.gozlerim kapanıyor
Yavaş mi attığın şarkı. Yavassa ben kesin uyurum. Sabahları pastaneye gidiyordum. Ayazı yiyince kendime geliyordum. Bugün buzluktan börek çıkardım.disari çıkmadım. Kedi gibi oldum.usuyorum.Bende öyleyim böyle olmiyim diye gece oturmadım böyleyim ama. Müzik açtım afyonumu patlatıyorum
Ya benim işten eve gitmem o saati bulacak o sebeple 3 dedimSaat 15 de mi basliycak maraton :)
Yavaş mi attığın şarkı. Yavassa ben kesin uyurum. Sabahları pastaneye gidiyordum. Ayazı yiyince kendime geliyordum. Bugün buzluktan börek çıkardım.disari çıkmadım. Kedi gibi oldum.usuyorum.
Niye bazen iyi bazen böyle. Gel gitli miyim acepOrta ayar diyim bende bi düşük modla uyandım yapacak bişey yok.
İşleri ayarliyim direksiyon dersine gidicem 11 de
ben varim kiz olurum zira evi birsryler goturuyor afedesinBeni kıskandırmak için yazılmış bi yazı adeta  yok mu maraton arkadaşı
pastaneden çocuklara biseyler aliyom. Güzel yiyorlar yoksa pek yemiyolar. 57 habire düşüyorumDemek pastaneye gidiyodun he zayıfmısın sen terliksu
Niye bazen iyi bazen böyle. Gel gitli miyim acep
Oleyyy 3'te yazalım başladık diye bi de bitince yazalım gaza gelelimben varim kiz olurum zira evi birsryler goturuyor afedesin
Benim ki öyle istiyordu neyse kahve yaptim,bir de muhabbet açıldım. Pencereye cikiyim az biraz da kuşlara bakiyim. Gelsin maratonMevsim kış içimdeki minnoş ayı uyumak istiyor demek sorgulamıyorum neden diye
pastane mi oradan birseyler mipastaneden çocuklara biseyler aliyom. Güzel yiyorlar yoksa pek yemiyolar. 57 habire düşüyorum
tamam anlastikOleyyy 3'te yazalım başladık diye bi de bitince yazalım gaza gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?